Pentru Bucureşti – Răbdărică şi Mofturică salvează Noaptea de Ajun

Duminică, 7 decembrie, va avea loc la Clubul Ţăranului premiera spectacolului de teatru pentru copii Răbdărica şi Mofturica salvează Noaptea de Ajun, concept Mira Velcea, punere în scenă Lumea lui Momo. Spectacolul  se adresează copiilor de toate vârstele, care vor avea parte la final de o surpriză pe care n-o vor uita 🙂

afis craciun nou_pentru site-01

Pentru cei care nu ajung duminică, spectacolul va fi reluat pe toată durata lunii decembrie (până la Crăciun). Pe cei de la Lumea lui Momo îi puteţi urmări pe pagina lor de facebook sau pe blog, au multe ateliere şi spectacole frumoase atât pentru părinţi, cât şi pentru copii.

Deci, cu cine mă văd duminică la Clubul Ţăranului?

4 Comment

 1. cristina o says: Reply

  Oare la finalul spectacolului eu voi deveni mai rabdatoare iar copilul mai putin mofturos? Chiar as vrea sa vin. Ai idee cat dureaza spectacolul, cat costa biletul si daca au un numar limitat de locuri?

  1. Cristina, daca reuseste spectacolul sa faca asta pentru parinti si copii in general, cred ca va intra in Cartea Recordurilor 🙂 Dureaza in jur de o ora. Nu stiu exact cat e biletul dar ma interesez si iti spun exact.

 2. biletul costa 25 de lei/persoana. copii sub 3 ani tinuti in brate de parinti au gratuitate. dureaza aproximativ 45 de minute. biletele sunt la vanzare pe http://www.iabilet.ro, iar incepand de vineri va puteti face rezervare si la lumealuimomo@gmail.com..cat despre rabdare, sa avem totusi rabdare :-))
  ne bucuram si va asteptam cu drag

  1. cristina o says: Reply

   Multumesc!

Leave a Reply