Concurs My Reading Library 2

Edit 10.02.2014: Câştigătorul a fost anunţat aici: https://laurafrunza.com/2015/02/10/concurs-disney-junior/

Pentru că primul concurs organizat în colaborare cu În minunata lume a cărţilor a avut aşa mare succes, Anca s-a hotărât să mai ofere unui cititor norocos un set My Reading Library, de data asta pe cel care continuă prima serie. Acest set conţine 50 de carticele din următoarele serii ale Usborne Reading Programme: 14 cărţi din First Reading Level Three , 6 cărţi din First Reading Level Four, 20 cărţi din Young Reading Series One. Detalii despre cărţile din set, precum şi poze din interior găsiţi aici.

Şi acum concursul: spuneţi într-un comentariu ce carte i-aţi dăruit de Moş Nicolae/Crăciun copilului/copiilor din dotare ca să ştim şi noi ce mai citesc copiii de diferite vârste. Dacă nu i-aţi luat nicio carte de Crăciun, spuneţi-mi care a fost ultima carte dăruită şi cu ce ocazie. De asemenea, aş aprecia dacă aţi da like paginii În minunata lume a cărţilor (nu e obligatoriu, nu trebuie să daţi share, dar ar fi frumos). Concursul durează până pe 9 februarie inclusiv, iar pe 10 februarie voi afişa câştigătorul printr-o actualizare la acest articol. Câştigătorul va fi tras la sorţi.

Valoarea premiului este de 204 lei (setul e redus de la 1356 de lei). Expedierea se va face în termen de 5 zile de la confirmarea adresei de către câştigător, prin poştă.

242 Replies to “Concurs My Reading Library 2”

  1. De Craciun fetele mele au primit mai multe carti:” Printesa Klara in cautarea fericirii” de Ulf Strak impreuna cu printesa de plus (de la IKEA), “Christmas stories for little children” de la editura Usborne (asta a fost cea mai indragita ), “Poveste muzicala de Craciun” de Cristina Andone
    Multumim pentru concurs, mi-ar placea sa castigam carticelele 🙂

  2. De Craciun copiilor mei le-am oferit:

    In cautarea sufletului Craciunului, de R.D. Mottok – baietelului de 8 ani

    Ursuletul Winnie Puh, de Alan Alexander Milne – fetitei care implineste zilele urmatoare 6 ani.

    Si daca este vorba despre ce carti mai citesc copiii, ai mei acum citesc ”Povesti nemuritoare” – o editie de la ziarul Libertatea si in paralel ”Povestile romanilor”.

  3. 3. Mosteanu Oana-Alexandra says:

    De Craciun, pe langa jucarii, dulciuri, i-am facut cadou Pachetul Bobita si Buburuza/3 volume – La gradinita; Craciunul cu Bobita si Buburuza; Bobita si Buburuza.

  4. 4. Popa Roxana says:

    Micul Print – a fost ultima carte daruita fetitei mele

  5. 5. Simona Ivan says:

    Sunt foarte incantata sa particip la concurs si sa raspund la intrebare pentru ca i-am oferit baiatului meu (7 ani si) carti si de Mos Nicolae si de Craciun, avand desigur inspiratia articolelor publicate aici pe site.
    De Mos Nicolae pot pune in lista: Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul, Piticul Nas-Lung.
    De Craciun: toata colectia de Paul Stewart si Chris Riddell, Cei trei magi – Koopmans, Bradutul de Craciun si… sa nu uit de In cautarea Sufletului Craciunului pe care i-am citit-o eu.

  6. Anul trecut nu i-am oferi de Craciun nicio carte lui Mihai (3,5 ani). Insa ii cumpar destul de des carti, ultimele carti cumparete sunt de la editura litera: Prima mea carte de matematica, Prima mea carte despre cosmos si Insectele.

  7. yeeey, concurs…. noi avem primul set, asa ca tare bine ne-ar prinde si al doilea! Ultima carte pe care am luat-o este asta http://www.elefant.ro/carti/dictionare-enciclopedii/enciclopedii/enciclopedii-pentru-copii/corpul-9187.html

  8. 8. Serban Lorena says:

    Fetita mea a primit de la Mos, Stories of snowmen si Stories of Santa tot de la editura Usborne.

    Serban Lorena

  9. Buna, multumim pentru concurs. Noi nu i-am cumparat de Craciun carti, insa copila noastra (9 ani) stie ca in ziua de salariu primeste o carte pe care si-o doreste. In ultimele luni am cumparat seria George si Big Bangul de la Humanitas pentru ca este foarte pasionata de atronomie. Si cum e prea putin de citit o carte pe luna, mergem regulat la Biblioteca Metropolitana si isi alege cate vrea sa citeasca, dupa bunul plac. Sunt foarte fericita ca iubeste cartile si citeste cu drag in fiecare seara la ‘timpul de citit’.

  10. Fetita mea a primit de Craciun cartea ‘Stories from Around the World for Little Children’, de la editura Usborne.

  11. De Mos Nicolae i-am pus fetitei mele in ghetute Zapezica si Bunicul Inghet.

  12. 12. huiban daniela says:

    Eu i-am oferit fetiteil mele, cartea O zi de iarna..pentru ca le avea deja pe celelalte 2 scrise asa de frumose de Christine. 🙂

  13. Buna, ce cadou minunat oferi norocosului castigator, o bijuterie de colectie in biblioteca unui mic cititor.
    Pustiul meu a implinit 7 ani la 2 zile dupa Craciun si in ambele ocazii a primit si carti ca sa exerseze noua abilitate dobandita la scoala ( clasa I): cititul singur, singurel.
    A primit urmatoarele carti: Jurnalul unui pusti, primul volum din Harry Potter, Jurnalul capitanului Hook si Compania monstrilor.

  14. 14. Gratiela says:

    Hehe, noi chiar am luat carti Usborne de la Anca pentru cadourile de Craciun ♥ O carte de activitati din care am facut vacuta si bradutul cu mare bucurie https://www.facebook.com/453803258090351/photos/a.518654701605206.1073741866.453803258090351/532706330200043/?type=3&theater si o carte cu intrebari si raspunsuri despre corpul omenesc https://www.facebook.com/453803258090351/photos/a.483255408478469.1073741845.453803258090351/530738137063529/?type=1&theater Fetitele noastre de 16 luni si 4 ani le indragesc si sunt curioase sa le descopere.

  15. 15. cristina says:

    Pentru baietelul de 4 ani “Valorile mele: Solidaritatea”, iar fetitei de 8 ani “Mitologia ” Larousse.

  16. My First Reading Library – primita de Craciun. S-a bucurat enorm.

  17. 17. Otilia Tudor says:

    Wow ce concurs minunat!!!! Ana a primit o carte decolorat cu tema Craciunului – decoratiuni; sa coloram si sa facem zane de Craciun; Cu mami si tati ai spor la carte; Micuta domnisoara saritoare. O zi frumoasa. Otilia Tudor

  18. 18. Oana Cotoman-Jecu says:

    Casuta de Virginia Lee buton – ultima carte de Craciun.

  19. Pixi la munte si Pixi la circ, pe langa alte carticele de colorat si cu povesti. Saptamana viitoare am in plan sa-i imbogatesc colectia Pixi si vreau sa-i mai cumpar “Sa avem grija de lucruri”.

  20. 20. Carmen Enculescu says:

    La noi orice sarbatoare, aniversare este prilej de daruit carti.
    De Mos Nicolae, fetele au primit numai carti (Povesti nemuritoare, Print si cersetor, Basme) si de Craciun, pe langa jucarii, alte carti in romana si engleza.
    Nu le mai tin minte toate titlurile, doar una mi-o amintesc, pentru ca a inceput sa o citeasca zilele acestea (fiica-mea cea mare are 7 ani): Pollyanna-secretul multumirii, care mi se pare minunata.

    Carmen Enculescu

  21. 21. Daniela Jerghiuta says:

    De Craciun a primit “Big Book of Science – things to make an do” de la ed. Usborne, de care e fascinat. Am si realizat cateva proiecte din carte.
    Iar ultima carte cumparata e “Zaharia Zanzibon – Vinerea Neagra” pe care nu am gasit-o cand a aparut si am descoperit-o pitita printre alte carti la libraria de cartier. 🙂 Ne-am amuzat teribil citind-o.
    Multumim de concurs.
    Daniela Jerghiuta

  22. 22. Andreea 28 says:

    Ai mei au primit http://www.cartepedia.ro/carte/carti-pentru-copii/carti-dupa-grupa-de-varsta/8-12-ani/rj-palacio/minunea-28459.html ( cl a V-a) si fetita, cl I Vrajitorul din Oz ( Rao junior), pe care o citim impreuna.

  23. Muțumim pentru concurs.. De Crăciun fetița (3 ani) a primit mai multe cărți, îi plac mult. A primit Poveste muzicală de Crăciun, Beethoven și furtuna de sunete, două cărți superbe cu activități de la îndrăgita editură Usborne și o altă carte (foarte frumoasă) – Le Masque de Stephane Servant.

