(P) Crema hidratantă cu 84% aloe vera de la Jason

Acest articol face parte din campania pentru bloggeri organizată de Organic Baby.

Am primit crema de faţă cu 84% aloe vera de la Jason pentru testare acum câteva luni bune. Cred că de prin iunie o am. Pe de o parte, nu am apucat să scriu recenzia din diverse motive, pe de altă parte, am vrut s-o testez o vreme mai îndelungată. O cremă nu e un produs la care să vezi efectul imediat. Dacă e să recomanzi un produs, atunci trebui să-l testezi în cât mai multe ipostaze ca să vezi ce efecte are pe termen lung.

1409899677506556677

Concluzii după 4 luni de utilizare

– prima utilizare a fost după nişte arsuri solare cam groaznice pe spate. În ultima zi de vacanţă, după ce m-am protejat cum se cuvine toată săptămâna, m-am apucat de cules scoici şi am uitat să-mi pun ceva pe umeri. Prin urmare – arsuri înfiorătoare şi extrem de usturătoare. Cum fenistil gel nu mai aveam, am întins mâna după singurul produs din casă pe care scria bun pentru arsuri solare. M-am uns cu un strat gros de cremă timp de mai multe ori pe zi câteva zile. Nu m-a vindecat mai repede (deşi, în mod ciudat, n-am mai făcut băşici, şi eu ştiu cum e, că nu e prima arsură) dar mi-a alinat destul de mult usturimea. Comparând cu fenistilul, pe care l-am cumpărat în zilele următoare, crema asta m-a ajutat mult mai mult. “De vină” e, bănuiesc, conţinutul ridicat de aloe vera, cunoscut pentru efectele calmante şi cicatrizante.

– am folosit crema pe faţă – unde iar am remarcat că s-a mai domolit roşeaţa care a ajuns să mă caracterizeze, cel puţin în jurul nasului. Cu privire la efectul antirid nu mă pot pronunţa, însă nu aş zice că are vreun efect în cazul acneei, deşi nefiind o cremă grasă, poate fi utilizată în siguranţă şi de persoanele cu ten acneic. Chiar dacă nu e o cremă grasă, face bine şi mâinilor, probabil datorită vitaminei E şi a uleiului de migdale din compoziţie.

– am dat-o şi pe Eliza cu cremă, mai ales în anumite zone iritate – vara se irită înfiorător la ceafă, de exemplu, transpiră mult şi nici faptul că stă cu părul desprins nu ajută (de altfel, anul acesta, a ales să se tundă scurt) – crema ne-a ajutat pentru bubiţele apărute de la transpiraţie şi căldură.

Recomand

Da, e o cremă pentru întreaga familie. Pe etichetă scrie că poate fi folosită şi după ras, eu n-am testat-o pentru că nu folosesc lama de ras, dar dacă aveţi soţi/iubiţi sau folosiţi lama pe picioare în loc de epilator/ceară, cu o cremă din asta acoperiţi nevoile întregii familii. În loc de trei-patru produse pe raft în baie (cremă de faţă, cremă de mâini, cremă pentru copii, balsam/gel după ras) puteţi avea o singură cutie de cremă cu aloe vera de la Jason. Un flacon are 113 grame (deci nu e chiar mic) şi costă 49 de lei – un raport calitate/preţ excelent.

Leave a Reply