Şcoala Prinţeselor la Disney

Dacă aveţi acasă fetiţe pasionate de lumea prinţeselor Disney, aflaţi că în luna iunie rulează pe canalul de animaţie Disney un nou set de episoade din Şcoala Prinţeselor, un set de scurt metraje menite să le înveţe pe fetiţe diferite abilităţi demne de o prinţesă. În aceeaşi zi cu difuzarea episodului, pe site-ul disney.ro este urcat un nou task pe care micuţele sunt invitate să îl completeze (asta dacă au voie la calculator, dacă nu, se pot ocupa şi mămicile de asta 😀 ). La o săptămână de la lansarea unui episod pe canalul tv, acesta devine disponibil spre vizionare şi pe site. Atunci când micuţele rezolvă taskul online, pot să descarce şi să printeze insignele prezentate în serial. Există 7 insigne ce pot fi colecţionate. Va apărea de asemenea un episod Best of cu un examen final pe site. Dacă îl trec, copiii primesc o Diplomă unică a Şcolii Prinţeselor cu poza lor. Iniţiativa include şi o competiţie cu premii frumoase la care copiii pot participa răspunzând corect la o întrebare despre prinţese.

printese

Până acum, au rulat episoadele de mai jos:

 3 Mai – Ariel înoată

10 Mai – Regatul de Gheaţă – la patinoar

17 Mai – Câinii Cenuşăresei

24 Mai – Cântecele Aurorei

31 Mai – Decoraţiunile lui Rapunzel

  7 iunie – Îmbrăcămintea lui Belle

Şi mai avem două episoade în luna iunie:

14 iunie– Petrecerea Tianei

21 iunie – Best of

Aceste episode se difuzeaza în luna iunie în zilele de weekend de la 10:00, 13:20 şi 15:30, iar în timpul săptămânii, de la 7:40 şi 13:30.

Şi pentru că cei de la Disney sunt foarte drăguţi, ne-au dat nişte şabloane şi nişte fişiere de printat cu activităţi cu prinţesele Belle şi Tiana. Le puteţi descărca de aici de azi şi până pe 27 iunie.

1 Comment

  1. Maria says: Reply

    Buna,

    Multumim pentru articol.
    Noi nu suntem cu printesele (la baietii mei doar Ariel are priza) dar am o verisoara din provincie care ar fi bucuroasa sa stie de acest articol.

    O zi frumoasa!

Leave a Reply