  24. Fetita mea are 4 ani. De Mos Nicolae a primit “Mos Craciun” de la Editura Cartea Copiilor, astfel incat acum stie ca Mos Craciun locuieste la Korvatunturi si ma tot intreaba cand o sa mergem si noi acolo. tot de Mos Nicolae a primit un set de 5 carticele micute de la Lidl, foarte simplute, dar care ii plac mult – despre un baietel care are un fratior mai mic, despre o fetita care merge la doctor etc. De Craciun a primit – Toti copiii au nevoie de dragoste si Au, dintii mei! de la DPH, Nasturel, Casuta si Pietrele lui Aston de la Cartea Copiilor. Da, stiu, multe carti, dar sunt jucariile ei preferate, plus ca de vreo 3 saptamani a inceput sa si citeasca singura 🙂

  25. Baiatul meu de 5 ani a primit cartea “Expresul Polar”. Momentan citim muuulte reviste cu Bamse – cel mai puternic si dragut urs din lume si in paralel Aventurile lui Habarnam.

  26. De Craciun, i-am luat fiicei mele cartea Matilda, de Roald Dahl si, pentru ca ii place mult personajul, si povestea filmului Neinfricata. In toamna i-am oferit setul My First Reading Library de la Usborne, de care suntem incantate…

  27. 27. Roxana Ghita says:

    Imi place blog-ul tau (sper ca nu te superi ca-ti vorbesc la pers. a II-a singular :)) si-l urmaresc in fiecare zi.
    De Craciun nu i-am oferit carti, dar fetita mea (de 7 ani) este fan citit (mai alesc ca incepe sa citeasca singura) si cumparam mereu cate-o carticica; ultima carte i-am luat-o acum o saptamana: “Fram, ursul polar” – a vazut filmul si m-a intrebat daca stiu povestea.
    Este fascinata de povesti (mai ales cel ecu printese Disney) dar si de Habarnam – am citit primele 2 volume.

  28. 28. mihaela taralunga says:

    De Mos Nicolae si de Craciun le-am luat copiilor cate o carte, pe principiul – orice cadou contine macar o carte-, “La culcare, Veronica!” si “Regatul de Geata” (pentru fetita mea de 4 ani jumatate), “Habarnam pe Luna” si “George si Big Bangul” (pentru baiatul meu de 8 ani jumatate). In luna ianuarie am mai cumparat mai multe carticele din colectia Idei creative, de la Editura Casa si un Atlas istoric, baiatul fiind pasionat si de istorie… Pe lista achizitiilor pe anul acesta mai avem multe, asa ca trebuie sa facem loc in buget, mai ales ca baiatul cand ma vede ca deschid calculatorul ma si intreaba cand facem o noua comanda… Multumim pentru concurs!

  29. Frumos concurs! Si noi daruim carti des si cu multe ocazii. Astfel, de Craciun au primit Fiabe di Natale di Bianca Belardinelli (povesti di ilustratii deosebit de frumoase) si La vera storia di Babbo Natale (ed. Giunti Kids).
    Eu cumpar carti cand sunt diverse reduceri si apoi le tin in stand-by pana cand se iveste ocazia sa le dau cadou. Asa se face ca am pe “stoc” diverse carti pt toate varstele si gusturile (enciclopedii, atlas geografic, povesti etc).

  30. 30. ionela bortofleac says:

    Cu ocazia sarbatorilor baietelul meu a primit o carticica personalizata VREMEA COLINDELOR

  31. 31. Mariana says:

    Buna,
    De Craciun fetita mea(4 ani)nu a primit carti,desii ii place mult sa-i citim; ultima carte luata luna aceasta este Zana dintisorului de Shirley Barbera,pe care abia am mai gasit-o la o librarie.

  32. 32. Marilena Renta says:

    Buna, multumim frumos pentru conscurs.
    De Craciun i-am cumparat cartea :” Cei mai buni prieteni – carte puzzle ” de la editura Egmont . Iar de curand i-am luat cartile : ” Joaca-te si descopera animalele” editura Prut si ” Cu gentuta in drum spre mare ” editura Corint dar a inceput sa rupa ferestrele 🙂 , fiica mea avand 1 an si 2 luni.
    Peste cateva zile va fi ziua nepoatei mele si i-am cumparat o carte de povesti cu printese de la editura Litera, ea fiind fascinata de printesele Disney (4 ani).
    Abia astept sa mai creasca ca sa ii cumpar si alte carti, daca eu nu am avut cand eram mica, sa aiba copilul meu drag 🙂
    Numai bine.

  33. Mos Nicolae a lasat in ghetutele Cezarei 2 carti cu Zaharia Zanzibon de care a fost incantata. carti despre care tot de la Laura am aflat. Iti multumesc, Laura, pentru toate ideile minunate pe care le citesc la tine pe site.

  34. De Craciun i-am daruit copilului de 1an si 2luni cartea Pinguinii si prietenii lui ce ofera posibilitatea de a manevra printr-un sistem inventiv, personajele care apar in fiecare pagina.

  35. 35. Iulinszky Ana Maria says:

    buna ziua! 🙂 ultima carte cumparata fetitei mele a fost in primele zile ale acestiui an: The snowy day,editura Usborne -asta pt ca am introdus limba engleza in comunicarea noastra:)

  36. 36. Alina Dumitrache says:

    Baietelul meu a primit de la mos, urmatoarele carti:
    – Mos Craciun, de Mauri Kunnis
    – seria cartilor “in padurea muzicala”

  37. […] Laura Frunza are un concurs pe blog la care premiul este tocmai acest […]

  38. 37. Liliana says:

    Buna,

    Am luat mai multe carticele cadou, unele recomandate chiar de tine (multumesc :))
    Craciunul cu Anna si Elsa
    ABC-ul sanatatii, Natalia Ciub
    Winter kit, ed Usborne care a fost un adevarat succes si la baieti (4 ani) si la fete (2 si 5 ani)

  39. Buna ziua.
    De Craciun: carti de Lucia Muntean: Rime cu codita, Rime de Craciun si Rime pt cei mai mici – foarte frumoase.
    De Mos Nicolae: ghicitori de la ed. Teora – mare incantare.
    Multumesc.

  40. 39. Alice Petrescu says:

    365 de lucruri de creat si confectionat , o carte pe care a primit-o cred ca inainte de mos Nicolae/Craciun, un cadou pentru noi trei, deoarece avem tot timpul nevoie de idei noi cu care sa ne captivam copii.
    Maine ar trebui sa primim “Istet De Mic! Tot Ce Trebuie Sa Stiu 0-4 Ani – Bilingv Roman-Englez” – un set de 5 carticele la super pret pe libris.

  41. Multumim pentru concurs! De Craciun fetele au primit O zi de iarna si O zi ploioasa. Si noi suntem mari fani Usborne! (Oana Robu)

  42. Mersi de concurs!
    Fetita noastra de 6 ani a primit cartea “Invat sa citesc – Sofia Intai” ed.Litera

  43. 42. Nicoleta Ogica says:

    Mosu’ i-a adus baietelului meu de 11 luni carticelele lui Eric Carle de la Ed. Cartea Copiilor: Omida mancacioasa, Vrei sa fii prietenul meu? si cele 3 carti despre culori, forme si numere, iar de la Ed. Gama: Scufita rosie, Cei 3 purcelusi si Ursul pacalit de vulpe. Toate sunt cartonate, deci rezista si la rontait 🙂 Are rabdare sa i le citesc si are o placere deosebita sa dea pagina. Sper sa reusesc sa ii sadesc de mic dragostea de carti, mai ales ca de formatie sunt profa de lb. romana si engleza, desi actualmente bancher (soarta :)). Luna aceasta i-am luat si setul My First Reading Library, desi m-a acuzat toata lumea ca e prea mic pentru asa ceva, dar cartile nu se demodeaza niciodata si va veni si timpul lor in curand 🙂 Chiar daca nu castig concursul, luna viitoare ii voi lua si setul 2 de la Usborne, asa cum am stabilit deja cu d-na Anca 🙂

  44. 43. diana kinces says:

    De Craciun copilasul meu a primit carticica Multumesc! Povesti care modeleaza caracterul copiilor.

  45. Ce cărți am oferit copiilor? Lista este prea lungă pentru a o desfășura aici. Oricum multe au fost pe tema sărbătorilor dar și pe baza ultimului târg de carte de la Gaudeamus, cel care a fost înainte să vină Moșii. Dealtfel am scris pe blogul meu, „Machete didactice”, cam ce și cum a fost cu aceste lecturi. Despre cărțile în limbi străine, am preferat cărțile bilingve, iar motivele acestei alegeri sunt mai complexe. Vreau să-l amintesc pe Scrippius Pip, o lectură minunată. Mulțumim de concurs și…poate vom avea noroc! 🙂

  46. 45. violeta.argatu says:

    Ioan a primit de Sf Nicolae “My first reading library”, iar Ana a primit acum cateva zile “Palatul micilor sirene” :). Sa fie sa castig eu!!! :))

  47. 46. Adriana says:

    Craciunul cu Bobita si Buburuza, pentru pustiul de 1an si 9 luni.

  48. 47. Laura Diosan says:

    Baietelul meu cel mare a primit Fabule de La Fontaine (are 4.5 ani si sper sa inceapa sa le prinda talcul si invataturile…)
    Spor la joaca si citit!

  49. 48. Marasescu Gabriela says:

    Buna! Multumim frumos pentru conscurs.
    L. a primit de la Mos mai multe carti, preferatele lui fiind : Christmas Book & Jigsarw, See inside your body, See inside weather and climate, See inside space,editura Usborne si Povesti cu oameni de zapada ed. DPH, Poveste de Craciun DPH-o traducere dupa Usborne.

