Concurs editura All şi “Şoboraţii”

Câştigătorii concursului: comentariile cu numerele 15, 22 şi 56. Vă rog să-mi trimiteţi adresele, numele complet şi numerele de telefon aici în comentarii sau pe adresa blogului. Felicitări câştigătorilor şi vă aştept pe toţi la următorul concurs!

Nu ştiu cum s-au brodit lucrurile, dar o ţin din concurs în concurs 🙂 Cred că e din cauză că îmi place atât de mult să fac oamenii fericiţi dar şi pentru că aceste concursuri atrag un număr mare de participanţi şi astfel partenerii mei află ce anume îi interesează pe cititori. Pentru că am descoperit că vă plac atât de mult cărţile, astăzi avem concurs de la editura All: trei seturi a câte trei cărţi din seria Şoboraţii (pachet format din volumele I, II şi III). Şoboraţii e o serie foarte simpatică pentru copii de 7-10 ani, poate mai mult, în funcţie de ce le place să citească. Seria ne relatează “minunata aventură a lui Marty Flynn, un şoricel dornic să străbată mările și să trăiască cele mai grozave aventuri. Șoricel orfan, crescut de o focă bătrână pe o insulă izolată, află într-o zi că este fiul celebrului căpitan Flynn, cel mai curajos șoarece din lume. Decide să-i înfrunte pe șoborați, răufăcătorii din Caraibe, pentru a o salva pe Becky Nelson, nepoata guvernatorului din Portorat. Va reuși el să-i țină piept lui Rattbone, căpetenia șobolanilor pirați? Va reuși s-o salveze pe șoricica Becky și pe prietenii ei?” (sursă: site editura All)

tn1_tn1_pachet_soboratii_copy

Pentru a participa la concurs trebuie să intraţi pe pagina de facebook Galaxia Copiilor, să căutaţi poza cu corabia Şoboraţilor şi să reveniţi aici pe blog pentru a ne spune ce formă are aceasta. Dacă tot ajungeţi acolo şi un like paginii ar fi de apreciat. Dacă nu aveţi pagină de Facebook, nu e bai, postările sunt publice şi veţi putea vedea, oricum, fotografia. Comentariile nu vor fi aprobate decât la finalul concursului ca să nu vă inspiraţi unii de la alţii, deci dacă nu vă apare comentariul, nu vă panicaţi. Nu se iau în calcul decât comentariile lăsate aici pe blog, nu şi pe pagina de facebook. Concursul durează până sâmbătă, 28 februarie. Duminică, 1 martie, voi publica toate comentariile iar luni, 2 martie voi anunţa câştigătorii.

57 thoughts on “Concurs editura All şi “Şoboraţii”

 1. Buna, Corabia Soboratilor are forma de rechin. Imi doresc aceste carti pentru fetita mea de aproape 7 ani, deoarece mi se pare o provocare de a schimba “genul” de literatura citita unei fetite, dupa atatea povesti cu printese, castele si rochite 🙂 Sper sa o prinda, sa guste genul “aventura”! Multumesc.

 2. Dacă înțeleg eu bine imaginea, corabia este în formă de gură de pește (sau rechin) care a înghițit o pradă. Darul ne-ar fi de mare folos pentru cei mici. Mulțumim pentru concurs.

  Adina Holban

 3. Corabia Soboratilor are forma unui rechin cu gura larg deschisa, pregatit de atac, lasandu-ne sa vedem niste dinti infioratori!

 4. Buna Laura, ne incercam si noi sansele la acest concurs. Asadar corabia Soboratilor are forma de peste/rechin.
  Multumim,
  Liviana

 5. Multumim , Laura, ca ne dai ocazia sa castigam cartii. Nu ne am lovit inca de aceste carti dar par interesante. Corabia seamana unui schelet de rechin cu dinti mari si ascutiti. Brrrrrrr!

 6. Olivia si eu am fi tentate sa zicem ca seamănă cu un rechin dar parca ne duce cu gândul mai mult la un peste spada…

 7. Buna Laura,

  Mulțumim că ne ții în priză……….am vizitat pagina de Facebook, am văzut corabia…………deci prova, carena și babordul corăbiei au forma unui rechi (gură, dinți, corp – piele)…..în afară de aceste elemente mai deosebite, mi se pare că în rest arată ca o corabie normală…cu catarge cu pânzele strânse, steag de pirați….pe punte stă un șoricel sprijinit de un catarg….
  Menționez că am un băiețel de 8 ani…. căruia îi plac poveștile de aventuri……….

  Cu respect Ana

 8. Dupa ce am intrat pe pagina de facebook, fetita mea mi-a spus: “Corabia Soboratilor este o gura de rechin deschisa.” Si pentru ca e fetita mea, trebuie sa o ascult si sa va scriu descoperirea ei.
  Iar dupa ce a citit cele citeva randuri scrise de tine, a exclamat: “Mami, mami, cand o cistigam? O putem citi deseara, te rog? Eu citesc prima… si cand obosesc, continui tu, da?” (de-abia invata sa citeasca, e clasa 0).
  O saptamana frumoasa va dorim.

 9. Buna ziua,

  Dupa parerea mea, corabia soboratilor are forma scheletului unui rechin sau este ,,imbracata” in scheletul unui rechin!

  O zi placuta!

 10. Daca nu ma insel….si sper sa fie corect….corabia are forma de rechin! O seara frumoasa si multumim frumos pentru concurs!

 11. Bună seara! Corabia Șoboraților arată astfel: e mare,e frumoasă dar murdară,are niște pânze uriașe și semețe și are umbra superbă.Corabia Șoboraților are forma unui rechin gigantic pe nume rechinul alb.
  La revedere!
  Lazitz Alexandru Felix, 10 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *