Acţiune umanitară Complex Floare Roşie

Când mi-a trimis Luminiţa invitaţia de a mă alătura acţiunii umanitare pe care o plănuia pentru bătrânii din complexul social Floare Roşie din Bucureşti am spus imediat da. Aşa cum vă spuneam acum câteva zile în alt articol, aş vrea ca pe final de an să încerc să dau înapoi măcar un infim procent din bucuriile de care am avut eu parte anul acesta, prin urmare, împreună cu alte colege de blogging voi ajuta la prepararea unui prânz de aproximativ 130 de porţii pentru bătrânii care locuiesc în complexul social Floare Roşie din sectorul 6. Spun “voi ajuta” pentru că nu voi găti eu, efectiv, şi nici colegele mele, deoarece chef la această acţiune va fi Viorel Copolovici, noi urmând a fi doar ajutoarele sale la decojit, tocat, dat la mână, curăţenie etc. Alimentele şi produsele de curăţenie pentru acţiunea din ziua respectivă vor fi oferite de Lidl  şi vom avea şi un program artistic susţinut de trupa Improvisneyland.

Acţiunea va avea loc pe data de 30 noiembrie iar pentru a ne duce la bun sfârşit intenţiile şi planurile avem nevoie şi de ajutorul vostru. Fundaţia Comunitară Bucureşti ne-a pus la dispoziţie un număr de cont pentru a aduna donaţii pentru achiziţionarea unor produse necesare bătrânilor din centru (scutece, de exemplu dar şi alte produse de care e neapărată nevoie). Dacă doriţi să ne sprijiniţi, puteţi folosi cu încredere acest cont. Suma de care avem nevoie nu este uriaşă şi sunt convinsă că o vom strânge până la finalul lunii noiembrie.

cover photo

Mulţumim anticipat pentru orice share/distribuire care poate da vestea mai departe şi o felicit din inimă pe Luminiţa, mamă a doi băieţi gemeni de 6 ani, care şi-a rupt din puţinul ei timp liber ca să coordoneze această acţiune. Vă asigur că nu este uşor să lucrezi full-time, să fii mamă de gemeni şi să faci şi proiecte caritabile pe deasupra şi tocmai de aceea iniţiativa ei este cu atât mai lăudabilă.

Campanie umanitară sprijinită în exclusivitate de Lidl România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.