  50. Super concurs 🙂
    Copiii mei au primit de Craciun urmatoarele carti: cel mare care e pasionat de al doilea razboi mondial: O istorie ilistrata a celui de-al doilea razboi mondial, O scurta istorie a lumii de Ernst Gombrich si o carte Usborne tot despre razboi (ca sa fie informatie cunoscuta, dar in engleza) si Dragonul tatalui meu de R.S. Gsnnett. Cea mica, de 6 ani, a primit La culcare Veronica de Tove Appelgren si Povesti despre devoratori de carti, fantome din pod si alte personaje de basm de Cornelia Funke. Intre timp i-a mai placut foarte mult si cartea Lafcadio, Leul care nu s-a lasat pagubas de Shel Silverstein.
    Lectura placuta!

  51. 51. Rodica Predoi says:

    De Craciun pitica de patru ani a primit un set de fise cu povesti si exercitii. Ultima carticica cumparata fara motiv a fost Bambi..o carticica potrivita varstei cu text redus si pagini frumos desenate.

  52. Fetita mea a primit de Craciun Bobita si Buburuza …are 2 ani jumatate!

  53. Buna! De Mos Nicolae i-am oferit bebelusului meu de 8 luni la acea data aceasta carte cu sunete de la Girasol: Vehicule zgomotoase http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/iv-vii-ani/vehicule-zgomotoase-carte-cu-sunete-187620.html Din pacate nu ne putem bucura inca de ea deorece lui ii place in acest moment sa roada cartonul. Asteptam sa treaca iesitul dintisorilor.

  54. Baiatul meu de 1 an si 8 luni a primit Hoinari prin anotimpuri-Primavara, Scoala ursilor si o enciclopedie cu aparate de zbor. SI dorinta iepurasului 🙂

  55. 55. Molnar Ramona says:

    De Craciun mea Ana a primit o carte minunata despre vreme See inside weather and climate, noi fiind fascinate de ploaie si ninsoare Prietena noastra Anca de la In minunata lumea a cartilor ne-a recomandat-o cu mare drag si ii multumim pentru asta.Desi fetita mea ar apreoape 3 ani am reusim sa ii explic dupa paginile din ea cateva lucruri minunate despre vreme.

  56. Noi citim My first reading library, a prins foarte bine, sunt asa de multumita ca in sfarsit vad progrese la engleza…de Mos Nicolae primita…

  57. 57. Denisa Galatanu says:

    Bebelusul meu a primit de Craciun un mini set de 6 carticele cartonate cu povestioare biblice ilustrate si un mic text in linba engleza. Sunt primele sale carticele cu text, mici, de dimensiunea unei palme adult, minunat ilustrate ca bebe sa invete sa iubeasca cartile de la o varsta frageda.

  58. De craciun a primit Christmas Stories For Little Children, The goose that Laid Golden Eggs, The Musicians of Bremen si Stories of Snowmen.
    Niciodata nu ne putem opri doar la o carte 🙂
    Are 3 ani si 10 luni si citim mult mult. Cam 2 ore pe seara tine programul de citit si nu se mai satura de ele.
    De curand i-am mai luat o suita de carti (multe de activitati), Povesti Romanesti de la Gamma si Questions about my Body, Bears si urmeaza sa mai primim un pachet de la Anca. Acestea le va primi de ziua lui in 2 luni.

  59. 59. Bogi Costin says:

    Fetita mea de 6 ani si jumatate a primit Big Book of English Words (cumparata e la Anca), pentru ca a inceput s-o pasioneze invatarea limbii engleze, iar baietelul de 1 an a primit o carte cu animale si cu sunetele lor, cumparata de la Lidl. In curand fetita va face 7 ani si i-am pregatit enciclopedii si o carte despre corpul uman tot de la Usborne 🙂

  60. 60. Carmen Rusu says:

    de Craciun, fetita mea, Lidia-Maria, de 4 ani, a primit Mica Biblie, cu ilustratii, carticica pe care ea a ales-o. Multumim pentru concurs! Carmen

  61. 61. Olivia Suciu says:

    Inca nu am copiii mei, dar sunt profesoara de limba engleza si am o trupa frumoasa de copii de toate varstele. De Crăciun am ales cel mai activ si cuminte copil din fiecare grupa si le-am făcut cadou cate o carticica. Una din cartile date si din preferatele mele este Green Eggs and Ham de dr. Seuss 🙂 asa ca tare bine mi-ar veni sa castig cartile astea 😀 <3

  62. De Craciun si Mos Nicolae fetita mea de 2,5 ani a primit seria Zaharia Zanzibon si o carticica Usborne din setul phonic readers “Mouse moves house”, Pietrele lui Aston.

  63. in luna ianuarie am cumparat o carte cu coperti cartonate cu poezii de Eminescu (pana acuma citim doar Lacul si Luceafarul, de mai multe ori), Betisorul nazdravan care are un sucess nebun, si Bobo Siebenschläfer. Eu ii citesc mut baietelului meu de 2 ani si 4 luni, si inainte de culcare si la masa (mai ales poezii) si ca activitate in timpul zilei. In medie cumparam pentru el cam 3-4 carti pe luna.

  64. 64. Simona Jugastreanu says:

    The way I feel pt fetita mea de 3 ani

  65. Mulțumim de concursul frumos! Noi suntem întotdeauna bucuroși de cărți, iar de sărbătorile acestea fetițele au primit:

    Setul acesta de 6 cărți despre viața Domnului Isus, de Sully Katherine
    http://www.librariasophia.ro/autor-Sully-Katherine-sa-5407.html

    Două cărți Usborne, cu tematica Nașterii Domnului
    Cea mare – Christmas Story sticker book
    Cea mica – Nativity flap book

  66. 66. Liliana says:

    De Mos Nicolae: “Cartea cu Jucarii” de T. Arghezi( pt copilul de 9 ani) si “Aventurile baronului Munchhausen” (pt copilul de 5 ani) iar de Mos Craciun: “Dragonul tatalui meu” de R.S. Gannett (pt copilul de 9 ani) si carticele de activitati pentru cel mic.
    Abia astept sa primesc zilele acestea setul de 50 de carticele – My reading library” de la “In minunata lume a cartilor”, set pe care l-am comandat deja saptamana trecuta.

  67. De Mos Nicolae si Mos Craciun am colaborat cu invatatoarea baiatului meu si tand cont ca suntem la clasa pregatitoare i-am achizitionat carti de activitati cu tematica de Craciun , una dintre ele fiind si “tema” de vacanta. Totoadata am achizitionat si o carte de invatare a limbii engleze. Toate cele bune tuturor!

  68. 68. Adina Achim says:

    Buna ziua,

    Mos Nicolae i-a adus baietelului meu (2 ani si 2 luni) un set de carti cartonate despre Craciun ( ,,Atelierul lui Mos Craciun”, ,,Renii lui Mos Craciun”, ,,Acasa la Mos Craciun” si ,,Vine Mos Craciun”). Le-am vazut la dvs. pe blog, intr-o poza, in articolul despre targul de carte, erau foarte frumoase, le-am comandat si am descoperit ca sunt foarte potrivite pentru varsta copilului meu. Pana dupa Revelion mi le aducea in fiecare seara ca sa-i citesc si sa admiram pozele.

    O zi placuta!

  69. 69. Brindusa Savescu says:

    Multumim mult pentru concurs! Mos Craciun a adus seria “Povesti din Padurea Muzicala” – cele 8 carti ale Cristinei Andone si doua cari din seria “Povesti din Padurea Fermecata” – “Piticii” si “Zanele” ale lui Tony Wolf. Bineinteles ne plac cartile foarte mult, nu trece nici o zi fara sa citim.

  70. In ultimele 3 luni am cumparat pentru domnisoara mea de 3 ani si 3 luni Colectia “Hoinari prin anotimpuri”, “Corpul uman. Lanterna Magica. Primele mele descoperiri”, “Promisiunea ramane promisiune”, “Au, dintii mei!”.

  71. 71. Dana Martin says:

    De Craciun baiatul a primit tot carti Usborne: Kitten,s si Hen’s pen. Plus cateva carti de colorat si cu puzzle. Baiatul are doi ani jumate.

  72. 72. Daniela H says:

    Ultimele carti cumparate baietelului meu sunt cartile cu Bobita si Buburuza de care este foarte incantat.

  73. 73. Raruta Ramona says:

    Au primit multe carti: Regatul de gheata, Fat cat on a mat, The Usborne children’ s bible pentru fetita( 5ani) si carti cu Fulger Mquinn pentru baietelul de 2,8 ani.
    Noi avem primul set si tare bine ne-ar prinde si acesta.
    Multumim pentru concurs.

  74. 74. Roxana D says:

    Fetele mele au primit “My very first Art – Famous Paintings” si “My very first Art book”, ambele Usborne, ambele de la “In minunata lume a cartilor”. Excelente carti!

  75. 75. Lidia D. says:

    Pentru ca e pasionata de lectura, fetitei mele ii cumpar carti de cate ori am ocazia, nu numaidecat la ocazii deosebite. Printre ultimele achizitii se numara: Lev Tolstoi – ¨Povesti si povestiri¨, Jules Verne – ¨Prichindel¨, Barbu Stefanescu Delavrancea – ¨Neghinita¨, Antoine de Saint-Exupery – ¨Micul print¨.

