Activități practice de pe net: azi testăm zambile şi puişori

Zambilele văzute la Sakura – n-avem hârtie colorată şi nici ace de quilling, ne-am descurcat cu ce am avut. Hârtia creponată nu merge, cea normală de scris ţine destul de bine.

Puişorii văzuţi la Adriana. Ne-am descurcat cu cele trei ouă Kinder pe care le-am avut, nu erau suficiente pentru o coroniţă. Noroc de bulinele şi pătrăţelele adezive de la ouăle de ieri.

Nu prea seamănă copiile cu originalele dar fetiţele s-au distrat. Am mai făcut şi o mulţime de planşe origami azi, din cartea Alte peisaje origami de la ed Aramis – conţine planşe pe care se lipesc diverse elemente detaşabile, foi colorate pentru origami şi instrucţiuni detaliate pentru realizarea animăluţelor. Fetele au lipit elementele, au colorat peisajele iar eu am realizat îndoiturile. Cartea e primită mai demult cadou de Eliza dar am regăsit-o recent când i-am făcut ordine şi i-am mutat cărţile de activităţi pe birou. Mai există o carte care se cheamă Peisaje origami, tot de la Aramis, şi Eliza m-a rugat să i-o cumpăr şi pe aceea pentru că i-a plăcut mult să le facă pe acestea.

Sper să stea ploaia pentru că avem pregătite şi câteva activităţi pentru afară dar momentan e noroiul până la glezne aşa că trebuie să le amânăm.

4 Replies to “Activități practice de pe net: azi testăm zambile şi puişori”

  1. Laura, puisorul acela este viu?
    sau este o jucarie foarte reusita?

    Zambilele voastre sunt mai frumoase decat cele din gradina :*

    1. Sakura, puişorul este cât se poate de viu 🙂 Nu prea s-a distrat la pozat 🙂

  2. Un blog exceptional! felicitari!

  3. Ce frumos v-a iesit puisorul din ou kinder! Dar cel adevarat este si mai frumos 🙂
    Imi plac plansele de la Aramis … o sa le caut si eu prin librarii!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.