Pentru voi, cititorii mei – cozonaci iepuraş

iepure cu floare_mic

… cele mai frumoase gânduri şi urări cu ocazia sărbătorilor pascale. Sper să petreceţi aşa cum vă doriţi, să aveţi pe masă atât cât aveţi nevoie şi pe cei dragi în jurul vostru. Vă doresc multă tihnă, pace şi relaxare!

Noi am terminat cozonacii, mama a făcut clasici, împletiţi, cu nucă sau rahat, eu am făcut nişte iepuraşi pentru copii (cel cu floare e cu nucă, celălalt e cu rahat). Abia azi vopsim ouăle, fierbem sarmalele şi ciorba de miel şi pregătim salata Boeuf (nu e tradiţională, ştiu, dar mi-a fost poftă). Carnea pentru friptura de miel e la fezandat, lumânările pentru Înviere sunt pregătite, pasca mă ameţeşte cu mirosul ei de vanilie de fiecare dată când intru în bucătărie. Pentru Eliza am o surpriză, am luat un set special de vopsit şi decorat ouăle şi sper să funcţioneze şi să se distreze. Nu de alta, dar Iepuraşul a fost deturnat şi mă tem că nu va ajunge pe la ea în Duminica Paştelui, ci mai târziu.iepure cu floare_mic

iepure2_mic

Pentru modelarea iepuraşilor m-am inspirat din idei găsite pe Pinterest.

9 Comment

 1. Cris says: Reply

  Paste fericit si toate cele bune si de la noi! Cris si piticii

  1. Multumesc, Cris! Paste fericit si voua!

 2. Sărbători binecuvântate!

  1. Multumesc, Ioana, la fel si voua!

   1. Eu îţi multumesc pentru că reprezinti o prezenţa frumoasă şi inedită în viaţa mea! Mi-e aş dori să te întâlnesc în realitate. Sărbători luminate!

 3. Sarbatori fericite si luminate!

 4. Nedelea Mihaela says: Reply

  Sfintele sarbatori pascale sa va aduca lumina in casa, credinta in suflet si sa va gaseasca alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

 5. vavaly says: Reply

  Sarbatoare luminate cu liniste si cei dragi alaturi Laura!

  1. Multumesc, Vavaly, si tie si lui Dante la fel!

Leave a Reply