  76. 76. Denissr says:

    De Craciun, i-am daruit fiului meu (2 ani) cartea Pupici pentru Tatici – Frances Watts & David Legge‎. De fapt a fost cadou si pt tati, fiindca de obicei eu ii citesc, iar cartea asta e doar a lor.

  77. 77. Adina Scintei says:

    De Craciun si Mos Nicolae si ziua ei a primit “Gazeta ilustrata a zanelor”, “Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare”, “O zi de iarna” si “O noapte cu ninsoare”. Acum am trecut la “Povesti din Padurea Muzicala”, “Au, dintii mei!” si “Toti copiii au nevoie de dragoste”.

  78. 78. Alexandra says:

    De Craciun ai nostri au primit Christmas Art Ideas tot de la Usborne.

  79. 79. Ioan Danut says:

    Noua ne plac foarte mult cartile si concursul dvs este foarte tentant.
    De Craciun si Mos N. pitica a primit mai multe carti printre care: Nu te infuria! ; Sa avem grija de lucruri! ; Domnul Fericit!; Pixi;
    Ultima carte daruita a fost: Ce-ti aduci aminte?

  80. 80. Flori Gheonea says:

    Sophia, in varsta de 1 an si 4 luni in luna Decembrie, a primit cadou de la Mos Nicolae un set de carti de la Litera Mica – Prima mea biblioteca, 8 carticele impartite pe fructe, legume, animale, numere, mijloace de transport, casa mea, culori si pe ultima nu o retin. Iar de la Mos Craciun a primit mini colectia de la Gazeta Sporturilor, cu animale marine, din padure, de la ferma si din savana. Cele 4 volume au abtibilduri de lipit in textele din ele, texte ce sunt asemenea unor povestioare. Mai au si animale de colorat, de lipit, independent de carte, precum si un puzzle cu animalele respective, la sfarsit. Acum nu le folosim inca, dar de la 2 ani sigur o vor incanta si o vor tine ocupata ceva timp.

  81. Fetita mea a primit o de Craciun o carte cu Frozen. De altfel citim tot ce ne cade in mana.

  82. 82. Todea ioana-Maria says:

    fetita mea are 1 an si 3 luni si de fiecare data cand ii iau Pampers de pe net ii iau si carticele… Preferatele mele din ce i-am luat pana acum sunt:
    -Primele mele 1000 de cuvinte
    -Prima mea biblioteca
    -De ce? prima mea carte de intrebari

  83. 83. manea mihaela says:

    Miraculoasa aventura a lui Eduard Tulane a fost ultima carte daruita fetelor mele, carte care le-a placut muuuulllttt de tot!

  84. 84. Doina Chesa says:

    De Mos Nicolae a primit cartea “Primele mele versuri,poezii si cantecele”pe care a indragit-o tare mult,in fiecare zi cantam sau recitam poezii din aceasta carte.Iar de Craciun a primit 3 carti scrise de d-na Lucia Muntean.Multumim de concurs!

  85. Sara are 7 ani si de Craciun a primit un dictionar si o carte cu benzi desenate cu Mickey Mouse.

  86. 86. Adina Balin says:

    De Craciun baietelul meu a primit colectia de carti “Povesti din padurea muzicala”, colectie de care inca se bucura in fiecare seara. Ne-ar placea sa castigam concursul. Multumim pentru aceasta ocazie.

  87. 87. Laura Cotolan says:

    Fetita mea (9 ani) a primit de Craciun “Micul lord”, iar baietelului de 5 ani ii citesc acum “Cipi, acest pitic urias”.

  88. 88. Raluca Gaitan says:

    Olivia a primit colectia de la Mary Poppins si Aventurile lui Tom Sawyer detectiv, care nici nu știam ca exista… Deși are doar 6 ani ultima carte ce i am citit o a fost Fram ursul polar iar in prezent citim Aventurile lui Nils Holggersen in Suedia pe care o recomand iubitorilor de geografie si aventura iar din unele istorisirii copiii învață ce urmări pot avea acțiunile noastre… Ne place! Iar între timp mai citim si enciclopedii adaptate vârstei despre astronomie pt ca e pasionata si merge la cursul de la Palatul Copiilor… Cam atât… Pe scurt… Daca părinții le inspira dragostea de carte de la o vârsta frageda, copii sunt cuceriti…

  89. 89. Nagy Adriana says:

    De Craciun nepotelului meu i-am cumparat o carte de la “In minunata lume a cartilor” care aborda obiceiurile de Craciun in diferite colturi ale lumii,si eu am citit-o si am realizat ca nu stiam chiar toate informatiile ;-))

    1. 90. Iuliana Balan says:

      De Mos Nicolae fetele ( 6 ani si 4 ani) au primit Fusul cu zurgalai si Bunatatea isi cauta stapan. De Mos Craciun au primit cele 4 vol.din Hoinari prin anotimpuri. Acum citim Scrippius Pipp, la recomandarea unei mamici.Multumim frumos de concurs .

  90. 91. Ionescu tania says:

    Ultima data i am cumparat o carte in limba Germana cu elefantul Benjamin. Fiul meu aare 2 ani.

  91. 365 science activities

  92. Celui mare i-am pus sub brad “365 science activities” iar pt fata am luat Povesti din padurea muzicala Mozart de Cristina Andone.
    Ecaterina Marcaș

  93. De Craciun fetitele mele (7 ani si 4 ani) au primit colectia Povesti din Padurea Muzicala! Am comandat inainte de Mos Nicolae carti de la Usborne….dar nu am avut rabdare sa astept…asa ca le-am desfacut mai repede!

  94. 95. Gabriela Nistor says:

    De Craciun, Alex a primit setul My First Reading Library, asa ne-am dori foarte mult si continuarea….
    Ii place sa citim Jim Nasturel si mecanicul de locomotiva, dar si Bunicuta hotomana.
    Gabriela

  95. De Mos Nicolae, fetita mea de 3 ani si 10 luni a primit un album despre animale salbatice si altul cu specii de animale pe cale de disparitie. Multumim pentru concurs! Diana Jian

  96. “Mathilda” si “Clementina”( 10 ani)

  97. 98. Diana Z says:

    De Craciun fiul meu de aproape 2 ani a primit:Craciunul cu Bobita si Buburuza, The Smiley Snowman, One Christmas Night, One Snowy Night de M Christina Butler. Ii plac toate foarte mult in fiecare zi ii citesc cel putin cate una. Avem si primul pachet din seria aceasta si au mare succes la el. Frumos concurs, multumim!

  98. 99. Coltan Claudia says:

    “Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai” a fost ultima carte cumparata fetitei mele ( 4 ani jumate). Multumim pentru concurs!

  99. De craciun au primit Cei trei magi si Baba Iarna intra-n sat iar acum citim Agatha Mistery –Perla din Bengal.

  100. 101. Roxana Hangan says:

    Copiii mei au primit mai multe carti de Mos Niolae si Mos Craciun, cum ar fi: Craciunul cu Bobita si Buburuza, ed. Casa, O zi de iarna, ed. Infodar, Hoinari prin anotimpuri. Iarna, ed. Casa, Tinutul fulgilor de nea, ed. InfoDar, Deschideti inima si mintea – Povesti terapeutice, ed. Aquila, enciclopedia Spatiul, ed. Rao, Atelierul lui Mos Craciun, ed. Girasol, Pixi stie tot – Planete si stele, Santa Sticker & Colouring Book, ed. Usborne, First sticker book Christmas Market

  101. 102. Madalina Marcus says:

    De Craciun, fetita mea in varsta de 9 ani a primit ‘Children’s Bible’si ‘Christmas around the world’ iar baietelul in varsta de 4 ani a primit minunata carte+cd
    ‘Fat cat on a mat’ toate de la Editura Usborne. Toate au fost foarte indragite!

  102. 103. Adriana says:

    Mos Craciun le-a adus celor trei bucati minori care imi apartin urmatoarele carti :
    Charlie si fabrica de ciocolata – Roald Dahl- pentru fetita cea mare, 12 ani
    Cantecul Cidului povestit de Rosa Navarro Duran -pentru baiat, 9 ani
    Micutele doamne -Louisa May Alcott – fetita cea mica 7 ani

  103. 104. Cristina B. says:

    De Craciun le-am cumparat Regatul de Gheata si au primit o carte foarte frumoasa de la un baietel drag noua cu Povestea Primului Craciun in engleza.

  104. 105. alina dinca says:

    Nici o sarbatoare nu trece fara ca baietelul meu sa primeasca in dar macar o carte, asa ca de Craciun a primit: Petunia, Stejarul pitic cel mai bun tatic, Casuta, Pozna lui Jakie, Atinge copacul fermecat carti pe care le devoreaza aprope in fiecare seara

  105. 106. Andreea Cristea says:

    Fetele au primit “Tiptil, Craciunul se apropie” de Eugenia Glavan, In cautarea zanelor florilor si seria Printesa Matilda si poneiul sau, Caramelo

  106. 107. Teliceanu Georgiana says:

    Ma bucur ffffff mult ca ati “lansat” acest concurs, premiul este mai mult decat tentant…speram sa fim si norocosi :). Eu nu i-am luat baietelului meu nicio carticica de Mosi deoarece si-a dorit altceva. In schimb i-am luat luna aceasta, pentru ca e pasionat de corpul uman(citim aproape in fiecare seara ” Corpul omenesc” de la Ercpress) “Bazele stiintei – Ochiul, Creierul si Scheletul”, pentru o alta pasiune, un dvd “Tutankhamon – In cautarea faraonului pierdut”, “Planeta noastra”.

