Am testat şi funcţionează

Curăţarea încălţămintei sport albe cu Cif (pastă de curăţat). Cu apă, săpun şi frecat nu se ducea deloc mizeria. Acum reuşesc să fac încălţămintea Elizei să arate decent mai multă vreme (exceptând omniprezentele julituri din vârf). Ideea mi-a venit în urma unei reclame mai vechi la Cif, ceva cu o tricicletă şi nişte tenişi (?) vechi, nu mai reţin exact.

DSCN8570

Am testat doar pe piele albă, nu şi pe alte materiale, pe pânză nu cred că merge, deşi eu m-aş hazarda şi aş băga încălţămintea din pânză albă la clor. Dar m-aş hazarda doar pentru încălţămintea mea, nu şi pentru a voastră 🙂 Merge şi pentru marginea albă a unor pantofi sport care în rest sunt de altă culoare. Dacă nu aveţi Cif din ăla care înălbeşte probabil că puteţi folosi şi pe alte culori de încălţăminte. Voi ce aţi mai testat în ultima vreme în materie de curăţenie? În curând mă apuc de întors casa pe dos pentru sărbătorile de iarnă şi mi-ar prinde bine nişte tips&tricks.

Save

Save

7 Comment

  1. Buna, scrie-mi pe mail si vorbim acolo (idei_pentru_mamici_si_copii @ yahoo.com (fara spatii). Puzzle din acela mai sunt inca 2 (trei in set), le am pe toate in bazar. Formele in forma de inima s-au dat deja, la fel si creionul. Restul sunt disponibile. Le rezerv pentru tine?

  1. 95 de piese are jocul, toate din lemn.

 1. Ileana Tranca says: Reply

  Buna ziua,lucruri foarte frumoase aveti in bazar,daca mai sunt disponibile,as dori si eu :Set de decupatoare pentru fursecuri. Noi. Pret 10 lei. si Forme pentru fursecuri, pret 1 leu amandoua…Multumesc anticipat , o zi placuta sa aveti! În Duminică, 19 Octombrie 2014 12:27:53, Idei pentru mămici şi copii a scris:

  WordPress.com Laura Frunza posted: “Curăţarea încălţămintei sport albe cu Cif (pastă de curăţat). Cu apă, săpun şi frecat nu se ducea deloc mizeria. Acum reuşesc să fac încălţămintea Elizei să arate decent mai multă vreme (exceptând omniprezentele julituri din vârf). Ideea mi-a venit în urm”

  1. Nu s-au rezervat inca, le pastrez. Imi dati un mail pe adresa blogului ca sa vedem cum facem? idei_pentru_mamici_si_copii @ yahoo.com (sa scoateti spatiile de dinainte si de dupa @)

 2. Dan says: Reply

  Eu bag toată încălţămintea sport în maşina de spălat pe un program în care apa nu este încălzită la mai mult de 60 de grade. Şi iese nu doar curată ci şi parfumată. 😀

Leave a Reply