Studiul de audienţă pe bloguri 2014

Studiul de audienţă pe bloguri e un sondaj făcut de agenţia de publicitate Standout pentru a lua, anual, pulsul blogurilor româneşti. Ei au creat un sondaj pentru fiecare blog participant, sondaj pe care cititorii sunt invitaţi să-l completeze. Eu, sinceră să fiu, am cam stat în dubii dacă să-l pun pe blog sau nu. Nu ştiu cât de relevant va fi. Am remarcat de-a lungul anilor că cititorii mei (şi mulţi mărturisesc asta când, în sfârşit, îşi fac curaj să-mi scrie) stau în umbră. Preferă să nu comenteze, să nu dea like, să nu se implice, însă apreciază (cei mai mulţi) ce scriu ei aici. Evident, am şi pleiada mea de hateri, că fără hateri nu exişti în online şi uneori parcă-s mai activi decât fanii. Probabil au mai mult timp liber şi mintea mai odihnită.

studiu static

În fine, m-aş bucura să îmi acordaţi două-trei minute din timpul vostru să completaţi sondajul (daţi click pe poza de mai sus). Doar dacă vreţi, dacă puteţi, dacă aveţi chef. Pentru mine informaţiile astea sunt valoroase şi utile, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Dacă nu vreţi, nu e bai, eu tot aici rămân. Mulţumesc şi poate nu o spun suficient de des dar apreciez că vă faceţi timp să treceţi pe la mine pe blog!

11 Comment

 1. Am completat chestionarul. Recunosc ca fac parte din categoria clor care citesc fara sa comenteze. Uneori sunt poate prea obosita sa comentez si nici nu-mi place sa comentez doar ca sa spun ” Da, asa e” sau ” Minunat”. Insa urmaresc cat de des pot si am gasit multe informatii interesante, referinte sau idei de lucru cu copii, sfaturi etc… Ma ajuta, cred eu, sa devin un parinte mai bun pentru copii mei.

  1. Multumesc mult!

 2. Am completat si eu chestionarul.
  Sincer, nu imi amintesc exact cum am ajuns prima data aici, prin ce intamplare, dar celelalte vizite au fost intentionate… si nu regret. Nu am suficient timp/chef sa comentez, Dar nu inseamna ca nu apreciez ceea ce faci in mediul online. Bafta in continuare!

 3. Roxana says: Reply

  Buna Laura,
  Desi nu te cunosc personal,am senzatia ca ne stim ca cand lumea.
  Eu te citesc de cateva ori/saptamana ,dar nu am scris niciodata. Nu mi-am dat seama cat de mult conteaza. Am raspuns la chestionar si sper sa fiu mai activa in aprecieri. Apreciez mult ce faci si ce scrii.
  Sa ai o zi frumoasa!

 4. Maria says: Reply

  Buna, Am completat chestionarul. Destul de lung :).
  O zi frumoasa!

 5. anca says: Reply

  Am completat:*, multumesc pentru ce faci 🙂

 6. Andreea 28 says: Reply

  Am completat si eu chestionarul..imi place blogul tau pt ca e realist..

 7. Marasescu Gabriela says: Reply

  Buna ,Laura.
  Am completat si eu chestionarul.
  O zi frumoasa!

 8. rezolvat

 9. mona says: Reply

  Completat. Imi place acest blog

 10. simona says: Reply

  Mi se pare aiurea sa iti ceara venitul , varsta, sex, pozitie ierarhica….
  De ce spun ca e confidential si ti cer atatea date?
  Trebuia sa le puna din prima si atunci nu mai pierzi timp
  Imi pare rau dar nu am complectat tot, am pierdut timpul aiurea mai bine mai scriam la cateva articole ca nu am reusit sa scriu dupa ce le-am citit si am tot zis ca imi fac timp.

Leave a Reply