De dăruit – trei idei de cadouri de suflet

Felicitări făcute manual de Liloobox, preţ 15 lei. Eu am luat 4 şi sunt extraordinar de încântată de ele, sunt incredibil de frumoase. Transmit, cu adevărat, acel sentiment de tradiţie autentică. Mi-a plăcut în special cea cu folie de acetofan pe care o poţi scutura şi “ninge” cu paiete aurii ca într-un glob de zăpadă. De la Liloobox am mai luat acum câţiva ani şi trei tricouri pictate (s-ar putea să le găsiţi dacă vă uitaţi în albumul ei, unul cu Trandafir de la Moldova, unul cu Aşa beu oamenii buni şi unul de copil cu Ileana Cosânzeana).

felicitare liloobox

Oglinjoare decorate cu Fimo de Coca, preţ 40 de lei. Coca are un talent special care transferă oglinjoarei un pic din sufletul ei cald şi plin de bunătate. Noi avem două astfel de oglinjoare (cea cu fetiţa patinatoare şi una cu mama care îi citeşte fetiţei, oglinjoare care se asortează şi la medalioanele pe care ni le-a făcut Coca).

oglinjoara

 

Sonerii de bicicletă de la Cruf, preţ 45-55 lei. Am luat anul acesta două, una pentru o prietenă dragă (pe care scrie I love Bikers) şi una pentru Eliza. Despre cea pentru Eliza o să scriu mai pe larg după sărbători, are o poveste frumoasă pe care vreau să v-o împărtăşesc.

10834106_372560232917695_487744192_n

Am cumpărat personal de la toate cele trei artiste pe care le-am menţionat şi le recomand din toată inima. Datorită lor, câţiva oameni dragi mie vor primi cadouri surpriză anul acesta 🙂

Toate fotografiile aparţin celor care au creat obiectele.

1 Comment

  1. Ce surpriza frumoasa acest articol! Iti multumesc din suflet pentru recomandare! Ma bucur sa intalnesc oameni asa de talentati!

Leave a Reply