Întâmplări din lumea poveştilor – Gaşca Zurli la Palatul Copiilor

Sursa: comunicat de presă Zurli

GAȘCA ZURLI, cel mai mare teatru privat pentru copii din România, vă așteaptă pe 8 februarie, de la ora 11:00, la „ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA POVEȘTILOR”. Spectacolul va avea loc la Palatul Național al Copiilor.

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea cautā diverse șiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Găseşte cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufiţa Roşie și Motanul din Pinocchio care o învață cum să ascundă adevărul.

Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yupi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată ce plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.

Spectacolul va fi unul în stilul original „zurli”, simplu şi usor de înţeles pentru copii. Cântecele din spectacol vor fi vesele și ușor de fredonat, coregrafiile îi vor ridica de pe scaun chiar și pe părinți, iar mesajele vor fi cu ușurință reținute și aplicate.

Și pentru că „ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA POVEȘTILOR” este singura reprezentație cu bilete la casā pe care Gașca Zurli o va avea în București până la începutul verii, vă recomandăm să nu ratați spectacolul de pe 8 februarie. Scenariul și textele cântecelor poartă semnătura creatoarei fenomenului ZURLI, Mirela Retegan.

Cântece sunt orchestrate, compuse şi produse de Cornel Sorian.

Distributia: Vero Caliman – Fetiţa Zurli, Alex Stama – Clopoţel, Răzvan Marina – Truli, Paul Chichirău – Zdrăngănel, Alex Tcaci – Yuppi şi Mirela Retegan – Tanti Prezentatoarea.

Bilețele s-au pus în vânzare la casieria Palatului Național al Copiilor ( luni-vineri 12.00-18.00), on-line pe www.eventim.ro, la spectacolele de teatru de la Teatrul de Artă ( Str. Sfântul Ștefan, nr. 21, sector 2, sâmbătă și duminică 10.00-13.00) și la sediul Zurli din (Str. Piața Alba Iulia, nr. 5, bl.i4, sc. 1, ap. 57, etaj 12, sector3, 11.00-18.00).

*Costul unui bilet este de 40 lei/ loc ( la casieria Palatului Național al Copiilor și la sediul Zurli)

* Costul unui bilet este de 45 lei/loc ( on-line pe www.eventim.ro).

*Dacă țineți copilul în brațe plătiți un singur bilet.

* Informații la telefon:0728.295.872.

Mai multe detalii despre activitatea Găștii Zurli, aici – http://www.zurli.ro/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.