La revedere, grădiniţă – cadou de rămas bun

Mi-a venit ideea asta de anul trecut, dacă nu mă înşel am şi împărtăşit-o cu voi, dar abia anul ăsta am reuşit s-o pun în practică, cu sprijinul magazinului Profiart, care ne-a pus la dispoziţie o pânză de pictură de 40x60cm şi un set nemaipomenit de 12 culori de tempera.

M-am dus într-o dimineaţă la grădiniţă, am convocat toţi copiii din grupa doamnei, le-am pictat mânuţele cu tempera şi i-am rugat să îşi pună amprenta pe pânză. Am avut grijă să scriu în dreptul fiecărei amprente numele copilului, iar în colţ dreapta am scris cu un marker pentru CD-uri numele grădiniţei, promoţia şi numele educatoarei.

Sper ca doamnei educatoare să-i fi plăcut darul nostru, îi dorim foarte mult succes pe viitor şi îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru noi!

Dacă aţi avut norocul de un dascăl bun şi vreţi să-i lăsaţi o amintire, vă sfătuiesc să apelaţi la ceva oferit din suflet, ceva care să-i amintească de fiecare copil în parte. Acest tablou mi se pare perfect pentru aşa ceva şi un perete plin de astfel de tablouri ar fi precum cartea de vizită a unui educator/învăţător bun care a ştiut să-şi apropie copiii pe care s-a străduit să îi formeze în câţiva ani de învăţământ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.