Sănătate de-o vară sau sănătate ca stil de viaţă?

Draga noastră colegă de blogging, Ana Nicolescu/Mămica Urbană, a organizat pe 11 iunie primul eveniment în calitate de Managing Partner al Parenting PR. M-a invitat şi pe mine, însă eu n-am putut fi acolo s-o sprijin, la primul ei eveniment marca Parenting PR, am lipsit motivat deoarece aveam vizite oficiale la birou, aşa că mi-a fost imposibil să ies în pauză. Însă Ana a fost super drăguţă şi mi-a trimis prin Miruna pachetul cu produse care s-au dat la goodie bag la plecare.

Cum despre eveniment nu vă pot povesti prea multe (a detaliat Ana aici), aş vrea să fac un articol de “unboxing” pe sacoşa primită, mai ales că am aflat de existenţa unor produse noi şi vreau să vi le prezint şi vouă. Pentru cine nu ştie sau nu are copii care s-au uitat în neştire la clipurile de pe youtube cu unboxing de ouă Kinder (recunosc că Eliza nu s-a uitat niciodată), unboxing înseamnă să desfaci un pachet şi să prezinţi, pe scurt, produsele din interiorul lui, de obicei printr-un video. Însă eu n-o să fac asta, staţi liniştiţi 😀

Lactacare a dat, spre testare, produse pre- şi probiotice. Citez din comunicat: “Lactacare este o gamă de produse de ultimă generație, cu conținut probiotic, prebiotic (susține probioticele în funcțiile lor intestinale) și simbiotic (împletirea sinergică a primelor două caracteristici, pentru menținerea unei stări bune de sănătate). Fiecare din aceste produse are în compoziția sa miliarde de micro-organisme selectate atent din mai multe tulpini de bacterii acido-lactice, toate ajutând la evitarea dezechilibrelor intestinale.”

Eu am folosit pliculeţele deocamdată, deoarece iau antibiotice şi am vrut să evit alte belele (efect garantat din doar 6 pliculeţe, câte două pe zi). Pliculeţele au un miros puternic de drojdie însă la gust sunt neutre, se pot bea fără probleme. Pe cele pentru Eliza cred că le voi lua la mare şi i le voi da acolo, ca să evit neplăcerile cauzate, de obicei, de schimbarea dietei şi/sau a locului/aerului (părinţii de copii mai mici ştiu despre ce vorbesc, la unii aproape orice concediu vine la pachet cu diaree).

De la Biologistic, am primit un lapte de orez şi o ciocolată cu migdale. Laptele nu l-am desfăcut încă deoarece nu mă dau în vânt după laptele vegetal, îl păstrez fie să-l dau cadou cuiva, fie să-l folosesc la vreo prăjitură, dar ciocolata a fost delicioasă!

De la Vavian Pharma am primit nişte eşantioane de Multi Gyn şi MultiMam Baby Dent. Acesta din urmă e un produs nou, pentru gingiile dureroase ale bebeluşilor cărora le dau dinţii. Eu le păstrez să le folosesc atunci când îi va cădea Elizei primul dinţişor (care deja se clatină de mai mult de o lună).

În mijloc e un eşantion de Multi Gyn Intiskin care e un spray mic pentru zona intimă, în caz de disconfort, mâncărimi etc. Bănuiesc că e bun pentru călătorii şi utilizare ocazională, în rest pentru orice simptome nelalocul lor, mergeţi la medic. Produsele Multi Gyn şi Multi Mam sunt extraordinare, pe unele eu le ştiu cam de când s-a născut Eliza şi le recomand pe toate, sunt clasa întâi şi ca eficienţă şi calitate şi ingrediente etc Aveţi aici articole scrise de mine mai demult despre unele dintre produsele lor: Multi Gyn Femiwash, compresele Multi Mam Balm şi Multi Mam Baby Wash.

Tot de la Vavian am primit şi o folie de Osteocare tablete, plus două pliculeţe. Pe astea i le voi trimite mamei, deoarece are nevoie de calciu, magneziu şi vitamina D extra.

Pe lângă toate astea, au mai fost şi o mulţime de produse promoţionale, cel mai apreciat fiind, desigur, umbrela de poşetă. Eu sunt, de la natură, un om care detestă să care umbrele. Rareori o să mă vedeţi pe mine, pe ploaie, cu umbrelă deasupra capului. Iar dacă o car, sigur o uit pe undeva, şi în ziua de azi mă întreb unde e minunata mea umbrelă cu Hello Kitty pe care nu o mai găsesc de ceva vreme.

Însă umbrela de la Perfectil e bună de băgat în poşetă, aşa că sunt şanse mai puţine acum să arăt mereu ca o curcă plouată 😀 Eliza a fost înnebunită după lupă, de multă vreme îşi dorea una, aşa că acum analizează tot ce prinde şi se joacă de-a detectivii. Colăcelul de baie va merge la un bebe, din fericire Elizei nu îi mai trebuie colăcel sau aripioare acum 🙂

Mulţumesc Ana & sponsors pentru toate produsele şi îţi doresc mult succes cu Parenting PR!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.