Câștigători concursuri 1 iunie

Vă mulțumesc că ați participat în număr atât de mare la ambele concursuri și sper ca premiile să vă bucure și să îi bucure și pe copiii voștri. Îmi pare rău că nu vă pot premia pe toți, dacă mi-ar fi stat în puteri, aş fi făcut-o!

Câștigător concurs 1 iunie organizat în colaborare cu editura Casa – premiu: o carte Accesorii mignone din pastă polimer – sinceră să fiu la tragerea la sorți am avut o surpriză – câștigătoarea era mămica ursuleților năzdrăvani dar pentru că ei i-am promis o carte cadou din partea mea, am efectuat altă tragere la sorţi şi câştigător a fost participantul cu numărul 11 – Julia. O rog pe mama ei să-mi trimită adresa pentru a-i fi expediată cartea.

Câştigători concurs organizat în colaborare cu editura All – premii: două seturi de cărţi cu Zaharia Zanzibon (Elizei i-au plăcut enorm de mult şi sper să le placă şi copiilor voştri): participantul cu numărul 27 (Ana) şi participantul cu numărul 44 (Narcisa). Le rog să-mi trimită adresele lor pentru a-şi primi premiile.

Felicitări tuturor şi vă mai aştept la concursuri!

10 Replies to “Câștigători concursuri 1 iunie”

  1. Felicitari! Si asteptam noi concursuri :D…..

  2. buna!
    precizez ca la nr. 17 nu apare numele Ana, ci alt nume. imi poti spune daca castigatorul este nr. 17 sau comentariul Anei de la pozitia 27. multumesc.

    1. Este numarul 27, imi cer scuze, participantul cu numele Ana.

      1. multumesc, multumesc, puiuta mea va fi foarte incantata de aceste carti. nu ma asteptam sa castig, multumesc. datele de contact ti le trimit la adresa de mail idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com. imi poti spune daca se vor trimite prin posta sau curier? multumesc inca o data.

        1. Ana, cred ca prin curier, lasa-mi, te rog si numarul de telefon.

  3. Felicitari!!!! Modelajul din plastelina – castigator e superb intr-adevar, felicitari!!!
    Cat despre Zanzibon, tare rau imi pare ca nu l-am castigat intrucat pe site-ul editurii nu mai sunt in stoc si nici prin alte parti nu l-am gasit. Dar l-am pus pe lista de viitoare cumparaturi si va multumim ca ni l-ati prezentat.

    Ps. Cat despre evenimentul de la Bookfest imi pare sincer rau, dar cam asa stau lucrurile la noi. Suntem educati sa luam tot ce apucam chiar daca nu ne trebuie doar pentru ca e gratis….sau asa li se pare unora .

    Numai bine!

  4. Ce surpriza!! Chiar nu ma asteptam, ca nu prea suntem norocosi la tragerile la sorti :).
    Multumim pentru carte, Laura…este un cadou minunat pentru noi 🙂

  5. Stefania Creta says: Reply

    🙂 Ne bucuram foarte mult!!! Multumim pentru frumosul concurs si,bineinteles pentru cartea “Accesorii mignone din pastă polimer”,pe care asteptam cu nerabdare sa o primim! 🙂

  6. Multumim pentru frumosul ”cadou”/premiu abea astpt sa ajunga la noi.

  7. Ana Maria Birladeanu says: Reply

    felicitari tuturor 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.