Secretele mamelor bloggeriţe

Le cunoaştem cu toţii, le citim, ne plac poveştile lor. Dar oare câţi ştim că aceste mame bloggeriţe ascund nişte secrete foarte frumoase? Pentru că astăzi este 8 martie, am vrut să vorbesc despre femei şi nu oricare, ci unele deosebite, aşa că am selectat câteva bloggeriţe cărora le voi dezvălui secretele. Nu vă imaginaţi cine ştie ce secrete sordide, doar nu suntem pe click sau libertatea aici. E vorba doar de talentul lor de a meşteri lucruri frumoase sau de a îndemna pe alţii să le meşterească 🙂

Ana-Maria Mitruş este pasionată de croitorie şi coase rochii de seară splendide. O găsiţi pe www.rochiielegante.ro sau pe blogul ei, Meseria de părinte.

green dress

Luminiţa Malanca face coliere statement extaordinar de frumoase şi de migăloase. O admir pe Luminiţa pentru răbdare, cu doi copii gemeni nu ştiu când mai are timp să coasă sute de mărgeluţe pentru aceste coliere minunate. Pe Luminiţa o găsiţi pe blogul ei, Tu şi bebe.

11024559_871604992902830_1894326182_o

Miruna Mărgărit s-a reapucat recent de pictat. O pasiune din copilărie pe care a reactivat-o odată cu naşterea fiicei ei, Matilda. Am văzut perete pictat de Miruna şi am crezut că e autocolant, aşa frumos era. Şi apoi Miruna a început să facă tablouri de dăruit copiilor din jurul ei. Şi am primit şi noi unul. Pe Miruna o găsiţi pe blogul Ea şi ea şi pe Facebook pe pagina M for Ballerina.

tablou
Tablou pictat de Miruna pentru mine şi Eliza

Mara Wagner face artă doar la revista unde lucrează dar în timpul liber e PR voluntar pentru mama ei, care face nişte mărgele din hârtie extraordinare. Colierele ei chic şi boeme, cerceii şi broşele sunt rezultatul a ore întregi de muncă atentă şi merg la orice ţinută urbană. Pe mama Marei o găsiţi pe blogul Mărgeluţa Veselă şi pe pagina de Facebook cu acelaşi nume. Un articol haios despre mama Marei găsiţi aici.

margele din hartie

Despre Coca Asan v-am mai povestit, bibileşte cu drag figurine, oglinjoare decorate, mărţişoare şi coliere din Fimo. Printre mărţişoarele mele preferate de primăvara asta se numără şi broşa cu Matrioshka primită de la ea. Pe Coca o găsiţi pe blogul Figurine Fimo by Coca şi pe pagina de Facebook cu acelaşi nume.

matrioshka

La mulţi ani, doamne dragi, bloggeriţe şi cititoare deopotrivă!

9 Comment

 1. La mulţi ani, nouă, tuturor! 🙂

 2. Multumim mult , Laura pentru acest articol surpriza!
  Ai fi putut pune si ceva facut de tine… (secretele tale) si tu esti tare talentata! 🙂

 3. Alina says: Reply

  La multi ani tuturor

 4. La multe primăveri frumoase!

 5. La multi ani frumosi si tie, draga Laura!

  Am rasfoit recent o revista mai veche Practic in bucatarie si la un numar dedicat Pastelui am gasit un articol scris de sora ta. Abia acum mi/am dat seama ca te stiu de mult…

  1. Multumesc, Loredana! 🙂

 6. Trebuie să recunosc – pentru mine, care am avut un singur copil și a fost mic acum mult timp … 🙂 – fiecare blog de mămică este o bucurie. În plus, am zeci de motive să vă citesc… toate aveți idei pentru povestiri pentru copii… Ar trebui să scot o carte cu o poveste interesantă spusă de fiecare dintre voi… Hm, dacă vrei îți las ție plăcerea de a face asta, adică îți predau ideea 🙂 . O primăvară frumoasă, draga mea.

 7. La multi ani si tie,Laura,o primavara frumoasa cu multe impliniri!

 8. M-a bucurat mult sa descopar “secretele” bloggeritelor. Pe unele le stiam, altele m-au surprins putin.
  Cu ceva intarziere iti urez si eu “la multi ani” si o primavara plina de bucurii!

Leave a Reply