Dovleac decorat cu bormaşina – decor de toamnă sau de Halloween

DSCN8869

Ştiu, Halloweenul a cam trecut dar asta nu înseamnă că nu ne putem distra în continuare cu dovleci dacă mai găsim sau mai avem. În plus e o idee bună de ţinut minte pe anul viitor, mai ales că acest dovleac decorat cu bormaşina e foarte frumos şi elegant, mai ales dacă alegeţi un model mai complicat.

dovlceac decorat

E simplu de făcut dacă aveţi o bormaşină cu burghie de diferite dimensiuni. Eu m-am chinuit să fac rost de o bormaşină dar a avut burghie mici, aşa că găurile nu sunt aşa impresionante, însă anul viitor plănuiesc să încerc cu una mai mare, asta dacă nu reuşesc să fac rost de un set frumos pentru decorat dovleci.

DSCN8869

Pentru un plus de eleganţă puteţi umple partea de sus cu flori şi/sau frunze de toamnă. În plus, în loc de lumânări cu flacără puteţi folosi lumânări cu LED, am văzut la Jumbo şi nu sunt deloc scumpe (în jur de 2 lei si ceva una, 5 lei set de două). La mine se stingea lumânarea când puneam capacul pentru că nu avea suficient oxigen să ardă, aşa că cel mai bine ar fi să lăsaţi dovlecii fără capac dacă nu aveţi suficiente găuri cât să se oxigeneze flacăra.

Sursa: blog Crafty Nest

Save

2 Comment

  1. violeta.argatu says: Reply

    Fain! dc folosesti lumanarile cu led, ai o veioaza bio :). Vezi poate gasesti pe undeva tartacute mai mari (parca au alta denumire astea mari), cred ca rezista mai mult in timp

  2. […] le agăţ în pom. Aşa că atunci când am pus mâna pe o mini-bormaşină (cea cu care am găurit dovleacul), am încercat să dau găuri şi în figurine. Am folosit un burghiu mic, am dat-o la putere […]

Leave a Reply