Pentru Bucureşti – Răbdărică şi Mofturică salvează Noaptea de Ajun

Duminică, 7 decembrie, va avea loc la Clubul Ţăranului premiera spectacolului de teatru pentru copii Răbdărica şi Mofturica salvează Noaptea de Ajun, concept Mira Velcea, punere în scenă Lumea lui Momo. Spectacolul  se adresează copiilor de toate vârstele, care vor avea parte la final de o surpriză pe care n-o vor uita 🙂

afis craciun nou_pentru site-01

Pentru cei care nu ajung duminică, spectacolul va fi reluat pe toată durata lunii decembrie (până la Crăciun). Pe cei de la Lumea lui Momo îi puteţi urmări pe pagina lor de facebook sau pe blog, au multe ateliere şi spectacole frumoase atât pentru părinţi, cât şi pentru copii.

Deci, cu cine mă văd duminică la Clubul Ţăranului?

4 thoughts on “Pentru Bucureşti – Răbdărică şi Mofturică salvează Noaptea de Ajun

  1. Oare la finalul spectacolului eu voi deveni mai rabdatoare iar copilul mai putin mofturos? Chiar as vrea sa vin. Ai idee cat dureaza spectacolul, cat costa biletul si daca au un numar limitat de locuri?

    • Cristina, daca reuseste spectacolul sa faca asta pentru parinti si copii in general, cred ca va intra in Cartea Recordurilor 🙂 Dureaza in jur de o ora. Nu stiu exact cat e biletul dar ma interesez si iti spun exact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *