Bubble Parade Bucharest

Duminică, 31 mai, după marele spectacol Zurli de la Sala Palatului, Eliza şi cu mine vom merge la flash mob-ul Bubble Parade Bucharest, să umplem străzile din centrul vechi cu mii de balonaşe de săpun.

11107729_438811319634604_2451018999149186769_n

Detalii:

“100 Happy Days (http://bubbleparade.org/), organizează un flash mob la nivel global sub numele de #BubbleParade! Astfel, cu ajutorul vostru, Duminică, 31 mai, Bucureştiul se va alătura şi el acestei iniţative împreună cu alte oraşe precum Londra, Sofia, Zurich, Ljublijana, Quebec sau Singapore.
Temele evenimentului? Desigur, culorile şi balonaşele! Baghete, sticluţe, găletuşe sau pistoale, toate vor face balonaşe de care ne vom bucura!
Locaţia? Străzile din Centrul Vechi, pe care vom defila şi pe care le vom umple cu balonaşe.
Locul şi ora? Piaţa Roma (a nu se confunda cu Piaţa Romană) în dreptul statuii “Lupoaica” – Piaţa Unirii, intrarea pe Lipscani din dreptul Lupoaicei, vizavi de Biserica Sfântul Gheorghe, unde în jurul orei 15:30 vom începe distracţia cu multe Balonaşe de toate formele şi mărimile. Ceva mai târziu, în jurul orei 16:30 vom parcurge cele 2 trasee pe străzile din Centrul Vechi şi ne vom întoarce în Piaţa Roma.
Vârsta? Copii, tineri sau bătrâni; tot ce contează este să ne simţim bine şi să ne amuzăm preţ de câteva ore!
Ţinuta? Putem să ne îmbrăcăm cât mai colorat sau mai strălucitor! Putem să avem costume, pălării, urechi de şoricel, măşti sau orice altceva. Fiind o paradă, costumaţiile sunt bine venite 🙂
Nu uita! Aparatul de fotografiat şi bineînţeles toţi prietenii tăi. Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât ne vom distra mai bine!”

Veniţi şi voi?

9 thoughts on “Bubble Parade Bucharest

  1. Wow, ar fi un vis devenit realitate pentru fiica-mea! Se cam suprapune cu alte activitati, dar cred ca venim si noi. Ocazie cu care poate ne vedem si live. Daca reusim printre balonase 🙂

  2. Pingback: 1 iunie în Bucureşti | blogul mamei începătoare

  3. Pingback: Evenimente in weekend-ul copiilor (30 mai – 1 iunie) | My Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *