Concurs – Joctombrie

Câştigătorii sunt: comentariile cu numerele 4, 10, 14, 16, 17. Pentru comentariul cu numărul 4 (emiliagheorghe) nu am reuşit să găsesc fotografia trimisă. Dacă nu voi valida această participare în 2 zile, voi face altă extragere. Câştigătorii vor primi email cu modalitatea de a intra în posesia premiilor.

Acest concurs este organizat în colaborare cu site-ul Cadouri Dragi.

Ciudată lună mai e şi octombrie, cel puţin până acum. Ba e frig şi stăm numai în casă, la căldura caloriferului electric pornit la maxim, şi bricolăm peisaje de toamnă, ba e cald, ieşim la cumpărături de legume, punem conopidă şi gogoşari la oţet, strângem castane şi zdrobim sub tălpi bobiţele de tei doar pentru că ne place sunetul lor. Cert e că ne jucăm. Facem picnic pe covor cu alimentele de plastic, ne băgăm prin mormanele cele mai mari de frunze, bem mult suc de mere şi gătim mâncăruri mai elaborate ca să fie cât mai cald în bucătărie. Pentru că luna octombrie este luna jocurilor, Iulia de la Cadouri Dragi a inventat cuvântul Joctombrie pentru a descrie concursul nostru.

Premii: cinci seturi de magneţi dimensiunea 9X7 din categoria Magneţi de vacanţă

Perioada de desfăşurare: 22.10 – 31.10.2014

Mecanism: trimiteţi pe adresa de email  a blogului (idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com) o fotografie cu voi şi/sau copilul vostru jucându-vă în luna octombrie. Fie afară printre frunze, în bălţi sau în pom la cules mere, fie în casă la pus murături, făcut plăcintă de mere sau colaje din frunze,  tot ce trebuie e ca poza să aibă un “aer” tomnatic 🙂 Rezultatul e mai puţin important, cât momentele petrecute împreună cu cei mici 🙂 Fotografiile nu vor fi făcute publice, însă pentru transparenţa rezultatelor, vă rog să comentaţi şi pe blog că aţi trimis fotografie pe email. Dacă suntem prieteni pe facebook, puteţi să mi-o ataşaţi şi acolo într-un mesaj privat sau să puneţi poza la voi pe wall şi să mă etichetaţi (tag) că participaţi la concurs. Nu uitaţi, însă, de comentariu. Dacă aveţi deja poze în luna octombrie, le puteţi folosi pe acelea, nu e nevoie să faceţi unele noi 🙂

prelucrata 27 septembrie 2014 040

Despre organizator:

Cadouri Dragi este un site care oferă cadouri personalizate cu fotografiile voastre, în special calendare, magneţi şi fotocărţi tipărite pe carton, dar şi autocolante, invitaţii pentru botez sau nuntă şi postere. Fotocărţile sunt ceva nemaipomenit, eu am una cu fotografii cu Eliza din 2014 şi sunt încântată de calitate. Foile sunt dintr-un carton foarte gros, coperta e moale şi lucioasă iar impactul vizual e unul wow. Toţi cei care au văzut fotocartea au rămas uimiţi. Din păcate nu vă pot pune poze cu ea pentru că este un cadou pentru cineva dar vă mărturisesc că am îndoieli dacă s-o mai dăruiesc sau nu, atât de mult îmi place 🙂 Singurul lucru care mă consolează e faptul că persoana care o va primi se va bucura enorm şi că rămâne, totuşi, în familie. Eliza, însă, s-a îndrăgostit de album şi ţine cu dinţii de el, sper să reuşesc în cele din urmă s-o conving să renunţe, de dragul persoanei aniversate 🙂

21 Comment

 1. Multumim pentru concurs Laura si Cadouri Dragi, am trimis poza pe mail.

 2. 2. violeta.argatu says: Reply

  Interesant concurs :).
  Pacat ca nu putem vedea pozele- ar fi fost fff frumos! Felicitari pt idee ;). Am trimis si eu o poza pe e-mail, multumim!

 3. Am trimis si noi poza 🙂 Multumim mult pentru concurs! :*

 4. 4. emiliagheorghe21 says: Reply

  Am trimis poza. Multumim pt concurs si pt blogul minunat!

 5. Participam si noi cu o ploaie de frunze, am trimis poza pe e-mail 🙂

 6. 6. Tarcaoanu Catalina says: Reply

  Si Theodor participa la concurs 🙂

 7. 7. Oana says: Reply

  Am trimis si noi una din fotografiile din luna “joctombrie”.

 8. 8. Andreea 28 says: Reply

  super concurs!!! am trimis poza !

 9. 9. Adina S says: Reply

  Am trimis si eu poza pe email.

 10. 10. Daniela H says: Reply

  Am trimis si noi o poza. Multumim.

 11. 11. Ionela says: Reply

  am trimis si noi o poza, multumim!

 12. 12. Gyorgy Ludovica says: Reply

  am trimis o fotografie cu fetitele mele in parc

 13. 13. ryta says: Reply

  am trimis foto pe email ( la cules mere)

 14. Am trimis un colaj….3 zile ca 3 anotimpuri in 4 poze.

 15. 15. narcisa says: Reply

  Am trimis si noi poza. Multumim mult pentru concurs!

 16. 16. Viorica L says: Reply

  Buna seara! Ne inscriem si noi la concurs! A fost greu sa alegem o singura poza, ca toamna asta a fost foarte bogata in activitati! Multumim!

 17. Am trimis si noi o poza calda … din seara asta. 🙂

 18. Ionela says: Reply

  Castigatorii unde sunt anuntatati?

  1. Am actualizat acum postarea cu anuntul castigatorilor.

 19. Multumim!

 20. Daniela H says: Reply

  Multumim frumos!

Leave a Reply