Dăruieşte viaţa – Fereastra

În ultimele săptămâni nu prea am reuşit să ţin pasul cu ce scriu pe bloguri celelalte mămici. Am avut foarte mult de lucru la jobul meu “de zi”, am avut o traducere mare de predat, plus sărbători de pregătit. Abia azi am deschis agregatorul meu de articole de pe blogurile pe care le urmăresc şi printre cele câteva sute de articole necitite (vă vine să credeţi sau nu, dar eu chiar citesc cam 80% dintre blogurile de mame existente în online-ul românesc, chiar dacă nu comentez mereu), am găsit şi acest articol al bloggeriţei Cristina (Joe) Popov, Cerul e plin de dorinţe neîmplinite.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joe ne povesteşte despre proiectul ei şi al celor de la Dăruieşte Viaţa – o carte şi o brăţară vândute în scop caritabil, dar nu orice carte şi nu orice brăţară. Cartea, intitulată Fereastra, este scrisă de Cristina şi ilustrată de sora ei. “Este povestea unui băieţel care îşi doreşte să deschidă o fereastră despre care ceilalţi îi spun că nu poate fi deschisă. Atât doar, spune Cristina, că fereastra este de la o cameră sterilă de spital şi nu se deschide decât pentru cei sănătoşi.

7.fereastra_v1-copy

Doctorul care îl îngrijeşte inventează un joc: îi dăruieşte o brăţară pe care îl roagă să o poarte până când îşi va îndeplini visul, apoi s-o dea mai departe altcuiva. Crezând, luptând, perseverând, băieţelul reuşeşte imposibilul, descoperind miracolul încrederii în sine şi în ceilalţi.” (sursa: site Dăruieşte Viaţa şi blog Ozzy.ro)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La finalul cărţii veţi găsi o brăţară cu pandantiv din argint pe care o puteţi purta până când vi se va îndeplini şi vouă dorinţa pe care v-o puneţi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pachetul carte+brăţară arată minunat şi singurul meu regret e că nu am aflat mai devreme de proiect ca să vi-l recomand ca dar de Crăciun. Nu cred că poate exista ceva mai frumos de atât care să poată fi găsit sub brad pentru că acest pachet nu e doar un cadou, ci e o bucăţică de speranţă, despre care ştim că e foarte greu s-o găseşti ambalată. Însă timpul nu e pierdut, dacă aţi strâns bani la colindat, puneţi mâna şi comandaţi cartea şi brăţara. Puneţi-vă o dorinţă şi fie ca aceasta să vi se îndeplinească în 2015!

Eu îmi doresc foarte mult această carte şi această brăţară, aşa că le voi comanda în luna ianuarie, imediat ce trece agitaţia sărbătorilor.

Toate fondurile strânse din comercializarea acestui dar vor fi folosite în proiectele iniţiate de Asociaţia Dăruieşte Viaţa. Alegând să cumperi acest dar investeşti în fericirea altora, devenind partener la bursadefericire.ro.

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul Ozzy.ro (cu acordul autoarei blogului) şi de pe site-ul Dăruieşte Viaţa (credit foto: Alexandra Sandu).

4 Replies to “Dăruieşte viaţa – Fereastra”

  1. Minunat!

  2. As avea rugamintea daca poti sa-mi spui ce agregator de articole folosesti. Ma gandesc de ceva timp ca mi-ar fi util sa folosesc asa ceva, dar nu am reusit sa gasesc (sau nu stiu cum sa caut). Merci mult!

  3. Desi cu intarziere (abia am revenit din vacanta pe meleaguri cu internet), iti multmesc mult de raspuns! Sigur imi va folosi (dupa ce ma voi lamuri cum se foloseste).
    La multi ani, multa sanatate si impliniri pe 2015!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.