Pentru Iaşi – Poveşti cu poze

Andrei şi Laura spun poveşti. Laura în cuvinte, Andrei în imagini. Laura are pe contul ei de facebook multe poveşti minunate, poveşti pe care le strânge pentru a le aduna într-o carte. În curând îşi va vedea visul cu ochii pentru că munceşte mult pentru asta şi crede în ceea ce face. Şi-a obţinut singură finanţare şi, alături de prietenul ei, Andrei şi de căţelul lor drag, Tic, s-au chinuit să pună ban la ban să strângă suma necesară pentru publicarea unui volum de povestioare intitulat Domnul Tic şi alte iubiri de pe Muşatini. Încă nu e toată suma, mai au nevoie de puţin. Din când în când, Laura pune pe contul Rochiile Laurei câte o rochie de poveste sau un obiect menit să o aducă mai aproape cu un pas de visul ei. Dacă vă tentează să fiţi un pic Mecena, intraţi pe contul Laurei. Poate găsiţi o rochie, un accesoriu care vă place. Sau poate puteţi ajuta în alt fel, dacă doriţi.

Andrei şi Laura au scris o poveste şi pentru noi. Lizuca mea şi Tic, pe post de Patrocle, au fost personajele ei. Apelaţi cu încredere la Andrei şi Laura dacă sunteţi din Iaşi (sau în trecere prin Iaşi) şi vreţi o poveste. O poveste cu îndrăgostiţi, cu mame, cu taţi, cu copii, cu bunici, cu căţei. Ei nu fac doar poze, ci creează amintiri într-un mod unic. După-amiaza petrecută în compania lor şi a lui Tic a fost pentru Eliza una cu adevărat specială iar din punctul meu de vedere, ca părinte, investiţia pe care am făcut-o în şedinţa foto, a meritat cu vârf şi îndesat.

_MG_7845 mic

Laura mi-a dăruit şi mie o rochie. La vară voi avea şi eu povestea mea. Nu vă spun despre ea decât că se va desfăşura în curtea bunicii mele şi că am nevoie de o covată de frământat, deci dacă aveţi vreuna de dat, ştiţi unde mă găsiţi 🙂

_MG_7819 mic

10 Comment

 1. Adina Scintei says: Reply

  Superbe pozele. M-am uitat si eu pe facebook la ei si ii urmaresc de-acum. Poate imi va darui si mie o rochie. Mai greu e cu masura ca sunt slaba. Laura, de unde ai luat fustita Elizei? Imi place mult cum e imbracata.

  1. Adina, e luata de la un targ din Iasi, de pe Stefan cel Mare. A fost deschis doar in perioada premergatoare Pastelui. In alte parti nu am mai vazut.

 2. Adina Scintei says: Reply

  Multumesc. O sa caut si eu pentru fetita mea poate gasesc. Imi plac nespus de mult si ma bucur ca au inceput sa se poarte hainele cu accente traditionale romanesti. Astept sa vad si sedinta ta foto cu acea covata.

 3. Ce frumos !

 4. laurababan says: Reply

  Lauraaaa, mulțumesc c-ai scris de noi și tare mă bucur că v-ați simțit bine! Poveștile se fac cu oamenii cu suflet rotund, cu zâmbetul până la urechi, iar Eliza l-a cucerit și pe Andrei! M-a înduioșat când mi-a dat trandafirul și când am văzut că poartă coronița. Trebuie să ne mai întâlnim, mi-a plăcut! Mulțumesc pentru bănuții donați pentru carte, mulțumim pentru tot!

 5. laurababan says: Reply

  Adina, uneori primesc si rochițe mai micuțe, care mie nu îmi vin. Am să scriu când voi mai avea 🙂

  1. Adina Scintei says: Reply

   Ce binee! Oricum, te urmaresc pe facebook si sper sa aflu. 🙂

 6. Sunteți grozave, zânelor! Vă iubesc pur și simplu! 🙂

  1. Multumim, Contesa! 🙂

 7. Superbe pozele si ideea de a recrea o poveste in imagini!

Leave a Reply