Cumpărături de 28 de lei pe Planeta 7

Editura All lansează o nouă provocare pentru părinţi, campania “Investeşte 28 de lei pentru imaginaţia copilului tău”. Mai exact, dacă aţi avea 28 de lei, ce 4 cărţi aţi cumpăra din colecţia Galaxia Copiilor? La Bookfest, dar şi pe site până pe 15 iunie, puteţi cumpăra titluri pentru copii la preţ unic de 7 lei/volumul. În afară de cărţile pentru copii mai mici, pe care vi le-am tot prezentat, aveţi de ales şi romane pentru copii mai mari, cum este Grammaton, seria Şoboraţii, Golful Dinozaurilor sau Fedelinii pentru copii peste 7 ani, precum şi cele trei volume din Oksa Pollock care au avut un mare succes la public.

Eu am ales de 28 de lei setul de 4 cărţi cu Zaharia Zanzibon pentru că sunt potrivite pentru vârsta şi nivelul de citire al Elizei de acum, în plus sunt foarte colorate şi îndeamnă la joacă prin cele peste 200 de elemente greşite care trebuie identificate în paginile cărţii. Despre seria cu Zaharia Zanzibon am mai scris aici unde aveţi şi imagini din interior.

Zaharia Zanzibon

Pentru copilaşii mai mici aveţi de ales şi cărţi de colorat sau cărţi cu poveşti bogat ilustrate. Recomand, pentru cei foarte mici, dar pasionaţi de limba engleză, seria de patru cărticele Colorăm şi învăţăm limba engleză, aceasta a fost prima mea alegere pentru Eliza, dar am mai stat, m-am mai gândit şi până la urmă am ales cărţile cu Zaharia. Cel mai probabil voi cumpăra cărţile cu limba engleză când voi ajunge la Bookfest.

Dacă ajungeţi la târgul de carte şi treceţi pe la standul editurii All, să nu uitaţi şi de campania lor, Cartea în aşteptare. Eu ajung abia duminică, aşa că sunt curioasă dacă volumul donat de mine a interesat pe cineva. Dacă îl mai găsiţi la standul cu donaţii, să-i faceţi o poză, să-l văd şi eu 🙂 Arată aşa:

donatie laura frunza

Sunt curioasă, voi ce patru cărţi aţi alege? Facem un mic concurs impromptu? Alegeţi patru cărţi din Galaxia Copiilor, lăsaţi-mi un comentariu cu titlurile lor şi, după Bookfest, trag la sorţi un cititor care le va primi cadou de la mine 🙂

23 thoughts on “Cumpărături de 28 de lei pe Planeta 7

 1. Salut,
  Eu as alege:
  DINOZAURII PITICI. VOL I. DE-A V-ATI STRIGATELEA
  DORINTA LUI OAKY
  SEX PENTRU INCEPATORI
  SECRETELE BAIETILOR

  Rodica

 2. Buna, Laura!
  Noi am alege :
  Oaky da un recital
  Povestea Hipopotamului de plus
  Zaharia Zanzibon volumele 3 si 4

 3. Buna Laura!
  Pe mine cred ca m-ar tenta Grammaton-ul, Povestea hipopotamului de plus, și cele două Oaky (Dorința lui Oaky și Oaky dă un recital).

  O zi frumoasă,
  tot o Laura

 4. Buna, Laura!
  Eu aleg seria Soboratii, cele 3 volume si Scoala lui Horhe – alfabetul.
  Multumesc frumos!

 5. Buna,

  Mi-as alege aceste 4 carti pentru fetitele mele, vreo doua sunt deja pe lista viitoare de cumparaturi . Lista pe care o intocmesc periodic datorita acestui blog. Multumesc Laura Frunza!

  1.http://www.all.ro/carte/prin-ul-dorin-a.html
  PRINȚUL DORINȚĂ
  de Mihail Kuzmin

  2.http://www.all.ro/carte/povestea-hipopotamului-de-plus.html
  POVESTEA HIPOPOTAMULUI DE PLUŞ
  de Cristiana Dana Maier, Cristina Barsony

  3. http://www.all.ro/carte/sex-pentru-incepatori.html
  SEX PENTRU INCEPATORI
  de Jasminka Petrovic

  4. http://www.all.ro/carte/grammaton-turnul-in-elep-ilor.html

  GRAMMATON. TURNUL ÎNȚELEPȚILOR
  de Johanna Trommer, Meryem Natalie Akdenizli

 6. Eu cred ca as alege “Ghici ce trebuie sa zici.Politetea pentru pici”, “Dinozaurii pitici -vol I De-a v-ati strigatealea”, “Coloram si invatam in limba engleza 3 insecte si pasari si 4 Meserii”. Mi se par cele mai potrivite pentru varsta de …”aproape 5 ani.” 🙂

 7. Soboratii – vol 2 si 3 – pe 1 il avem
  Zaharia Zanzibon
  Zapezica si bunicul Inghet
  Oksa Pollock
  Stiu ca am dat 4 titluri dar inseamna mai mult de 4 carti, dar toate sunt foarte atractive!

 8. Multumim pentru concurs. Noi am alege Dorinta lui oaky, Oaki da un recital, Soboratii si Piticul Nas Lung. Tatiana Bodiu

 9. Castigatorul concursului este comentariul cu nr 13. Andreea, te rog sa-mi trimit pe mail adresa ta, numele complet si nr de telefon pentru a-ţi fi expediat premiul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *