Atelier creativ la târgul de carte Gaudeamus

Aşa cum vă promiteam, iată şi detaliile legate de atelierul creativ pe care editura Casa îl găzduieşte la târgul de carte Gaudeamus, duminică, 23 noiembrie, de la ora 13.00 la salonul de carte pentru copii “Ion Creangă”.

plakat2

Sunt doar 20 de locuri aşa că vă rog să vă înscrieţi doar dacă sunteţi siguri că veţi ajunge. Aş vrea să evit situaţia neplăcută de la Bookfest când am refuzat oameni pentru că aveam locurile ocupate şi m-am trezit la târg că nu au mai venit. Dacă nu vă prezentaţi până la ora 12.50, voi redistribui locurile celor prezenţi la târg. Înscrierile se fac pe adresa de email a blogului până sâmbătă la ora 15.00.

Atelierul este sponsorizat de magazinul Mustash, să fiţi cu ochii pe ei pentru că vor avea o campanie de o săptămână de Black Friday şi vă puteţi face stocuri de materiale pentru Crăciun.

3 Replies to “Atelier creativ la târgul de carte Gaudeamus”

  1. Buna ziua!Daria Baciu va participa la acest atelier.
    Multumesc!

    1. Buna ziua. Inscrierile se fac pe adresa de email a blogului, asa cum am mentionat in articol. Trebuie sa tin o evidenta stricta ca sa stiu cand se ocupa locurile si daca oamenii comenteaza si ici si colo nu cred ca voi reusi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.