Jocul Angry Birds în mărime naturală la Sun Plaza

Aflasem de prezenţa jocului Angry Birds în mărime naturală la Sun Plaza de la un afiş de la metrou, apoi i-am auzit pe colegii Elizei discutând despre asta la şcoală, prin urmare mi-am propus s-o duc şi eu pe Eliza. Am reuşit să ajungem într-o zi când nu era deloc aglomerat şi am intrat repede la ambele secţiuni. Eliza e mare fan Angry Birds şi ca să vă faceţi o idee cât de fan e, acum doi ani, de ziua ei, a primit un joc (boardgame) Angry Birds, un pulover Angry Birds şi două pluşuri, o pasăre roşie şi un porcuşor verde. Atunci când prinde telefonul sau tableta, rar ce-i drept, Angry Birds e primul joc pe care îl deschide.

La zona de joc am participat amândouă, copiii sub 10 ani nu au voie singuri şi pe bună dreptate: păsările sunt enorme, iar praştia se trage destul de greu. Nu am doborât niciun porcuşor la cele 4 încercări, spre îmbufnarea Elizei care voia să câştige unul dintre cele 250 de produse Angry Birds puse la bătaie drept premii pentru cei mai pricepuţi jucători. E drept că praştia era foarte mare şi trebuia ceva forţă să trag de ea, dar Eliza trăgea împreună cu mine şi îmi era teamă că dacă dau drumul la praştie şi ea nu dă drumul în acelaşi timp cu mine, o să ajungă ea să dărâme porcuşori, nu păsăroiul roşu 😀 Aşa că am fost mai precaută, chiar dacă asta a însemnat să plecăm fără premii de acolo. Îmi pare rău că eram doar noi două şi nu avea cine să ne facă poze pentru că am fost extrem de haioase. Haioase, gen film de comedie, nu alta. Prezentatorul zicea: hai, mami, trage mai tare. Eu, Elizei: dă drumul la praştie!!! Eliza mă călca pe picioarele încălţate în sandale dar nu dădea drumul la praştie. Şi tot aşa, de patru ori 😀

Jocul în mărime naturală respectă ideea jocului video: există o praştie, patru păsări roşii şi o structură formată din blocuri pe care stau porcuşorii verzi. Suprafaţa jocului este protejată de plase, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji că cineva ar putea păţi ceva dacă aruncaţi prea tare, voi să aveţi atâta forţă!

photo 2

După ce am tras cu praştia, am mers la zona unde sunt tabletele pe care te poţi juca jocul video. Aici copiii au voie să stea câte 30 de minute maxim. Spre surprinderea mea, chiar nu era îngrămădeală, aşa cum aş fi crezut, iar zona e frumos amenajată. Dacă aveţi un copil ceva mai mare, îl puteţi lăsa cele 30 de minute acolo, cât vă învârtiţi prin Sun Plaza să vedeţi ce noutăţi mai sunt prin magazine 😀

photo 3

Pentru a avea acces fie la jocul cu praştia, fie la tablete, părintele trebuie să se înscrie la supraveghetorul zonei, să-şi dea numele, adresa de email şi numărul de telefon. Accesul este gratuit. În regulamentul oficial Angry Birds scrie că aveţi dreptul la un număr nelimitat de înscrieri pe zi şi puteţi beneficia şi de premii dacă doborâţi porcuşorii de mai multe ori.

Ca să ne treacă supărarea că n-am câştigat premii, ne-am pozat cu păsăroiul roşu:

angry 1

Angry Birds a devenit, în scurt timp de la lansarea lui în 2009, un adevărat fenomen mondial. În afară de jocul video, s-au lansat tot felul de produse marca Angry Birds: cărţi, haine, jucării, un serial TV ba chiar şi un parc tematic în Finlanda, iar în 2016 se va lansa şi un film de animaţie. Jocul în mărime naturală va rămâne la Sun Plaza (Calea Văcăreşti nr 391, staţia de metrou Piaţa Sudului) până pe 10 iunie, ora 19.59.

Vouă vă place jocul Angry Birds?

2 Replies to “Jocul Angry Birds în mărime naturală la Sun Plaza”

  1. Mother of loud visigoths says: Reply

    Ce bine că ai scris, și eu voiam să duc hunii, dar nu știam exact cum e pe acolo. Au văzut afișul la Unirii și au fost extaziați, nu alta! Hunii sunt mari, dar mari fani angry birds. În weekend trecem și noi pe acolo.

    Vă pup!

  2. […] Aveam de gând să mergem, dar aș fi apreciat niște experiențe înainte. Au venit la fix, de la Laura. Abia aștept să mergem, va fi o experiență cel puțin interesantă pentru huni. Intrarea este […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.