Testăm patinoare din Bucureşti – Patinoar Grand Arena

Pentru cei care locuiesc în sectorul 4 al capitalei (zona Berceni) s-a mai deschis un patinoar care se alătură celor deja existente în complexe comerciale (Afi Palace, Liberty Mall, Promenada Mall) – Patinoar Grand Arena. Noi l-am testat acum două zile, gheaţa nu e excelentă, dar merge.

Oficial există serii, dar cel puţin în timp săptămânii am remarcat că nu se respectă, vii şi intri când vrei, mai ales că nici nu e aglomerat. Intrarea costă 10 lei şi închirierea patinelor 5 lei, însă nu au foarte multe patine (o pereche, cel mult două din fiecare număr), aşa că mai bine mergeţi cu ale voastre.

Există loc de schimbat, un cuier cu umeraşe unde se pun hainele şi o toaletă în apropiere (deşi, ca să fiu cârcotaşă, la femei e imposibil să faci ceva pe toaleta aia pentru ca dai cu genunchii în uşă 😀 ).

patinoar Grand Arena

Programul oficial al seriilor este acesta:

10.00 – 11.30, 12.00 – 13.30, 14.00 – 15.30, 16.00 – 17.30, 18.00 – 19.30, 20.00 – 21.30

Sunt şi profesori care dau lecţii dar nu aparţin de patinoar, vin individual, practic oricine poate da lecţii pe patinoar acolo 🙂 Am văzut un tip tânăr şi simpatic care avea băieţei la curs iar pe Eliza am înscris-o la o doamnă, Isabelle Angelescu. Eliza n-a fost de la început cu grupa de începători, aşa că n-aş şti să vă zic ce metodă are, mie exerciţiile făcute mi s-au părut cam grele, n-a învăţat-o să cadă şi nici chestii de bază.

Practic, Eliza (care nici nu e cel mai atent şi mai concentrat copil din lume) a trebuit să prindă din mers una-alta. Nu ştiu dacă o mai duc, mai vedem. Costul cursului este de 30 de lei pe şedinţă, se mai achită 10 lei intrarea, plus cotă parte din intrarea profesoarei (încă 2-3 lei, depinde de numărul de copii). Faţă de cursurile din Liberty Mall (care sunt 4 cursuri la 100 de lei, cu intrare şi închiriere patine inclusă), aici mi se pare scump.

Însă am avantajul că e foarte aproape de casă, lucru care pentru mine contează foarte mult. În plus, patinoarul, nefiind aşa cunoscut, nu e foarte aglomerat şi e mai plăcut când e mai puţină lume. Pe profesoara la care a fost Eliza o găsiţi aici. Pe celălalt tip îl găsiţi acolo, o să-l remarcaţi imediat. Noi am fost vinerea seara, de la ora 5.

Patinoarul se află la etaj în complexul Grand Arena (Carrefour), vizavi de locul de joacă. Lângă patinoar e un Spring time şi un fast food Oala cu de toate, aşa că puteţi şi să mâncaţi ceva, dacă aveţi chef. Recent s-a mai deschis şi un cinema foarte mic.

3 Replies to “Testăm patinoare din Bucureşti – Patinoar Grand Arena”

  1. Ai cumva idee care era numarul cel mai mic de patine? Andrei poarta 27, noi am fost sambata in Promenada dar nu am intrat pe gheata, desi a parut incantat de idee. Dar mai aveau doar jumatate de ora pana sa curete gheata si nu prea merita sa dam 80 de lei doar pentru atat …

    1. Uite ca nu am intrebat, dar am remarcat in general la patinoare ca 28 e marimea cea mai mica. Daca mai ajung si vinerea asta acolo intreb.

    2. 27 este cel mai mic nr.Am intrebat in mod special!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.