Crăciunul cu Anna şi Elsa – editura Litera

Când am văzut cartea asta la târgul de carte am ştiut imediat că vreau să i-o pun Elizei în ghetuţe. Este un fan devotat al filmului de animaţie Regatul de gheaţă, are toate figurinele, s-a bucurat enorm de Olaf din tub de carton şi s-ar uita la film la nesfârşit dacă i-aş da voie. Trebuie să recunosc că şi mie mi se pare drăguţ, îmi place, în special coloana sonoră.

Crăciunul cu Anna şi Elsa conţine câteva activităţi de făcut pas cu pas (un Olaf dintr-o şosetă, fulgi de zăpadă din hârtie, felicitare cu fulgi, capete de ren din fetru – cu şablon, nişte fursecuri decorate cu omuleţi de zăpadă topiţi) şi o poveste cu Anna şi Elsa – Festivalul sfârşitului de iarnă.

Coperta este cartonată cu fulgi strălucitori pe ea. Dacă aveţi de vizitat familii cu fetiţe în luna decembrie, vă recomand să vă faceţi stocuri din această carte!

4 Replies to “Crăciunul cu Anna şi Elsa – editura Litera”

  1. Dupa perioada Mickey Mouse, Tom & Jerry sau Lion King Alex trece prin etapa Frozen. E putin ciudat ca el e Elsa :)), iar eu primesc roluri diverse de la Ana, la Olaf, la Sven…
    In weekend cred ca ne vom inspira si vom face un Olaf dupa propunerea ta. Multumim de recomandare! Cris

  2. Laura, imi poti spune te rog unde este organizat targul de carte in Bucuresti, sau trebuie comandata cartea de pe internet?

    1. Alina, targul a fost deja, week-endul trecut. Gasesti cartea pe site-ul Litera sau in librariile online.

  3. Buna,
    Sa se bucure de carte Eliza! Dupa ce am vazut la dvs. pe blog carticelele despre Craciun de la Ed. Girasol, le-am comandat si eu. Am inteles ca au ajuns deja acasa, abia astept sa scap de la serviciu si sa merg sa ma bucur de ele alaturi de Andrei,……nu am rabdare sa-l las pe Mos Nicolae sa le aduca! Abia astept sa-i vad fetisoara diseara cand i le voi arata. O zi placuta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.