Decoraţiune şi felicitare din pompoane

Pentru că s-a nimerit să am foarte multe pompoane (atât mici, cât şi mari), am încercat să le dau o utilitate, ca să mai scap de ele 😀 Aşa au apărut această decoraţiune în formă de brad şi această felicitare din pompoane.

Pompoanele se lipesc atât cu pistolul cu silicon fierbinte, cât şi cu aracet, doar că pentru felicitare, aş recomanda un adeziv care nu înmoaie hârtia, de exemplu prenadez, la mine s-a deformat puţin cartonul pentru felicitări folosit.

După ce lipiţi pompoanele pe felicitare, puteţi decora cu ştrasuri, sclipici şi alte decoraţiuni adezive care vă sunt la îndemână. Dacă aveţi imprimantă acasă, puteţi imprima un mesaj în partea de jos (Un Crăciun pufos! de exemplu). Setul de pompoane mici e luat de la Profi Art.

dscn8998_2

Pentru bradul din pompoane am folosit pompoane mari, verzi, şi unul auriu. Sunt dintr-un set mare luat mai demult de la Toyscom, conţine 140 de pompoane mari, inclusiv aurii şi argintii. Din el am făcut anul trecut calendarul de Advent cu barba Moşului. Îl recomand cu toată căldura, puteţi face multe activităţi cu aceste pufoşenii.

brad din pompoane

2 Replies to “Decoraţiune şi felicitare din pompoane”

  1. violeta.argatu says: Reply

    super!!!

  2. ne place!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.