Ultima sută de metri pentru pachetul redus la Dan Siegel

Draga mea Otilia Mantelers m-a rugat să vă anunţ că numai până pe 15 iulie mai puteţi achiziţiona pachetul de conferinţă pentru Dan Siegel la preţ redus – 200 de lei fiecare atelier în parte sau 350 pentru ambele. Detalii pe site-ul oficial al conferinţei.

Ce veţi afla la primul atelier:

  • Părintele prezent – cum conştientizarea, înţelegerea şi integrarea propriei copilării şi adolescenţe ne ajută să fim părinţi mai buni
  • Puterea povestilor si a scrisului in vindecarea umana
  • Triunghiul experienţei umane: relaţia părinte – copil, mintea umană şi creierul ca organ social
  • Principiile majore ale „Mindsight-ului”
  • Neurobiologia interpersonală

Ce veţi afla la al doilea atelier:

  • Ataşament şi integrare: influenţa pe care relaţiile şi experienţa de viaţă (ataşamentul) o au asupra creierului şi vice-versa
  • Creierul copilului de la 0 la 12 ani: o călătorie în înţelegerea etapelor de dezvoltare a copilului
  • Creierul adolescentului de la 12 la 24 de ani: puternic, fascinant şi provocator

De asemenea, veţi putea obţine autografe de la Dan Siegel pe cele două cărţi (una deja apărută – acum la reducere şi una în curs de apariţie la editura Herald în colecţia Parentaj)

cover siegel2

Cine este Dan Siegel?

Doctorul Siegel este în prezent profesor de psihiatrie la Şcoala de Medicină a UCLA, unde face parte din conducerea „Centrului pentru cultură, creier şi dezvoltare” şi este co-director fondator al „Centrului pentru cercetarea stării de conştiinţă deplină (mindfulness)”. Profesor premiat, el este membru distins al „Asociaţiei de psihiatrie americană” şi este membru de onoare în mai multe organizaţii. Doctorul Siegel este, de asemenea, directorul executiv al „Institutului Mindsight”, o organizaţie educaţională care oferă cursuri online şi prelegeri în persoană, ce au ca subiect creşterea capacităţii de a ne percepe propriile minţi şi pe acelea ale celorlalţi (mindsight), la indivizi, familii şi în comunitate, prin examinarea relaţiilor dintre oameni şi a proceselor biologice.

În cabinetul său de psihoterapie intră copii, adolescenţi, adulţi, cupluri şi familii. Siegel este director medical al Institutului „LifeSpan Learning” şi face parte dintre consilierii şcolii „Blue” din New York City, care şi-a construit curricula în jurul abordării sale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.