Jurnalul primilor mei ani de şcoală

Am acest jurnal de multă vreme dar am apucat să-l completez cu Eliza abia la finalul clasei pregătitoare. L-am păstrat special pentru acest moment, când vom avea mai multe de scris în el, însă el poate fi completat parţial şi la începutul anului şcolar.

E foarte simpatic, are tot felul de întrebări despre prieteni, vacanţe, secrete, petreceri, materii de studiu preferate, profesori dragi, întâmplări de la şcoală şi de acasă, e structurat pe cinci clase (de la pregătitoare la clasa a patra) şi are şi pagini duble, tip plic, în care să introduci diverse suveniruri din timpul anilor de şcoală – bileţele, ilustrate, pliante, broşuri etc, precum şi locuri special create pentru a lipi fotografii.

Paginile groase sunt prinse cu arc iar coperta lucioasă se închide cu un elastic, stil mapă. Ne-a făcut plăcere să îl completăm iar Eliza şi-a adus aminte de lucruri interesante întâmplate pe parcursul anului şcolar (cu ocazia asta am mai aflat şi eu una-alta 😀 )

Momentan nu mai este pe stoc la editura Gama, însă vă recomand să-l puneţi pe listă pentru târgurile de carte sau să-l căutaţi în librăriile online (la data publicării articolului l-am găsit pe stoc doar la libris). Găsiţi jurnalul în trei variante, cu coperte roz, albastre sau mov. Nu este scump şi părerea mea e că merită cumpărat, poate chiar ca dar pentru prima zi de şcoală a unui prichindel de pregătitoare sau chiar pentru ultima zi de şcoală a oricărui şcolar de clasele 1-4. Eu i l-am pus Elizei în pachetul de cărţi cu care am premiat-o eu acasă după încheierea cu succes a primul an de şcolar din viaţa ei.

10 Replies to “Jurnalul primilor mei ani de şcoală”

  1. il avem si noi

    1. Şi cât aţi completat din el până acum? 🙂

  2. L-am comandat si eu, chiar daca mai sunt doi ani pana intra juniorul la scoala. Multumesc pentru recomandare, Laura!

    1. Cu drag! Eu tocmai am intrat pe libris şi am mai comandat unul, cadou pentru băieţelul unei prietene 😀 Mi-a fost teamă că se epuizează peste tot dacă editura Gama nu-l mai are 🙂

  3. Multumesc, o sa il comandam si noi, desi mai avem destul pana la scoala!…:)

  4. Multumim pentru recomandare,l-am comandat deja,sper sa ne fiu util,mai ales ca de la toamna intram si noi in randul scolarilor.

  5. Nedelea Mihaela says: Reply

    Noi am primit la botezul lui Alexandru cartea ,,Winie de plush si cartea mea cu amintiri,,de la o prietena draga. E pana la 1 an, edit. Egmont. Dar e super ideea de a avea o astfel de carte si cand va intra la scoala.

  6. Cand am citit articolul tau mi-am amintit de Oracolul pe care l-am avut in gimnaziu!

    1. Da, erau frumoase şi alea. Eu încă îl mai am pe al meu. E completat şi de colegii de generală şi de câţiva de liceu.

  7. Mulţumesc pentru recomandare! Am văzut-o abia acum în 2018 cînd ai reamintit pe Facebook de jurnal, l-am luat şi eu, într-adevăr aduce mult cu un oracol organizat 🙂 foarte bună ideea cu paginile-plic pentru păstrat mici amintiri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.