Noi seturi creative din lemn la Toyscom

Gama noastră creativă preferată de la Toyscom s-a îmbogăţit cu cinci noi seturi, numai bune pentru după amiezile fierbinţi de vară când joaca afară nu prea este o opţiune (mai ales pentru cei care stau în oraşele mari).

Seturile conţin planşe din lemn subţire din care se desprind elementele componente care se montează, autocolante pentru decor, elemente din spumă sau 4 vopsele şi o pensulă pentru pictat şi cutia în sine care este decorul de joacă pentru jucăriile nou create.

colaj 4

Preferatul nostru este Lumea de la fermă:

farm worldM-am chinuit puţin să montez jucăriile, ideal ar fi să aveţi la îndemână o bucată de şmirghel fin pentru a finisa pe ici pe colo piesele şi să le desprindeţi cu mare atenţie. Eu am reuşit să rup aripa unui cocoş pe care Eliza l-a azvârlit şi a declarat “la borş cu tine”. S-a apucat apoi să le picteze, după cum avea ea chef, deci nu vă garantez că vor arăta ca pe cutie 🙂 I-am dat setul meu de acrilice ca să poată lucra mai uşor şi să aibă o paletă mai largă de culori fără se mânjească toată amestecându-le până la nuanţa dorită. I-au plăcut la nebunie. Are un set de mobilă mai vechi (ca în Dollhouse world, doar că au fost seturi separate) şi acum s-a bucurat, zicând ca are casa, acum are şi curtea 🙂

DSCN6033

Notă: am primit cele cinci seturi creative pentru review de la Toyscom.

4 Replies to “Noi seturi creative din lemn la Toyscom”

  1. violeta.argatu says: Reply

    a fost bun borsul de cucos? :). felicitari pt noile achizitii! 🙂

    1. Fooooarte bun! Culmea e ca chiar asta aveam in frigider 🙂

  2. Am comandat şi am primit azi două jucării superbe. Mulţumesc mult de tot.

    1. Ma bucur ca v-au placut!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.