Atelier de selfie cu noua gamă Gerovital Happiness

În urma unei întâmplări foarte hazlii de acum destul de multă vreme – am fost confundată cu altă Laura Frunză – am primit de la Farmec pentru testare trei produse din gama Gerovital Happiness, o cremă CC, o loţiune de corp cu efect de strălucire şi o mască hidratantă răcoritoare.

gerovital happiness

Dintre cele trei, produsul meu preferat este loţiunea de corp – drept dovadă că sticla e deja aproape goală. O folosesc mai tot timpul (în special pe mâini) pentru că îmi place mult mirosul discret de zmeură. Nu se compară nici pe departe cu alte produse cu aromă de fructe de pădure pe care le-am mai încercat şi care îţi mută nasul din cauza mirosului. Parfumul de zmeură este atât de plăcut încât, oricât de desuetă ar fi comparaţia, chiar ai impresia că ai un bol de zmeură în faţă. Loţiunea este potrivită pentru piele uscată moderat şi normală, nu ştiu dacă aş recomanda-o pentru o piele foarte uscată. De exemplu, iarna mie nu ştiu dacă mi-ar folosi, mie iarna îmi trebuie o cremă foarte grasă, pe bază de unturi sau uleiuri, pentru că mi se descuamează mult pielea din cauza hainelor groase. Însă primăvara, pielea mea revine la normal şi atunci îmi trebuie o cremă uşoară, care intră repede în piele şi nu lasă urme grase. Un plus la această cremă îl reprezintă particulele care conferă strălucire pielii. Sunt discrete, cât să lumineze pielea şi nu să te facă să arăţi ca Edward vampirul la lumina soarelui 😀 În plus, preţul e foarte atrăgător, loţiunea costând în jur de 13 lei.

Crema CC este şi ea uimitoare. Rar mi s-a întâmplat să fiu aşa impresionată de un produs cosmetic. Intră rapid în piele şi se face una cu tenul, spre deosebire de crema BB de la Bioderma pe care o aveam înainte şi pe care trebuia s-o masez cinci minute ca să se întindă pe piele într-un strat uniform şi tot aiurea arăta. Are o textură plăcută, se întinde uşor şi e nevoie de puţin produs la o singură aplicare. Singurul dezavantaj e că nu are factor de protecţie solară şi, după anumite tratamente faciale, am nevoie de cremă cu factor de protecţie şi atunci o prefer pe cealaltă. Însă dacă aveţi cremă hidratantă de faţă cu protecţie solară, puteţi pune şi această crema CC peste.

Masca răcoritoare am pus-o pe faţă doar o dată. Nu prea am răbdare pentru genul acesta de tratamente cosmetice acasă, chiar dacă asta se pune pe faţă, se lasă câteva minute şi apoi se spală (prefer produsele cu acţiune rapidă, gen creme de gomaj). Mi se pare prea mult timp pentru demachiat, curăţat ten, aplicat mască, îndepărtat mască, aplicat cremă hidratantă, nu prea deţin timpul necesar, aşa că o fac destul de rar. Nu am nişte concluzii formate despre ea, cred că e destul de greu să îţi faci nişte impresii clare despre un produs cosmetic care nu acţionează rapid şi în mod vizibil.

Dacă aţi încercat vreun produs din Gama Happiness, cei de la Farmec au acum un concurs foarte fain: puteţi câştiga un loc la Atelierul de Selfie din data de 23 mai (Bucureşti, Hotel Intercontinental), dacă vă faceţi un selfie cu un produs şi îl trimiteţi pe pagina de Facebook Farmec sau la adresa de email: concurs@farmec.ro (Regulament de participare aici, perioadă de participare 15 aprilie – 15 mai, 25 de locuri disponibile)

11074132_10152898743503763_8390940288957583464_n

Profesorii de la atelier:

Dorian Popa, Ambasadorul gamei Gerovital Happiness: vă vor învăța secretele selfie-urilor de vedetă
– Fotograful Dragoș Asaftei: cum să folosiţi cea mai bună lumină și să adoptați o poziție naturală
– Specialistul Farmec Teodora Tătaru: cum să vă îngrijiţi tenul pentru a arăta minunat în selfie-uri (sursă: site Farmec)

Cei care mă urmăresc pe FB ştiu că am postat la un moment dat un selfie nereuşit (postat doar pentru că era cu o vedetă pe care o apreciez pentru parcursul ei profesional şi personal) şi am întrebat, în glumă, dacă nu se organizează cursuri de “cum să-ţi faci selfie”: ) Ei, iată că se fac! Vă urez succes dacă participaţi şi poate, dacă ajungeţi, îmi spuneţi şi mie secretele aflate acolo!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.