Handmade & lalele roşii

Am primit azi cadou de la reprezentanţii brandului Persil o rochie neagră, scurtă, creată de designerul Kinga Varga şi pe care scria Handmade & #laleleroşii. Prima oară m-a izbit coincidenţa: azi scriu despre lalele şi tot azi primesc şi rochia. M-am bucurat şi am fost puţin nedumerită dar cam atât. Însă abia după ce a postat Bogdana Dobre pe Facebook poza cu tricoul primit de ea, pe care scria Fuste & generaţii (cu o poveste foarte frumoasă în spate, pe care, poate, o va spune chiar ea), mi-am dat seama: rochiţa mă reprezintă pe mine, nu e un cadou general trimis la fel tuturor. Abia atunci m-am emoţionat şi am fost cu adevărat impresionată, când am realizat care e povestea din spatele rochiţei.

lalele

Mi-am bătut capul să încerc să aflu ce-i cu hashtagul lalele roşii, am crezut că e ceva legat de noul produs, Persil Power Mix, dar ceva nu se lega, hashtagul îmi suna mult mai aproape. Şi apoi am avut o revelaţie: asta sunt eu, ăsta e blogul meu: handmade (lucru manual, artizanat) şi #laleleroşii (mă implic în campanii, promovez frumosul şi natura). Lalelele roşii vin de la o poză de-a mea de pe Facebook când a fost campania de conştientizare a bolii Parkinson şi au fost cele câteva mii de lalele de pe Lipscani. Mai exact asta:

1907624_1108168975875715_2409789400635099848_n

Cum eu nu prea pun poze publice cu Eliza şi, în general, îmi fac des şi curăţenie pe wall, am puţine poze acolo care să mă reprezinte. Asta e o lecţie – să-mi las pozele pentru ca prietenii mai noi să mă cunoască, dar şi un semn că sunt oameni care ştiu să ia acel puţin pe care îl arăţi tu şi să facă ceva fenomenal cu el! Mulţumesc, Dana Matei şi Kinga Varga, pentru rochiţă, abia aştept s-o îmbrac!

3 Comment

  1. roxana says: Reply

    ce frumos!!!

  2. Foarte frumos. Emoționant!

  3. E superba rochia, sa o porti cu mandrie si bucurie 🙂

Leave a Reply