  107. 108. Gina Iftimoaie says:

    Copiilor mei mai mari carora le place sa citeasca primesc in dar destul de des carti fie in romana fie in alte limbi. Ultima oara le-am facut cadou “Tumtum si Nucsoara – Marea Evadare”. si “Mary Poppins”. Ei sunt in varsta de 8 ani si 5ani si jumatate.

  108. 109. Camelia Dinu says:

    Multumim pt concurs! Fetita mea a primit Tumtum si Nucsoara, Amintiri din copilarie-benzi desenate si 2 carticele de la Gama, nivelul 1 de citire.

  109. Cadoul de Craciun al baietelului meu de un an si 3 luni a fost Omida mancacioasa a lui Eric Carle

  110. 111. Tatiana says:

    De Crăciun, am cumparat o carte superba: Polar Express, de Chris Van Alsburg pe care o recomand cu toata caldura.

  111. 112. Simona Florea says:

    Ultima carte primita de baietelul meu de 1 an si 7 luni a fost ” Le mie prime preghiere”,o carte cu ilustratii, in limba italiana.

  112. 113. Georgiana Dragomir says:

    De Craciun fetita mea a primit o parte din cartile de la editura Cartea copiilor: Lapte de la pieptul mamei, Casuta, Scoala ursilor, De ce fac copii crize de furie, Stejarul pitic cel mai bun tatic, Balul florilor, Iepurasul de catifea. Pitica mea are 2 ani si pana acum cartea preferata, primita de la Mos este Scoala ursilor si ii place sa rasfoiasca foarte mult si De ce fac copii crize de furie.

  113. 114. Andreea says:

    Salut ! eu cumpar carte/carti, cam o data la 2-3 saptamani. Unii ar spune ca e des, dar cum baiatului meu ii plac la nebunie si invata povestile pe derost, nu vad de ce nu as face-o. In luna decemebrie a fost si ziua lui, la final de noiembrie si onomastica lui, apoi Mos Nicolae, Craciunul si Revelionul. Pentru fiecare astfel de zi a primit cate 2 carti. Mare parte din ele au fost de la ed. Cartea Copiilor, restul Humanitas, Litera Mica, Rao. I-am cumparat Petunia, Gruffalo, Prietenul meu (elefantul), Lapte de la pieptul mamei, Incredibilul baietel mancator de carti, Ce-am gasit eu, dragonul, in padure, Frederick.
    Pe toate le adora. Citesc cate 3-4 povesti la fiecare somnic in zi ( pranz, seara ) + povestea zilei (asta fiind rezumatul a tot ce s-a intamplat in ziua respectiva ).
    In afara de astea mai are povesti de la litera mica, lucia muntean, Nemi, Rao, Humanitas, Ikea, Teora, Egmont, Crisana si 2 sau 3 bilingve, dar nefiind langa ele, nu stiu sa spun ce editura sunt. Pentru idei de alte povesti si ce mai avem noi, pot trimite si poze.
    Mai noi, ieri am cumparat trei cartile mici, subtiri, despre comportament, valori si politete. “rabdarea”,”imi pare rau” si “cum iti faci prieteni” si mai primit inca 2, “respectul” si “sinceritatea”. Deasemenea, ii plac si invata din ele . Mai nou, regasesc in vocabularul lui, expresii din carti si cuvinte noi.

    M-am cam intins la povesti despre povesti! Multumim pentru concurs ! Sper sa castigam! Am uitat sa precizez varsta baietelului meu . 3 ani 🙂

  114. De Craciun i-am luat fetitei mele cartile copilariei mele, Angela, prietena padurii de Ion Holban si Moara vesela de Spiridon Vangheli.

  115. Foarte frumos concursul, multumim!

    De Craciun i-am daruit Anei, fetita mea, doua carti: “Musical Chrismas” si “How high is the sky?”, ambele de la editura Usborne.

  116. 117. Alina Maria says:

    Mami te iubesc si Tati te iubesc. Le adora. I le citim in fiecare seara

  117. 118. Moraru Alisa says:

    Moș Crăciun i-a adus fetiței mele cărticele din seria ,,Învăț sa citesc”, cărticele structurate pe trei nivele. Si important, chiar au ajutat-o sa progreseze foarte mult cu cititul.

  118. 119. Ramona Beldiman says:

    “Aventurile lui Habarnam in Orasul Soarelui” . Foarte lunga, dar frumoasa si plina de invataminte.
    Tare de folos ne-ar fi carticelele…
    Seara senina!
    Ramona Beldiman

  119. 120. sladana says:

    Multumim pentru ocazia de a castiga aceste carti care par minunate.

    In preajma serbatorilor fetita mea cea mare a primit Povesti cu oameni de zapada si Poveste de craciun, scoase de Didactica Publishing House. Sunt bune ca exercitiu de citire. A mai primit si Scrisorile de la Mos Craciun de la Tolkien.

  120. 121. cristiana moldovan says:

    De Craciun baietelul meu de 2 ani si 6 luni a primit cartea Nasturel. Iar pe lista pentru urmatoarea ocazie sunt Pietrele lui Aston si Petunia.

  121. De Craciun piticul meu a primit Punguta cu doi bani. Este prima lui carticica si este extrem de amuzat cand i-o citesc si incep sa strig ” cucurigu boieri mari, da-ti punguta cu doi bani!” ( are 7 luni)

  122. De Craciun, David (5 ani) a primi cartea “When dinosaurs came with everything” pe care a tot asteptat-o din vara.

  123. 124. Complete Training says:

    De Craciun, Cris -baietelul meu de aproape 2 ani- a primit Ferma mea (carticica cu sunete si animale) si Primele 1000 de cuvinte in engleza.

  124. Băieţelul nostru a primit Micul Prinț de la Moş Crăciun 🙂

  125. 126. Oana Maria Radu says:

    Fetitei mele am daruit Printul fericit si baiatului seria “Eragon”.
    Multumim pentru concurs si pentru timpul pe care ni-l daruiesti.

  126. 127. Anamaria Panti says:

    Ultimele carti cumparate Mary Poppins si Aventurile lui Nils Holggerson in Suedia (pentru 9 ani) .

  127. De craciun am primit colectia Hoinari prin anotimpuri si ne place foarte mult.
    Cristofan Alina.

  128. 129. Pirvulet Ionita says:

    I-am facut cadou nepoatei mele: Copacul fermecat – Printesa Matilda si poneiul sau, Caramelo de Florencia Cafferata

  129. 130. Cojocaru Denisa says:

    Cojocaru Denisa

    De sarbatori baietii mei au primit:Povetiri istorice -Dumitru Almas;Noaptea de Sfantul Nicolae-Dorin Bujdei;Biblia pentru copii-Zoe Kanava;Pollyanna.Taina multumirii-Eleanor H. Porter
    Multumim pentru concurs!

  130. ohoo, au primit o lista lunga de carti toti 3 (4,7 si 10 ani)
    Cele care au avut cel mai mare succes: colectia Povesti din padurea muzicala
    Au mai fost Cenuşăreasa, Albă-ca-Zăpada, Scufiţa-Roşie, Pinocchio, Vrăjitorul din Oz, Alice în ţara Minunilor – cele cu ilustratiile Francescai Rossi – Ana e foarte incantata de ele (si eu pe langa ea)
    Mituri Romane, Visul unei nopti de vara, Peter Pan si Wendy, Heidi, Laleaua Neagra pentru cel mare.
    Nazdravaniile lui Pacala, Vrajitorul din Oz, Aventurile lui Pinocchio, Cartea Junglei, Fram, ursul polar pentru cel mijlociu.

  131. I-am luat fetitei de 5 luni o carte textila cu vehicule. Cartea e speciala pentru bebelusi si are foi care fosnesc. Insa rasfoim impreuna tot felul de carti.

  132. 133. Raducu Geta says:

    I-am facut cadou nepotelei mele o carte foarte interesanta: Povesti terapeutice pentru copii si adolescenti. O recomand cu caldura.

  133. 134. Oprea Andreea says:

    Oprea Andreea

    Ultima carte daruita baietelului meu este Degetica (4 ani).

  134. 135. christinadumitru says:

    De Mos Nicolae juniorul (3 ani jumatate) a primit cartea Bulgaras de primavara, de Paul Stewart si Chris Riddell, iar de Mos Craciun – Povestea prietenilor din padure, de Lucia Muntean.

  135. 136. PicincuHobjila Viorica says:

    Mos Craciun le-a adus copiilor mei (Gabriel-6ani si Dalia-1 an si 8 luni) doar jucarii :); azi i-am daruit Zapezica si Piticul Nas Lung; diseara citim 🙂

  136. 137. Viorica L says:

    si noi citim My first reading library, le plac mult carticelele primite tot de Mos Nicolae.

  137. 138. Mirela, mama lui Ile says:

    Ileana a primit 2 carti de la Mosul cel minunat. Invat Engleza, din seria Soricelul Magic, Editura Prut. Si Neinfricata (povestea filmului), de la Ed. Egmont. Multumim pentru concurs!

