Pandantiv cu scoici – amintire de la mare

Să ştiţi că zilele astea o să vă înnebunesc numai cu postări despre mare, cu o carte de la mare, cu mâncare de la mare, cu hotelul de la mare (încă sunt datoare cu review-ul la hotel Modern, n-am uitat). Cu cât simt mai mult că vine toamna, cu atât mai nostalgică devin că s-a dus şi vara asta. Aşa că mi-am făcut acest mic pandantiv cu nisip şi scoici ca să am la ce visa până anul viitor. După rateurile date în încercarea de a face un pandantiv similar dar cu tematică de iarnă, în sfârşit sunt mulţumită de cum a ieşit.

Materiale: glob de sticlă cu capac, special pentru pandantive, nisip, scoici micuţe, adeziv pentru bijuterii sau un alt adeziv puternic.

Se pune în glob nisipul (cât mai fin, eventual cernut) şi scoici micuţe aduse de la mare. Eu am căutat scoici cu forme cât mai diferite, şi tip melcişor, şi tip midie şi tot ce am găsit în culori şi forme frumoase. Pe unele le ţin de vreo doi ani special pentru acest scop 😀

Se lipeşte căpăcelul şi se lasă la uscat.

Şi gata, acum vă mai trebuie doar un lanţ sau un şnur şi pandantivul e pregătit de scos în lume.

Acum că sunt foarte încântată de rezultat, vreau să mai comand câteva globuri ca să fac pandantive cadou pentru prietenele mele dragi, cu siguranţă le va plăcea mult!

7 Replies to “Pandantiv cu scoici – amintire de la mare”

  1. Cat de frumos a iesit! Imi place tare mult 🙂

  2. De unde comandati globurile de sticla?

  3. Am vazut acum raspunsurile de pe facebook….m-am entuziasmat prea tare si am citit raspunsurile doar de pe blog:”)

  4. Tare drăgălaș! Îmi place și ”lănțișorul” 🙂

    1. Da, e o banală aţă, era prea mică gaura şi nu-mi încăpea niciunul dintre lanţuri 🙁 Ar fi trebuit probabil o verigă intermediară.

  5. Cat de misto este!!!! :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.