(P) Câştigători concurs Olympus

Acum două săptămâni v-am lansat o provocare – să ne povestiţi ce amintiri legate de lapte aveţi din copilărie. V-am povestit atunci de lansarea noului lapte bio de la Olympus şi v-am întrebat ce cuvinte vă vin în minte atunci când auziţi cuvântul “bio”. Am citit nenumărate comentarii superbe. Frânturi de amintiri dintr-o copilărie frumoasă, inocentă, în care gustul şi mirosul laptelui erau asociate cu tihna vieţii la ţară, alături de bunici, printre animale, în natură. Am remarcat că laptele a fost mereu un element care unea familiile – fie la păscut/muls vacile, fie la masa în mijlocul căreia trona ceaunul de lapte, fie după aceea, printre ulcelele cu lapte covăsit şi plăcintele cu brânză dulce.

Olympus Lapte Bio de Consum - biscuits

Majoritatea celor care au răspuns locuiesc acum într-un mediu urban unde nu mai este posibil să le ofere copiilor aceleaşi experienţe. Ba mai mult, generaţia părinţilor noştri locuieşte la oraş şi puţini dintre noi mai avem ocazia să îi ducem undeva la ţară să trăiască, măcar pentru câteva zile, ceea ce am trăit noi în copilărie. Şi părinţii mei locuiesc la oraş dar, din fericire, am o bunică şi o mătuşă care locuiesc la ţară şi care o primesc cu drag pe Eliza de câte ori mergem acolo. E drept că nu au vacă, laptele vine în ulcică peste gard de la vecina, dar sentimentul de autentic există. În plus, eu sunt convinsă că vom asista, în timp, la o reîntoarcere la simplitate şi că nepoţii noştri vor avea parte de tot ce am avut noi parte în copilărie pentru că noi vom fi cei care ne vom muta la sat.

Între timp, laptele bio Olympus este cel care ne suplineşte cel mai bine dorul de laptele de la bunica. Proaspăt şi gustos, laptele Olympus n-ar trebui să ne lipsească din frigidere iarna asta. Fie că îl bem sub formă de şodou (cu miere şi gălbenuş de ou ca să ne aline gâtul inflamat), fie cu puţină cacao sau amestecat cu ciocolată neagră pentru o ciocolată caldă delicioasă (musai cu bezele mici, cum zice Eliza), fie vrem să testăm reţeta americană de lichior de ouă sau să ne asigurăm că ne ies cozonacii noştri, româneşti, pufoşi, vom fi de fiecare dată siguri că am făcut alegerea perfectă.

Şi gata, nu vă mai ţin în suspans, să vedem cine sunt câştigătorii celor trei pachete cu produse lactate Olympus.

comentariile cu numerele 17, 20, 32.

Îi rog pe participanţi să-mi trimită pe adresa de email a blogului sau aici în comentarii (toate comentariile sunt moderate şi datele nu vor apărea public) numele complet, adresa şi numărul de telefon pentru a vă fi expediate premiile. Validarea câştigătorilor se face până pe data de 10 decembrie. Dacă nu primesc toate datele până atunci, voi trage din nou la sorţi.

7 Comment

 1. Camelia D. says: Reply

  Sunt nr 17 si revendic premiul. Abia asteptam (toti cei 4 membri ai familiei) sa degustam produsele lacate de la Olympus. Blogul dvs imi poarta noroc, este al doilea concurs pe care il castig in aceasta perioada! Adresa este […]. Nu stiu dupa cat timp se trimit premiile, dar premuil anterior, despre care va spuneam – cartea Belle cu CD, de la Litera – nu a ajuns inca si ma intrebam daca se trimite prin posta sau curier. Puteti verifica daca au trimis-o spre mine sau nu, va rog? Mii de multumiri pentru tot, Craciun binecuvantat si numai bucurii! Camelia

  1. Camelia, ma bucur ca iti port noroc. Nici nu mi-am dat seama ca ai mai castigat, felicitari! 🙂 Am inteles de la editura ca au fost expediate premiile dar sunt probleme cu transportatorii, din cauza comenzilor de Black Friday si de Mos Nicolae sunt depasiti si au mari intarzieri cu livrarile. Imi pare tare rau 🙁

 2. Anca Gabriela Lupu says: Reply

  Ah…ce aproape eram 🙁

 3. Ionela says: Reply

  Multumesc tare mult, Laura! Mi-ai facut o nespusa bucurie si cu lansarea concursului si cu finalul lui! Eu nu locuiesc in tara, de aceea,iti las adresa cumnatului meu: […].

  1. Am notat, Ionela! Sper sa se bucure familia ta de premiu 🙂

 4. Camelia D. says: Reply

  Am primit pachetul. Foarte… gustos! Multumim!

Leave a Reply