  138. De Craciun le-am luat fetelor jucarii din lemn si enciclopedii Larousse

  139. De Craciun i-am cumparat fetitei mele :”DESENEZ PAPUSILE MELE JAPONEZE” si “SUNT IMBATABIL” 325 INTREBARI SI RASPUNSURI. Avem multe carti de citit, lectura, pe care exersam acum citirea fluenta.

  140. 141. Andreea Costea says:

    Baiatul meu a primit de Craciun ( 5 ani ) cartea Stories of Snowmen de la ed. Usborne, iar in limba romana Promisiunea ramane promisiune si Unul pt toti si toti pt unul.

  141. 142. irina moraru says:

    Buna,eu de Craciun am pus sub brad cartea “Regatul de gheata” (carte+cd audio).Tocmai vazusera filmul si normal si-au dorit si cartea.Premiul este superb,sper sa castigam 🙂 Multumim pentru concurs.
    Irina

  142. 143. Oana Barabas says:

    Mos Nicolae i-a adus fetitei mele cartea “24 de povesti in asteptarea Craciunului”, iar Mos Craciun: “O noapte cu ninsoare” de Christina Butler, “Vine Craciunul” – ed. Litera si o carte in limba maghiara cu 100 de povesti clasice. De cumparat am cumparat muuuulte in decembrie, dar stau cuminti si asteapta noi ocazii de a ajunge la ea 🙂

  143. 144. Lungu Anca Elena says:

    Razvan(8 ani)a primit “Aventurile lui Habarnam”, “Habarnam in Tara Soarelui” si “Habarnam pe luna”; Robert( 5 ani) a primit o carte pop-up “Hotii de unelte” si 2 carticele “Ghici ce voi desena aici?”

  144. 145. Theodora C. says:

    Invat devreme matematica pentru 1 si 2 ani, de la ed. Gama. Cartile sunt frumos ilustrate, activitatile ii ajuta pe copii sa invete culori, forme, clasificari, dezvolta coordonarea mana-ochi. In plus, au si abtibilduri de lipit, asa ca totul e o joaca.

  145. 146. Melinda says:

    De Mos Nicolae a primit cartea Stories of Santa de la editura Usborne.

  146. Ultima carte dăruită a fost ” Punguța cu doi bani” ( povestea + carte de colorat) unui băiețel din grupă.
    Mulțumim pentru concurs!

  147. Fetita mea cea mare a primit ieri, de ziua ei, cele trei carti cu Pippi Sosetica si Fat Cat on a Mat. De Craciun, ambele fetite au primit carti (Imparatia lui Ciubotel, colectia de la editura Trei pentru Pitici de Stewart Paul, Dum Dum si pataniile de Craciun, Zapezica si Bunicul inghet, Piticul nas lung,Toi Patoi si Mos Craciun). Multumim Laura si Anca pentru acest concurs! Va urmarim cu mult drag!

  148. De Craciun i-am daruit The Story of Baby Jesus si Questions and answers about animals, ambele de la Usborne.

  149. 150. CORNELIA Buică says:

    A primit de la Mos Craciun The Planes, pentru ca si-o dorea plus avionele, iar ultima carte primita, de fapt e o carticica despre Cele mai frumoase proverbe, pe care am luat-o de Boboteaza din biserica. I-am pregatit si alte carticele, pe care le va primi de ziua lui, peste f f putin timp, de la Girasol din colectia Ghid de buna purtare si anume Sa avem grija de lucruri, Nu te infuria si Povesti cu morala pentru copii de Sanda Arsene.
    In curand citim noutatile!

  150. 151. Enache Valerica says:

    Sa stii ca ultima carte primita a fost de Craciun si anume Regatul de gheata. Bianca a fost incantata!

  151. 152. Craciun says:

    De Craciun copilul meu a primit in dar cartea Vine Mos Craciun.
    Noi cumparam carti cred ca la 2 saptamani,de pilda saptamana aceasta am cumparat Printul fermecat si va urma Craiasa zapezii ca asa am primit comanda de la ficamea.

  152. Moș Nicolae le-a adus Vine Crăciunul, În așteptarea lui Moș Craciun, Avem un bebeluș (au gasit-o intre cadouri și au spus ca e pentru bebelușul care va veni deci și cel din burtica a primit o carte) și câte o carte de colorat cu numele obiectelor în engleza. Mos Crăciun le-a adus Doctorița Plusica și o carte cu Fulger de la ed Litera. De atunci am mai cumpărat fără motiv 🙂 101 dalmațieni varianta bilingva, Frumoasa și bestia și Pinochio tot de la ed Litera.
    Sănătate va dorim!

  153. 154. marinush says:

    A primit multe carti de Craciun, pentru ca e soarece de biblioteca, precum mama :))) Cateva de activitati, plus Printul Miorlau-Nina Cassian, Momo-Michel Ende, Sus, printre nori-Paul McCartney, Piticul Nas-lung, Trolul fara inima, Zapezica si Bunicul inghet, Printul dorinta. Multumim pt concurs!

  154. Ultima carte primita de copilul meu este Percy jackson si olimpienii.Hotul fulgerului( are 12 ani).

  155. Mos Craciun i-a adus Soniei doua carti cu Winnie the Pouh si o carte Regatul de Gheata audiobook…pasiunea ei .Premiul e minunat, ar fi grozav, ea invata engleza de la grupa mica, acum ne pregatim in toamna pentru pregatitoare.

  156. Fetita mea are 3 ani si 2 luni si ultima carte pe care a primit-o acum o saptamana este Aventurile lui Winnie de Plus II, editura Egmont, o carte cu 5 povestioare minunate despre simturi, forta vantului, modul in care folosim apa etc. Ii plac foarte mult cartile cu abtipilduri, creare de scene, asa ca aceste carti sunt mereu pe lista.

  157. 158. Viorica M says:

    I-am cumparat nepotului meu de 5 ani – Ursuletul Winnie Puh – de Alan Alexander Milne.

  158. 159. Cursaru Maria says:

    Mos Craciun i-a adus lui Matei: Trolul fara inima si Regatul de Gheata.
    A fost foarte entuziasmat – 6 ani

  159. 160. Pralea Mariana says:

    Ultima carte este ,,Rime pentru cei mai mici,, a Luciei Muntean.Fetitei mele ii place nespus de mult.Carti ii cumpar la fiecare salariu

  160. 161. Bratu Florentina says:

    Băiețelul meu are aproape 4 ani si a primit câteva cărticele (second) in italiana din colecția Disney cu povestirile clasice pentru copii. Inca nu citește, dar il vad amuzat de replicile din italiana. Daca vom câștiga carticelele in engleza ar fi minunat.

  161. Ce concurs frumos, Laura! Copiii mei primesc mereu carti de la Mos Nicolae. Luca a primit-o pe Momo a lui Michael Ende, Ilinca a primit Charlie si fabrica de ciocolata. Amandoi au primit seria de la editura Gama de carti de psihologia copilului. De atuncii am mai cumparat Basmania lui Valentin Nicolau, Miriapodul hoinar al Adinepi Popescu, Pars, mars, frunza de gutuie ai Laurei Grunberg, Fantasticul domn vulpe al lui Roald Dahl. Si am primit cadou Seria Andilandi a Sinzianei Popescu de la Sinziana insasi, o doamna minunata! Deci se citeste mult la noi, dupa cum vezi…

  162. 163. accesoriihandmade says:

    De sarbatori, fetita mea (care avea 17 luni), a primit in dar doar carti si de la noi si de la bunici, unchi, matusi, nasi, pentru ca toti ii cunosc afiniatea pentru ele. De Mos Nicolae a primit 3 carti Usborne: Babys Night-Night Storybook, Usborne Bedtime Stories for Little Children si Sweet Dream Storybook, un Atlas cu pui de animale si colesctia Siu eu cum (Nasturele, Siretul si Fermoarul).
    De Craciun, a primit colectia My First Reading Library, pe care o avem de la Anca si colectia Hoinari prin Anotimpuri.
    Multumim pentru concurs! Visam si la aceasta colectie!

  163. 164. Dan Gaina says:

    Rares a primit: Invat sa citesc! Soldatelul de plumb! si Paddington si Surpriza de Craciun – Michael Bond

  164. 165. Teodora says:

    Ultima carte pe care i-am daruit-o micutului meu (4 ani) este: Grupa lui Ciufulici a Luciei Muntean

  165. 166. Mihaela Badea says:

    Mos Craciun a lasat si cate o carte la brad pentru fetita – De ce? Prima mea carte de intrebari, iar la baiat Prima mea carte despre cosmos.

    Multumim pentru concurs!

  166. 167. Buica Catalin says:

    Baietelul meu a primit de Craciun cartea Avioane.

  167. 168. Rosianu Manda says:

    Pentru nepoteii mei am luat jucarii de Craciun, in contul Mosului, dar mi-ar placea sa le daruiesc si acest set minunat de carti.

  168. De craciun au primit:
    Calatorie printre ierburi si lumina
    si
    Poezii din copilarie

  169. 170. Mihaela says:

    Winnie de Plus – De-a v-ati ascunselea cu Plus; Corpul Omenesc LaRousse; Prima mea carte despre mari si oceane – Larousse Pentru Prichindei ; Incredibila enciclopedie – Corpul Uman – SENZATIONALA carte; Atlasul Universului pentru copii

  170. 171. Galina M says:

    Am doua fetite. Cea mai mare, in varsta de 9 ani, a primit de Craciun cartile:
    Aventurile lui Tom Sawyer, In cautarea sufletului Craciunului , Zaharia Zanzibon (volumele 3, 4) si 2 enciclopedii Larousse (Prima mea carte de mitologie , Prima mea carte de istorie). Cea mica (are 4 anisori) s-a bucurat de carticelele :
    Circul Bambini , Paddington si surpriza de Craciun.

