Paturi în formă de maşină pentru copii

Nu ştiu dacă aţi remarcat în dreapta blogului un banner cu paturi în formă de maşină pentru copii. Sunt foarte simpatice (atât pentru fete cât şi pentru băieţi), au preţuri rezonabile, şifoniere şi comode asortate şi mai primiţi şi 5% reducere dacă daţi click şi intraţi la ei de pe blogul meu. Dacă tocmai v-aţi mutat sau copilul vostru a crescut şi are nevoie de un pat nou, apelaţi la ei pentru un pat care să schimbe complet aspectul camerei.

pat copii

4 Comment

 1. Bianca Roxana says: Reply

  Buna, imi place mult ideea, insa ce am vazut pana in acest moment depasea bugetul.
  Nu scrie nicăieri de saltea. Cu siguranta nu este inclusă, asa e?
  Referitor la livrare ai idee cum se procedeaza? Nici asta nu apare pe site.
  La termen de livrare nu m-am uitat, insa si asta ma interesează. Daca sunt pe stoc si daca as avea șanse sa ajungă la mine pana de Crăciun, de ex, daca tot mi-au iesit in cale;)

  1. Bianca, salteaua nu este cu siguranta inclusa. Cand am facut pe comanda patul fetei mele, un pat simplu, alb, m-a costat mai mult decat unul din asta, iar salteaua am luat-o separat tot de pe un site, cu livrare acasa. Vezi ca au toate detaliile la sectiunea Contact, o adresa de email si un nr de telefon si poti intreba acolo tot ce te intereseaza. Eu sunt mai mult decat sigura ca ar ajunge la tine inainte de Craciun.

 2. adrian says: Reply

  Buna seara
  salteaua nu este inclusa in pret.
  Livrarea in Bucuresti este asigurata de noi cu montaj inclus.
  Pt tara… livrare prin curier. Aveti o schita pt montaj,este destul de simplu.
  va astept cu intrebari la nr din banner.
  Ca termen… pana la Craciun sigur il aveti.

  1. Bianca Roxana says: Reply

   Multumesc mult pentru răspuns. Negociem cu ‘Mos Crăciun’ si decidem in cel mai scurt timp . El nu e prea convins:((, întrucât sunt doi copilasi de varste diferite: fata si baiat plus inca un bebelus fetita care e pe drum. Noi aveam in minte ceva etajat, macar pentru doi din ei, sa scutim spațiu. Sau pat dublu jos si de o persoana sus.

Leave a Reply