Ziua mondială a fericirii şi un concurs

Vineri, 20 martie este Ziua mondială a fericirii, ştiaţi? Eu nu ştiam, am aflat de la Mihaela, care mi-a povestit că Motivonti şi Institutul pentru fericire vor să sărbătorească această zi într-un mod deosebit.

În primul rând, vor organiza o vizionare a filmului Hector and the Search for Happiness, vizionare care va avea loc la Connect Hub (bld. Dacia nr 99, etaj 4), chiar vineri de la ora 20.00. Numărul de locuri este limitat iar participarea se face pe bază de înscriere. Biletul costă 20 de lei iar popcornul e din partea casei 🙂 Mai multe detalii găsiţi pe pagina evenimentului. Şi dacă tot e ziua fericirii, să facem şi pe cineva fericit, nu? Motivonti şi Institutul pentru fericire oferă două bilete la Hector pentru doi cititori care ne spun un lucru care i-a făcut fericiţi în ultimele şapte zile 🙂 Aveţi timp să comentaţi până joi la ora 15.00, după care voi anunţa câştigătorii (în comentariu la această postare) ca să aibă timp să-şi facă planuri pentru vineri.

În al doilea rând, sunteţi încurajaţi să faceţi mici bucurii celor din jur. Evident, încurajarea nu e doar pentru ziua de vineri, ci pentru toate zilele, dar vineri puteţi să faceţi ceva extra: un covrig în plus pentru colegul de birou (sau pentru toţi colegii din birou, de ce nu?), un mesaj către o persoană cu care nu v-aţi mai auzit de multă vreme, o floare pentru femeia de serviciu, un bilet de călătorie în transportul public validat pentru cineva care nu are etc. Dacă vă simţiţi inspiraţi, puteţi să vă faceţi o pancartă cu un mesaj pozitiv, să vă pozaţi cu ea şi s-o urcaţi pe Facebook cu hastagul #ZiuaFericirii.

Banner Ziua Fericirii

Şi nu uitaţi, fiţi optimişti în fiecare zi! 🙂

4 Comment

  1. fericita ma face fiecare zambet si chiot de copil ce se aude in casa

  2. Teodora says: Reply

    Fericita am fost deoarece am putut citi ceva in timpul meu liber!

    1. Teodora, ai castigat, da-mi numele tau intreg ca sa te trec pe lista la film.

  3. Teodora says: Reply

    Multumesc Laura,dar din pacate am aflat ca este in Bucuresti si eu stau foarte departe!Scuze pentru deranj!

Leave a Reply