Pentru voi, cititorii mei

… cele mai frumoase gânduri şi urări cu ocazia sărbătorilor pascale. Sper să petreceţi aşa cum vă doriţi, să aveţi pe masă atât cât aveţi nevoie şi pe cei dragi în jurul vostru. Vă doresc multă tihnă, pace şi relaxare!

Noi am terminat cozonacii, mama a făcut clasici, împletiţi, cu nucă sau rahat, eu am făcut nişte iepuraşi pentru copii (cel cu floare e cu nucă, celălalt e cu rahat). Abia azi vopsim ouăle, fierbem sarmalele şi ciorba de miel şi pregătim salata Boeuf (nu e tradiţională, ştiu, dar mi-a fost poftă). Carnea pentru friptura de miel e la fezandat, lumânările pentru Înviere sunt pregătite, pasca mă ameţeşte cu mirosul ei de vanilie de fiecare dată când intru în bucătărie. Pentru Eliza am o surpriză, am luat un set special de vopsit şi decorat ouăle şi sper să funcţioneze şi să se distreze. Nu de alta, dar Iepuraşul a fost deturnat şi mă tem că nu va ajunge pe la ea în Duminica Paştelui, ci mai târziu.iepure cu floare_mic

iepure2_mic

Pentru modelarea iepuraşilor m-am inspirat din idei găsite pe Pinterest.

9 thoughts on “Pentru voi, cititorii mei

  1. Sfintele sarbatori pascale sa va aduca lumina in casa, credinta in suflet si sa va gaseasca alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *