Concurs editura Litera – o carte de pus în ghetuţe

Câştigătorii sunt participanţii cu numerele 32, 45 şi 46. Îi rog să-mi dea pe mail sau să lase aici în comentariu (comentariile sunt moderate) numele complet, adresa şi numărul de telefon pentru a-şi primi premiile până pe 1 decembrie. Premiile nerevendicate vor fi trase din nou la sorţi.

Acuşi, acuşi vine Moş Nicolae, nu mai e mult 🙂 Cu siguranţă aveţi deja o idee cu privire la ce veţi pune în ghetuţe şi pentru că eu sunt pe principiul “niciun dar fără o carte”, împreună cu editura Litera am pus la cale un concurs. Avem trei exemplare din Belle, o prietenă adevărată, carte cu CD audio.

belle_o_adevarata_prietena_co

Chiar dacă aveţi băieţei, poate v-ar plăcea să câştigaţi cartea pentru o fetiţă din familie sau pentru fetiţa unor prieteni, aşa că vă aştept, cu mic, cu mare să participaţi. Pe site-ul Litera puteţi răsfoi câteva pagini din carte pentru a vedea dacă vă place.

Pentru a participa, trebuie să lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi ce veţi pune în ghetuţele celor mici. Concursul durează până pe 25 noiembrie. Cei trei câştigători vor fi traşi la sorţi şi vor fi anunţaţi pe 26 noiembrie printr-o actualizare la acest articol (nu voi pune articol separat).

Iar pentru “ghetuţele” voastre, nu uitaţi de concursul Olympus, în desfăşurare până pe 4 decembrie 🙂 Din două concursuri vă rezolvaţi ziua de Moş Nicolae şi pentru voi şi pentru cei mici 🙂

79 Replies to “Concurs editura Litera – o carte de pus în ghetuţe”

  1. Fructe, o masinuta, o carte si o nuielusa.

    1. Ei, de ce nuielusa? 🙂

      1. Preventiv, daca nu stiu eu, stie el de ce.
        Lasand gluma la o parte, pe mine m-au invatat bunicii ca daca o pun in apa si pana la Craciun infloreste, esti iertat.
        Tot povestindu-i si pregatindu-l pentru perioada ce vine i-am spus si acest lucru si a zis ca vrea sa vada.

        1. Ce dragut, nu stiam! O sa caut si eu o crenguta de visin sau de mar, stiu ca de la mar vine expresia “florile dalbe” 🙂

  2. Atatea discutii haioase sunt pe tema asta si despre Mos Craciun, acum la scoala fiicei mele, ca nu poti sa nu te distrezi cand ii auzi ( este clasa o). La noi de regula Mos Nicolae vine cu fructe, dulciuri, si nuci, dar si cu o mica jucarioara, carte sau un joc ( dar la jucarii, depinde cat de nerabdatoare sunt eu sa i le dau).

  3. 3. Marasescu Gabriela says: Reply

    Buna ,Laura! Luci va gasi in ghetute ,sper, (le-am comandat de pe net) doua carti ,,
    Complotul Mos Craciunilor
    si
    Croitorul din Gloucester
    ,un lego ,fructe si dulciuri.
    Multumim de concurs! Noi ne inscriem pentru Andreea, nepotica mea.

  4. O plapumioara pt papusi realizata din niste lucrusoare de cand era bebelusa, portocale, mandarine, o perie de par.

  5. De obicei, noi punem doar dulciuri, dar anul trecut Vanda s-a rugat atit de mult de Mos sa-i aduca un anumit animalut de plus (din colectia Kinder, plusuri cu ciocolate), incit a trebuit sa cedez. Si anul asta intentionez la fel, doar dulciuri, dar daca as cistiga cartulia, cu siguranta s-ar bucura de ea. 🙂

    1. Stiu colectia aia! Si Elizei i-a adus un ren pufos 🙂 Anul asta daca gasesc iau altceva 🙂

  6. 6. popa roxana elisabeta says: Reply

    carticele si culori, cateva dulciuri si probabil niste indicatii sa se inteleaga intre ele ( am doua fete cucuiete) care se iubesc si se cearta cu patos

  7. La noi Mos Nicolae vine doar cu dulciuri. Anul acesta va veni cu bombonele Cip de la Mega Image. Jucarioare sau carti pot oricand sa ii aduc si sa ii fac o surpriza, fara o ocazie anume. Iar daca la gradinita afla ca alti copii au primit si altceva in afara de dulciuri, atunci ii voi spune fetitei mele ca Mos Nicolae a vorbit cu Mos Craciun sa ii dea si lui din cadourile de Craciun, asa ca ea va primi de Craciun mai multe cadouri.

  8. 8. Tarcaoanu Mihaela Catalina says: Reply

    Multa dragoste… Timp de calitate cu copilul meu Evident, dulciuri, o carte, o jucarie, hainute, sa vedem ce va gasi frumos mosul.

  9. 9. Oana Mosteanu says: Reply

    Dulciuri si o papusa.
    Daca zice, Teodora asa despre nuielusa…ii adaug si o nuielusa 🙂
    Multumim pentru concurs!

  10. 10. C. Nicoleta says: Reply

    Buna Laura! Multumim pentru concurs 🙂 !
    Fetita mea va primi in ghete dulciuri, fructe si doua carti: Povesti de Craciun – Andersen, Fratii Grimm, Selma Lagerlof, Lev Tolstoi, Mark Twain si Printesa si Zana. Un Craciun stralucitor – Anna Pignataro.

  11. Dulciuri si un joc.

  12. Buna
    eu voi pun in ghetute un set de doctor pt mica mea Plusica 🙂 si niste carti pt micul meu scolarel.Succes la toata lumea!

  13. Carticele de la Usborne si fructe 🙂

  14. 14. Diana Carlan says: Reply

    Multumim pentru concurs:)
    Mosul va lasa multe carti si dulciuri

  15. Buna Laura si multumim!
    1. 11 ani – face dans -sper -pantofi antrenament si ceva dulce. (pantofii sunt cam scumpi, peste 200 ron)
    2. 16 ani -2 carti in engleza, dulce mic.

  16. 16. Otilia Tudor says: Reply

    Buna… Ne inscriem si noi in concurs. Ana va gasi in ghetute dulciuri, fructe, un set de pictura pt ca e mare fan , o nuielusa si sper, carticica de la tine :). Multumim tare multvde concurs

  17. 17. Elena Sincu says: Reply

    Buna,
    Copii mei primesc dulciuri, fructe, o carte sau o jucarie. Anul acesta o avem pe domnisoara Firicel pentru fetita si trebuie sa mai scot o carte din bibilioteca secreta pentru baietel. Mezinul nu cred ca o sa primeasca nimic, nu are papuci si nici dintisori pentru fructe sau dulciuri. Poate o hainuta sa nu creada fratiorii ca pe el l-a uitat mosu’. Succes tuturor.
    Elena Sincu.

  18. Buna,

    eu o sa ii pun o carte, pasta modelatoare, oua Kinder cu jucarii din Frozen, fructe.

    O zi frumoasa!

    1. Mihaela, de unde oua Kinder cu jucarii din Frozen? Nici nu stiam ca exista!

    2. Azi am aflat de ele, se pare ca nu sunt de la Kinder…aflu si maine postez si cum arata. Va trebui sa cumpar un cuibar intreg ;-))

    3. adrianastildeviata says: Reply

      Si eu am cumparat ieri doua oau cu figurine Frozen (nu sunt de la Kinder!). Le-am gasit la alimentara de langa bloc si au costat 3.2RON/buc. Intr-un ou am gasit un trol mic-mic, iar in celalalt am gasit-o pe Ana mica-mica 🙂

  19. 19. cristina o says: Reply

    In principiu, ii pun Dianei in ghetute ceva dulciurile de care nu se bucura tot timpul si, acum imi doresc si aceasta carte pt ea. Faptul ca are si CD ma face sa mi-o doresc cu atat mai mult pentru ca Dianei ii place ff mult sa asculte povesti sau cantecele pt copii in timp ce picteaza in camera ei.

  20. 20. Velicu Georgeta says: Reply

    Buna,

    Anul acesta vom iesi putin din tipar (carte, dulciuri, fructe) si va primi un pisoias. Isi doreste foarte mult o pisica si am hotarat sa nu asteptam pana la Mos Craciun.
    Gina

  21. 21. violeta.argatu says: Reply

    Esti pusa pe treaba, nu gluma. 🙂 Multumim pt concurs- cat p-aci sa-l ratez :))

    Ioan va primi (langa ghetute) colectia de 50 de carti de la ed.usborne (motivul bugetului de asuteritate la care sunt supusa luna aceasta :D)- my first reading library, iar Ana carticele de colorat (si SPER- ultima carte editata de gama -atinge copacul misterios). In ghetute fructe si (poate) ceva dulce – ca tot ne-ai facut pofta cu postarea de ieri 🙂

  22. 22. emiliagheorghe21 says: Reply

    Mandarine si nuci, un ou de ciocolata, un puzzle si o carte cu abtibilduri despre iarna. Multumim pentru concurs!

  23. 23. Brindusa Savescu says: Reply

    Multumim frumos pentru concurs! Mos Nicolae va aduce anul acesta o carte din seria “Povesti din Padurea Muzicala” cu CD-ul aferent, ceva dulce (fara nu se poate) si o jucarie… in functie de lista de preferinte :).

  24. S. va avea un mos foarte bogat anul asta, cu setul My First Reading Library de la Usborne si un set cu pompieri, pe care si l-a dorit mult. Cati va primi o jucarie (second) care sper sa o ajute la motricitatea fina. Foarte faina cartea pusa la bataie!

  25. Buna… Ruxi va primi caluti, in toate formele si culorile, fructe si dulciuri. Desigur, si nelipsita nuielusa (preventiv, nu in scop de a fi folosita 🙂 ).

  26. eu voi pune carticele in ghetutele copiilor

  27. Mosul va umple ghetutele anul acesta cu jucarii, cred ca o papusica si ceva jucarii de baie 🙂
    multumim pentru concurs! :*

  28. Eu de obicei pun in ghetute fructe si dulciuri,acestea din urma fiind date cam cu ratia in cursul anului, insa am noroc, nu face abuz . 🙂
    Multumim pentru concurs !

  29. Mos Nicolae ii va aduce lui Luca bunatati, dulciuri felurite si un lego. Cam atat .. mai lasam si pe Mos Craciun .. lista lui Luca e lunga .. !!!

  30. 30. Andreea 28 says: Reply

    Copiii mei vor primi dulciuri si fructe in ghetute…iar mos Craciun va aduce si ceva jocuri

  31. In ghetute – o carte, o jucarioara si ceva dulce. Sa vedem ce-o aduca Mos Craciun, nu ne-am pregatit inca 🙂

  32. in ghetute-o carte si o jucarie mai micuta, si poate si o nuielusa – ca mi-a placut simbolistica spusa de Teodora. cu o zi inainte este ziua piticului si va primi si atunci mult mai multe (carti, puzzle lemn si haine)

  33. 33. Oana Cotoman-Jecu says: Reply

    Teodora va primi fructe, ceva dulce, o carte si un mic joc.

  34. Baietii vor primi seturi de carticele in engleza si cate un trenulet Thomas, dulciuri si fructe, iar fetita o papusica Poala Reina. Astea sunt decocamdata cadourile pregatite! Poate si carticica de aici:), cine stie!

    1. Vezi ca http://www.toyscom.ro o sa aiba Black Friday de pe 28 nov si cred ca si papusile Paola Reina vor fi la reducere 🙂 Asta daca n-ai luat-o deja.

      1. Multumesc Laura, da astazi am gasit-o la ei, la un pre Blak Friday, si bineinteles ca am luat-o, multumesc de sugestie.

  35. 35. Cristina B. says: Reply

    Buna! Sara va primi o periuta de dinti electrica, demult dorita, iar cea mica va primi o figurina sirena:) si bineinteles: dulciuri. Eliza ce va primi?

    1. Nu stiu deocamdata, cert e ca dulciuri si carti. Jucarii nu stiu daca va primi.

  36. Stiu ca Maria (sora mea) isi doreste foarte mult o carte cu printesa Sofia si una cu Frozen, deci, voi incerca, sa le cumpar (acum sper sa imi ajunga alocatia)

  37. 37. adrianastildeviata says: Reply

    L. va primi carticele de La Usborne, un set cu figurine Frozen (pe care inca nu l-am cumparat, dar sper sa-l gasesc saptamana viitoare) si ceva dulce. PS. am mai scris un comentariu, dar cred ca nu s-a dus. Daca sunt dubluri, te rog sa-l stergi! Multumesc!

  38. Ioan (2 ani) va primi de la Mos Nicolae o carticica cu poze de la editura Magdan, fructe si sper niste animalute si personaje confectionate de mine pe carton.

  39. Mos Nicolae o sa i aduca o carte roz cu multe stickere si vreau sa i fac ciocolata de casa pe care o sa o ambalez dragutz, mandarine si cam atat… Pentru Mos NIcolae mai tre sa dau inca o tura pe la Gaudeamus, ieri am fost cu ea si desigur ca nu am putut lua nimic in sensul asta….

  40. o carticica, niste acuarele solide si un joculet tot pt pictat. Ssstt, sa nu te auda, secretul nostru!

  41. pentru Mos Craciun voiam sa zic: ))

  42. fetitele mele vor primi fructe,ceva dulce si o carticica sau puzzle;)

  43. 42. Scintei Adina says: Reply

    O carte, un ou kinder (asta vrea sa-i aduca mos craciun, eu nu prea ii dau si m-am cam inmuiat de cand mi-a spus…) si poate o figurina cu vreun ponei mic, sunt la pungute. Cam atat 🙂

  44. 43. Diana Jian says: Reply

    Anul acesta va primi o carte despre dinozauri, seturi de creatie cu glob, fulg, om de zapada si brad. Multumim pentru concurs!

  45. 44. Oprea Andreea says: Reply

    fructe , dulciuri si o carte

  46. 45. Camelia D. says: Reply

    Fetita mea va primi 3-4 carti si papusa Maşa. Mi-a cumparat-o o prietena de la Chisinau si o voi pune in ghetute. Oricum, la noi Mos Nicolae este mai bogat decat Mos Craciun care nu-mi prea place.

  47. Mos Nicolae va lasa anul acesta in ghetute dulciuri, un avion cu lumini si bineinteles o carte despre avioane !!!

  48. Am pregatit pentru ghetute cartile cu Zaharia Zanzibon. Vom completa cu cateva dulciuri si fructe.

  49. Fetita mea va primi de Mos dulciuri si carti ca in fiecare an si in plus o pereche de sosetele cu sofia care imi sunt tare dragi (la noi nu se gasesc si am profitat de vizita in bucuresti 🙂 )

  50. Noi vom pune o carticica cu Sofia , un puzzle si ceva dulciuri.

  51. 50. Ramona Beldiman says: Reply

    Fetita mea va primi neaparat o carte, un semn de carte ingeras si un joc de logica si perspicacitate,plus cateva dulciuri. Sper sa fie aceasta cartea…s-ar bucura mult.
    Ramona Beldiman

  52. 51. Gabriela Gabriela says: Reply

    O sa pun dulciuri , o carte de povesti si o jucarie dar sa nu uitam de nuielusa care e un simbol.

  53. 52. Otilia Mesaros says: Reply

    Anul acesta incercam margelele hama, inspiratia mi-a venit de la tine. Multumesc pentru tot ce postezi.

  54. 53. Ionela Olaeru says: Reply

    Pentru baieti speram sa aduca Sf. Nicolae un lego, iar pentru fetita o jucarie cu cantecele.

  55. Buna ziua.
    Noi avem in gand sa umplem ghetutele curate ale fetitei noastre cu fructe si dulciuri. Ne-ar placea mult sa adaugam si cartea de povesti. Multumim.
    Nicoleta H.

  56. Noua Mos Nicolae ne va lasa in ghetute carticele,un joc ,fructe si probabil cateva dulciuri.

  57. 56. Mocanu Anamaria-Stefania says: Reply

    Dulciuri, carticele de povesti si o jucarie.

  58. 57. Nedelea Mihaela says: Reply

    Buna ziua.
    Ca in fiecare an, Mos Nicolae va aduce fructe si dulciuri (ciocolata, mai ales). Probabil si o pijama noua, si un set de iarna: caciula, fular, manusi.

  59. 58. Mirela, mama lui Ile says: Reply

    ma gandesc la o carticica si ceva plastilina sau acuarele…Nu prea vreau sa-i pun dulciuri in ghetute. Si asa mananca dulciuri de indata ce are ocazia, e prea micuta sa le aiba la discretie…

  60. Mos Nicolae va lasa in ghetute niste figurine – personaje din povestile Disney, asa le vom pune mai usor in scena.

  61. 60. Tatiana Bodiu says: Reply

    Buna. Anul acesta Mos Nicolae va aduce dulciuri si papusa Barbie – sirena sclipitoare.

  62. La noi Mos Nicolae va aduce(pentru 2 si 4 ani): turta dulce, fructe, stampile cu tematica de Craciun, cate un puzzle si o carticica.
    Diverse jucarii de plus de sezon, de la Kinder, am vazut in Selgros.
    Multumim de concurs 🙂

  63. Buna, Mos Nicolae ii va lasa lui Andrei in ghetute fructe, o carte cu povesti si o pijama sau mai multe,…..majoritatea au ramas dintr-o data mici!
    Va dorim numai bine!

  64. 63. Cojocaru Denisa says: Reply

    Buna dimineata!Pentru baieteii mei Mos Nicoale va lasa in ghetute fructe,dulciuri si cate o carte.Restul lasam pe seama lui Mos Craciun.
    Multumim pentru concurs.
    Cojocaru Denisa

  65. Buna seara,

    Multumesc, o ghetuta am rezolvat-o.Am trimis datele pe mail !

  66. Am primit cartea azi. Multumim!

  67. Am primit si eu cartea….va fi cadou pentru o fetita minunata.

  68. Si noi am primit cartea, va multumim !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.