Campanie ed All – Cartea în aşteptare

Aşa cum ne-a obişnuit deja, editura All are o nouă campanie frumoasă cu ocazia târgului de carte Bookfest: Cartea în aşteptare.

Mecanismul campaniei:

Cartea în așteptare este un proiect care încurajează lectura și cultivarea interesului pentru cărți în rândul tinerilor. Nu toți cei care vor să citească au bani de cărți. De aceea, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi și studenți să descopere bucuria lecturii. Cei care vizitează standul ALL de la Bookfest pot cumpăra o carte care le place, plătind doar jumătate din preț, cu condiția să o lase la raftul special amenajat, în așteptarea cititorului potrivit.

Dăruieşte bucuria lecturii @Bookfest!

  1. Alege o carte care îţi place din standul ALL @Bookfest.
  2. Plăteşte jumătate din preţul de stand la casă.
  3. Las-o în raftul Cartea în aşteptare special amenajat în standul ALL.

Afis_Cartea_in_asteptare ALL

Elevii și studenții se vor bucura de cărțile din acest raft. Ni s-au alăturat în acest demers de promovare a lecturii persoane publice, bloggeri, jurnaliști, critici literari. Cărțile donate de aceștia își vor aștepta cititorii începând de miercuri, 20 mai, la standul ALL de la Bookfest (Pavilion C1, Romexpo). La finalul Târgului, cărțile rămase în raftul Cartea în așteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din București.

Mai multe detalii despre campanie gasiți pe allcafe.ro sau pe pagina de Facebook editura.all. Vă aşteptăm la standul Editurilor ALL, pavilion C1,  Romexpo.” (sursa: comunicat de presă ed All)

Eu am donat o carte care mi s-a părut potrivită pentru un adolescent: Cartea viitorului de Cecelia Ahern. Despre ea am scris mai demult aici.

Cartea viitorului_SF 2012Voi ce carte aţi dona?

4 Comment

  1. Foarte frumoasa initiativa editurii! Mi-ar placea sa vad mai des astfel de initiative.

  2. Iris Anghel says: Reply

    Altruisti, baietii! Au doar o problema cu plata traducatorilor si masacrarea traducerilor. In rest, sunt buni de pusi la rana – te infectezi imediat.

    1. Buna ziua, va aprob comentariul, dar va rog mult sa nu transformati blogul meu intr-unul de lasat comentarii negative la adresa editurii All la fiecare articol. Chiar nu vreau sa incarc fiecare lucru frumos pe care il povestesc de comentarii cu tenta negativa. Aveti articolele legate de traducatori, puteti sa va povestiti experientele acolo, aprob toate comentariile http://laurafrunza.com/2012/02/14/procesul-cu-rao/ (si celelalte) si chiar va rog sa mutati comentariile de la articolul cu Wedding Market acolo ca sa fie la subiect. Multumesc pentru intelegere.

  3. […] la târgul de carte şi treceţi pe la standul editurii All, să nu uitaţi şi de campania lor, Cartea în aşteptare. Eu ajung abia duminică, aşa că sunt curioasă dacă volumul donat de mine a interesat pe […]

Leave a Reply