  171. 172. Izabella B. says:

    De la Mosu’ au primit: Petunia de Roger Duvoisin, Invatam si ne jucam cu Winnie si prietenii lui, 200 de jocuri si activitati (Disney Junior) si Ratusca cea urata.

  172. 173. Anca Graur says:

    Multumim de concurs! Christian-6ani a primit Universul-Larousse si Au dintii mei iar Maria-4ani, Promisiunea ramane promisiune si Nasturel. Cartile sunt preferatele lor, luam lunar cate una si ajungem si la biblioteca din Iasi. Te citesc zilnic si iti multumesc pentru tot ceea ce faci! Anca Graur

  173. 174. Carmen Mocanu says:

    Activitati practice pentru 3-5 ani, cumparata in toamna, fara a fi o ocazie speciala. Povesti imprumutam mereu de la biblioteca.

  174. Buna! Noi profitam de fiecare ocazie posibila pentru a ne imbogati colectia de carti, pe care baietelul meu de aproape 6 ani le citeste cu mare drag, sau i le citim noi la culcare.

    Dintre ultimele carti cumparate:
    – “Povesti cu Mos Craciun” – o colectie de povesti perfecte pentru Sarbatori, dar pe care inca le reciteste, de frumoase ce sunt;
    – Disney – Avioane 2 (Echipa de Interventie) – pentru ca vizionasem si filmul
    – Aventurile lui Habarnam – care ne amintesc de copilaria noastra
    – “Povesti de noapte bune” (Shirley Barber)
    – “Pixi si Stelele” – pentru a completa colectia cu Pixi, care e in topul preferintelor micului cititor, pentru ca sunt povesti scurte si multe imagini care insotesc actiunea.

    Spor la citit 🙂

  175. Copiii mei au primit de Mos Nicolae si Craciun urmatoarele carti:
    Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul,
    Au dintii mei,
    Chopin si balada stropilor de ploaie si Beethoven si furtuna de sunete din seria Povesti din padurea muzicala.
    Multumim pentru concurs.

  176. 177. Lidia L. says:

    Moș Crăciun, de Mauri Kunnas și Stejarul pitic, cel mai bun tătic, cărți de care nu se mai satură băieții noștrii să le răsfoiască.

  177. 178. Andreea Mărunțelu says:

    Bubu e micuță, 6 luni avea de Crăciun, așa că i-am luat cărticele cartonate pentru bebeluși de la editura Crișan. Avem și partea 1 a colecției premiu,îi citește mami la prânz câte una 🙂

  178. 179. inchirieri autocare says:

    Ultima carte pe care am cumparat-o a fost un manual de engleza pentru nepotica mea care vrea sa invete engleza si care implineste 8 ani!

  179. Ultima carte, luna trecuta, Primul meu atlas geografic ilustrat – lumea in care traim

  180. 181. Roxana Chira says:

    I-am luat fetitei mele de Craciun “Caterina Categoric” si i-a placut mult.

  181. 182. Ihabor says:

    De Mos Nicolae, baietelul meu de 5 luni a primit doua dintre carticelele lui Spot: ‘Spot goes to the farm’si ‘Where is Spot?’. Deocamdata ambele au gust bun. 🙂 De continut ne vom ocupa mai tarziu.

  182. 183. Nicole L says:

    De Craciun copiii mei au primit cele 6 carti minunate de la Usborne: Baby’s bedtime story box. Le citesc in engleza si apoi traduc. Cititul este o activitate zilnica pentru noi. Ultima carte primita de ei a fost Primul meu atlas geografic ilustrat.

  183. Ultima carte a fost “Pupici pentru tatici” pe care o iubeste foarte tare.

  184. 185. Nechita Beatrice says:

    Ultimile 3 carti cumparate baiatului meu de 5 ani au fost: Petunia, Pietrele lui Aston si Olmio, printul furnicilor, carti de care ne-am bucurat toata familia.

  185. 186. Irina Huludet says:

    De Sfantul Nicolae fetita mea a primit “Povestea minunata a Sfantului Nicolae”, aparuta la ed. Via junior. In cadoul de la gradinita s-a strecurat “Bradutul de Craciun”,ed.Univers Enciclopedic Junior. Mos Craciun a adus si carti,cum altfel? Au sosit la noi ” Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare”, “Christmas book and jigsaw”, o gentuta care contine o poveste cu personajele din seria Farmyard tales si un puzzle cu 50 de piese (Ed. Usborne) si “Bradutul de Craciun”, de la ed. Crisan. Multumim pentru concurs.Irina Huludet

  186. Multumesc pentru concurs. Mos Craciun a venit in acest an cu doua carti in engleza, Awful Auntie de David Walliams pt cea mare (9 ani) si Winnie the Witch de Valerie Thomas pt cea mica (5 ani)

  187. 188. Constantin Alexandra says:

    Baietii mei au primit de Craciun ” Atinge copacul fermecat” si ” Legende romanesti ”
    Multumim pentru concurs

  188. Alex a primit de Craciun o carte despre animale, din colectia Barefoot Books. Sunt foarte frumoase!

  189. 190. Doinita Mocanu says:

    Ultima carte pe care i-am daruit-o nepotelului meu este Biblia pe intelesul celor mici – tip gentuta.

  190. 191. C. Nicoleta says:

    Buna Laura! De Craciun nu i-am luat carti in schimb de Mos Nicolae fetita mea a primit Printesa si Zana – Un Craciun stralucitor – Anna Pignataro si Povesti de Craciun-Editura Corint Junior.
    Cand cumpar carti ma inspir din blogul tau, asa ca ultimele carti cumparate sunt Dorinta lui Oaky; Aventurile pisicii Coada-Coada si Minunata calatorie a lui Nils cu gastele salbatice.

  191. 192. Cristina Ionita says:

    Ultima carte dăruită fetiței mele a fost: Ghici cât de mult te iubesc.

  192. De Craciun Sofia noastra a primit “Cele mai frumoase povesti din lume” si “Mama gasca te invata numerele” (Tony Wolf)

  193. 194. Varzole Cristina says:

    De Moș Nicolae băiețelul meu de 3 ani si 4 luni a primit: Prima mea Enciclopedie Dokeo, Îngerii Crăciunului, Ținutul Fulgilor de Nea, O zi ploioasa, O zi de iarna, O noapte cu ninsoare, si din Cărțile Lucia Muntean: Sania lui Moș Crăciun, Grupa lui Ciufulici, Povestea prietenilor din pădure, Povestea puiului de arici si Jocuri de-a matematica(cărticele pe care le doream de ceva vreme pentru micuța noastră biblioteca) iar de Crăciun: Prima mea enciclopedie Planeta Vie , Prima mea carte de întrebări si Descoperim transporturile!

  194. Am facut cadou cateva carti din colectia Dr. Seuss.

  195. 196. Carmen S. says:

    Cateva dintre cartile primite de Cracun dar si de Mos Nicolae: The Christmas Miracle of Jonathan Toomey; Little Fairy’s Christmas; One Special Christmas; The Elves and the Shoemaker si cateva leveled books (for reading)

  196. 197. rosca ana says:

    Fetita mea, Cristina, care acum pe 1 februarie a implinit 8 ani a primit de Craciun cartea ,,Vrajitorul din Oz” de Frank Baum.

  197. 198. Sorina Ciornei says:

    De Mos Nicolae, fetita mea a primit :”Toti copii au nevoie de dragoste” de Brigitte Weninger; “Nasterea lui Iisus” Ed. Girasol si “Tinutul fulgilor de nea” Ed. Infodar, iar de Craciun cartile Christinei Butler: O zi ploioasa; O zi de iarna; O noapte cu ninsoare.

  198. 199. Teodora says:

    Mosu’ de la gradi a adus pentru unul din băieti 365 de activitati de la Ed Rao si o alta carte primită de curand si foarte apreciată de copii este Călătoriile catelusului Vincas in jurul lumii – Brigita Jovaisiene.Teodora, mama lui Alex si Darius

  199. Nu stiu de ce nu pot posta :((( deci ultimele carti cumparate : cenusareasa pinochio

  200. 201. Anca Orsa says:

    Tudor are 1 an si 6 luni iar de Craciun a primit 2 carticele: ” Cartea mea cu sunete ” la ferma” si ” Apasã si ascultă Crăciunul!” de la editura Crișan.

  201. 202. Patricia Lidia says:

    Eric (4luni) a primit două cărți senzoriale și una textilă.

  202. De Craciun i-am luat baietelului meu David cartea ‘ Poveste de Craciun’ a lui Dickens cu ilustratii foarte frumoase si spre surpriza mea si acum o ia seara in pat si doarme cu ea.

