Jurnalul primilor mei ani de şcoală

Am acest jurnal de multă vreme dar am apucat să-l completez cu Eliza abia la finalul clasei pregătitoare. L-am păstrat special pentru acest moment, când vom avea mai multe de scris în el, însă el poate fi completat parţial şi la începutul anului şcolar.

DSCN8471

E foarte simpatic, are tot felul de întrebări despre prieteni, vacanţe, secrete, petreceri, materii de studiu preferate, profesori dragi, întâmplări de la şcoală şi de acasă, e structurat pe cinci clase (de la pregătitoare la clasa a patra) şi are şi pagini duble, tip plic, în care să introduci diverse suveniruri din timpul anilor de şcoală – bileţele, ilustrate, pliante, broşuri etc, precum şi locuri special create pentru a lipi fotografii.

DSCN8468

DSCN8469

Paginile groase sunt prinse cu arc iar coperta lucioasă se închide cu un elastic, stil mapă. Ne-a făcut plăcere să îl completăm iar Eliza şi-a adus aminte de lucruri interesante întâmplate pe parcursul anului şcolar (cu ocazia asta am mai aflat şi eu una-alta 😀 )

Momentan nu mai este pe stoc la editura Gama, însă vă recomand să-l puneţi pe listă pentru târgurile de carte sau să-l căutaţi în librăriile online (la data publicării articolului l-am găsit pe stoc doar la libris). Găsiţi jurnalul în trei variante, cu coperte roz, albastre sau mov. Nu este scump şi părerea mea e că merită cumpărat, poate chiar ca dar pentru prima zi de şcoală a unui prichindel de pregătitoare sau chiar pentru ultima zi de şcoală a oricărui şcolar de clasele 1-4. Eu i l-am pus Elizei în pachetul de cărţi cu care am premiat-o eu acasă după încheierea cu succes a primul an de şcolar din viaţa ei.

9 thoughts on “Jurnalul primilor mei ani de şcoală

  1. L-am comandat si eu, chiar daca mai sunt doi ani pana intra juniorul la scoala. Multumesc pentru recomandare, Laura!

    • Cu drag! Eu tocmai am intrat pe libris şi am mai comandat unul, cadou pentru băieţelul unei prietene 😀 Mi-a fost teamă că se epuizează peste tot dacă editura Gama nu-l mai are 🙂

  2. Noi am primit la botezul lui Alexandru cartea ,,Winie de plush si cartea mea cu amintiri,,de la o prietena draga. E pana la 1 an, edit. Egmont. Dar e super ideea de a avea o astfel de carte si cand va intra la scoala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *