Biogenis îţi răspunde la întrebări

Acum două zile o postare despre nunţi, azi o postare despre naşteri, o să spuneţi că am planuri mari 😀 Dar nu e aşa, am doar informaţii interesante pe care nu pot să le ţin doar pentru mine şi chiar vreau să le împărtăşesc cu voi.

Ştiţi campaniile alea de se duc viral pe net când un CEO răspunde, printr-un clip, la întrebarea sau comentariul unei persoane random de pe net? Iată că s-a făcut şi la noi o asemenea campanie, intitulată Biogenis răspunde, cu scopul de a lămuri toate nedumeririle şi îndoielile pe care le au oamenii despre recoltarea şi utilizarea celulelor stem din cordonul ombilical la naşterea unui copil. Despre ce e vorba mai exact: directorul general al băncii de celule stem Biogenis, domnul doctor Dorin Pîrciog răspunde tuturor întrebărilor adresate prin intermediul formularului de pe site şi nu oricum, ci sub forma unui clip video personalizat.

Am adresat şi eu o întrebare care mă frământa de multă vreme şi care, cred, că e pe buzele multor actuali sau viitori părinţi: “Există vreun caz în care s-au folosit cu succes celulele stem din cordonul ombilical pentru tratarea cuiva?” Iată şi răspunsul primit:

Decizia de a recolta celule stem este una destul de dificilă pentru părinţi pentru că nimeni nu vrea ca la naşterea unui copil să se gândească la ceva rău ce s-ar putea petrece în viitor, ba mulţi ar putea spune că e proverbialul drob de sare. Biogenis vine în sprijinul celor care au nevoie de sfaturi şi consultanţă, oferind răspunsuri concrete menite să calmeze şi să încurajeze viitorii părinţi. Mi se pare o campanie deosebită şi o recomand din toată inima. Adresaţi şi voi o întrebare prin intermediul formularului de pe site şi când primiţi răspuns, reveniţi cu linkul în comentarii să vedem ce aţi întrebat şi ce răspuns aţi primit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.