  203. 204. Isabela Danciu says:

    Ștefan a primit de sărbători cartea “Iată vine Moș Crăciun !” care atât de mult ii place ca nu m-am mira sa ne “răcorim” cu ea si la vara pe plaja 🙂

  204. 205. Enache Gina says:

    Cartile luate de sarbatori au fost: Baby Babble si peekaboo -Kate Merritt, Pixi la circ si La drum cu Pixi,mai multe carti de Roger Hargreaves( domnul Buf, domnul zgomotos, micuta domnisoara saritoare si sperietoare), Jungla, Gradina zoologica, Savana si altele de la ed.Girasol, De la ed.national geografic kids cateva enciclopedii . E inca micuta fetita mea si am luat multe de rontait, dar ii place sa-i citim din orice 🙂

  205. 206. Mariana Z. says:

    De Craciun a primit o Enciclopedie pentru copii de la Roosa. E destul de interesanta, desi ar fi potrivita mai degraba pentru copiii de peste 3 ani.

  206. 207. Adina Tita says:

    De Sarbatori, fetitele mele au primit asa: In cautarea lui Nemo, Pisicile Aristocrate, Calendarul Advent (Ed. Usborne), The boy who cried Wolf (Ed. Usborne). Acum citim carticelele din seria Mr.Men si Little Miss, traduse de tine, sunt tare simpatice! Multumim pentru concurs!

  207. Albert a primit cartea Disney – Avioane 2 (Echipa de Interventie) – a vazut si filmul si i-a placut foarte foarte mult, 5 ani

  208. 209. Viorica M says:

    De Craciun, nepotelul meu a primit:Craciunul cu Bobita si Buburuza – 3 ani

  209. Vino cu mine in imparatia ondinelor – Daniela Drescher, e magica!

  210. Baietelul meu de 9 luni a primit de la Mos Craciun cartea Atinge si invata (Animale din lume) de la editura Crisan si de curand carticica Baby’s Very First Lullabies Book de la editura Usborne ( de la Anca 😉
    Multumim de concurs!

  211. 212. Coman Diana says:

    Baietelului meu de 3 ani i-am luat urmatoarele carti in perioada sarbatorilor:
    – 100 things to do on a train – Usborne
    – whipe&clean activities preschool pack
    – Apolodor – Gelu Naum
    – Carte cu litere magnetice de tipar mici, in engleza – nu stiu editura

  212. 213. adrianann says:

    De Craciun Ema a primit doua carti in engleza pe care le adora, Owl’s Winter Rescue si Owl Babies, inca le citim in fiecare seara 🙂

  213. Bună ziua! De când am primit-o în dar pe finuța mea,Lidia,acum în vârstă de 3 anișori, mi-am propus să-i fac cadou, cu orice ocazie specială, câte o carte. Când va fi să citească singurică, va avea de unde alege.Ultima carte oferită a fost ,, Palatul poveștilor” de Danion Vasile. Sămânța care a încolțit aceste povești a fost iubirea – iubirea de părinţi, de fraţi, de prieteni, de aproapele și de Dumnezeu.

  214. 215. NEGRU LUCICA says:

    AVAND NUMAI 8 LUNI I-AM CUMPARAT BEBELUSULUI MEU CARTI CU ILUTRATII ANIMALE

  215. Pustiul meu de 2 ani si 2 luni rasfoieste si acum “Craciunul cu Norocel”. Seara aduce cartea in pat sa ii citesc. Si ii mai plac povestioarele din “Povesti pentru bebe-urs”. 🙂

  216. Pustiul meu de 2 ani si 2 luni inca rasfoieste “Craciunul cu Norocel”. Seara o aduce in pat sa ii citesc. Si ii mai plac povestioarele din “Povesti pentru bebe-urs”. 🙂

  217. colectia Hoinari prin anotimpuri, Corpul Uman. Lanterna Magica

  218. 219. raluca teodorescu says:

    Al meu a primit de Craciun: Hoinari prin anotimpuri, Pietrele lui Aston, Nasturel, O zi ploioasa, Vrei sa fii prietenul meu, Carticica de 2 ani. Are aproape un an si jumatate.

  219. 220. Ana Popescu says:

    De craciun i-am facut cadou fetitei mele de 3 anisori setul Winter Activity Pack. A avut mare succes.

  220. 221. Adrian C says:

    I-am facut cadou nepoatei mele – Regatul de gheata – Frozen, 3 ani

  221. 222. AndreeaP. says:

    Baietelul meu este un bebelus de 6 luni,iar de Craciun,Mosu’ ia adus 2 carti personalizate,,Salvandu-l pe Mos Craciun” si ,,Aventura la circ”. I le-am citit si a fost foarte atent :). Ii plac cartile si ne-ar placea sa se regaseasca si premiul dvs in biblioteca noastra.

  222. Ultima carte daruita a fost”Prima mea carte despre dinozauri” daruita pur si simplu pt ca ne plac dinozaurii..

  223. 224. Cristina Stoian says:

    Buna Laura! Multumim pentru concurs! De Craciun, baietelul meu a primit cartea Pui de animale de la editura Litera si doua carti tip puzzle cu personajele Disney – ii plac foarte mult toate – acum are 1 an si 6 luni.

  224. De Craciun nu a primit carti, dar anul trecut pe sfarsite Tudor (6 ani) a primit mai multe carti din seria Mister Men…e super incantat de ele. Le-am citit de mai multe ori pana acum si le-am imprumutat si unui prieten..

  225. 226. Marilena Stefan says:

    Buna seara!
    Pentru inceput vreau sa mentionez importanta deosebita pe care o au cartile in viata mea si a copiilor mei.
    De Craciun, anul acesta Mosul a venit si cu carti la fetele mele de 3 ani, respectiv 8 ani, pe langa jucariile nelipsite: “Printesa Matilda si poneiul sau, Caramelo” – volumele “Copacul Fermecat” si “In cautarea primaverii” de la editura GIrasol si , de asemenea, pentru ca imi plac foarte mult cartile editurii Usborne, care mi se par si foarte utile in ceea ce priveste invatarea limbii engleze: Nativity book -flap book si Puzzele Christmas.
    Va multumesc pentru concurs!

  226. 227. Ana Maria Logofetescu says:

    De Craciun bebele meu a primit cadou cartile Baby’s First Christmas si Baby’s First Big Playbook, de la editura Usborne. Acum e fascinat de Scoala celor 7 pitici si Peep in the farm, tot de la Usborne. 🙂

  227. Ultima data i-am daruit fetitei noastre (2.6 ani) 2 carti ale Luciei Muntean: “Ghicitori” si “Povestea gentutei rosii”. Ambele i-au captat atentia imediat 🙂

  228. 229. Vecentiu says:

    Cu ultima ocazie i-am oferit nepotelului meu cartea Ursuletul Paddington – Michael Bond

  229. 230. Andreea D.M. says:

    De Craciun le-am daruit nepoteilor mei (3 ani si 10 luni): Aventurile lui Winnie, Aventurile lui Minnie, Clubul lui Mickey Mouse, Povestea lui Rapunzel din colectia Disney.

  230. 231. Gyorgy Ludovica says:

    Ma bucur mult pentru acest concurs; Am doua fetite de 3 ani si jumatate si 5 ani jumatate, Eiza si Andreea, iar in pachetelul de Craciun (de la Mos Craciun) de anul trecut a fost pentru cea mica o carte cu povestea ” Frumoasa si Bestia” si cateva carticele de colorat. Pentru Andreea o carte minunata cu cuvinte si imagini in engleza(de fapt un dictionar) – “1000 words and pictures” de la Editura Usborne si o carte de colorat cu planse minunate din Regatul de Gheata

  231. 232. Marilena says:

    De Craciun, i-am daruit lui Alex, “Print si cersetor”‘ de Mark Twain si i-a placut foarte mult desi este foarte pretentios in privinta alegerii unei carti.

  232. 233. Elena Sincu says:

    Copii mei ( 6 ani si 4 luni si 4 ani si 4 luni) au primit de Craciun “Imparatia lui Ciubotel”, “Paine cu roua” si “Povestile domnisoarei Firicel” .
    Multumim pentru concurs.

  233. 234. Tatiana Bodiu says:

    Multumim pentru concurs! De Craciun fetita mea a primit Imparatia lui Ciubotel,Teatru de gaini, Ashna si cutia magica. Tatiana Bodiu

  234. 235. Dumitru Olimpia says:

    Super concurs! Ultima carte, de fapt ultimele carti daruite au fost din Colectia Hoinari prin anotimpuri, toate 4 pentru ca au fost reduceri ianinte de Sarbatori, asa ca am zis sa profitam. Au venit cu sania lui Mos Craciun. 🙂

    Dumitru Olimpia

  235. 236. Rodica Voicila says:

    De Craciun, in sacul Mosului s-au strecurat “Mama gasca te invata bunele maniere” de la editura Litera si o carte cu activitati pentru copii, care i-au placut Carinei – 4 ani – foarte mult.
    In ianuarie, biblioteca nostra cu carti (care ieri s-a prabusit, dar a reparat-o tati repede) s-a imbogatit cu “Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare”, “Vivi si copacul roditor”, “Zaharia Zanzibon” – 2 din ele. Multumim pentru concurs si felicitari pentru tot ceea ce faceti. Rodica Voicila

  236. 237. Toader Ana says:

    De Craciun, a primit “Paddington si surpriza de Craciun”, de care a fost maxim de incantat

  237. 238. Tase C says:

    De Craciun, mosul i-a adus lui Luca, “Print si cersetor”‘ de Mark Twain

  238. 239. Eugenia Schafer says:

    Denisa a primit de Craciun, Regatul de gheata. Multumim pentru acest concurs!

  239. 240. Stefania says:

    I-am daruit de Craciun cartea “Micul print”.

Comments are closed.