Felicitare “Baftă la şcoală!”

DSCN9168

Azi e 1 septembrie şi deja încep să se simtă fiorii apropierii începutului de an şcolar. Părinţii fac planuri, liste şi bugete, copiii îşi mai privesc o dată caietele de vacanţă şi se jură că anul viitor le vor termina la timp 😀 Eliza a avut anul acesta o vacanţă foarte frumoasă, genul de vacanţă pe care mi-l doresc pentru ea, fără tablete şi calculatoare, cu puţin televizor şi mult stat în aer liber. Iar când va auzi că verişoarei ei i-a construit tatăl ei un tobogan cu scări şi căsuţă din lemn, după toate regulile artei, presimt că va alege ca anul viitor să stea şi mai mult la ţară!

În săptămânile care urmează o să pun pe blog câteva articole cu recomandări de cărţi sau de alte materiale care ar putea fi puse în coşul de cumpărături de “înapoi la şcoală”, în funcţie de vârsta elevului, însă astăzi o să vă arăt o felicitare simplă pe care o puteţi însoţi de una sau două cărţi care să-i ureze şcolarului mult succes în noul an.

Materiale: cartoane pentru felicitări, ştampile cu litere, tuşieră, o jumătate de măr, acrilice. Se imprimă literele (noi am pus Baftă la şcoală) şi apoi se ştampilează mărul. Nouă nu ne-a ieşit prea bine şi am mai corectat cu pensula.

DSCN9168

Felicitările sunt pentru nişte copilaşi foarte dragi mie. Pentru fina mea, am pus felicitarea la un set Sunt imbatabil, potrivit pentru vârsta ei (pentru că le-a văzut la Eliza şi i-au plăcut mult), iar pentru copiii unei prietene foarte bune am pus Jurnalul primilor ani de şcoală şi Pe stradă suntem mereu atenţi (pentru că vor merge singuri la şcoală şi au de traversat două străzi).

Am în pregătire şi o felicitare pentru Eliza, dar nu ştiu când o să apuc s-o fac pentru că vreau să fie surpriză şi ea e mereu cu ochii pe mine 😀 ea va primi tot un set Sunt imbatabil pentru 7-8 ani.

Save

4 Comment

 1. Andreea says: Reply

  Ce idee frumoasa!
  Si eu am pregatit pt Cezara cateva carti pentru a serba inceperea scolii, i le-am si dat deja ca nu am avut rabdare. Nu m-am gandit sa le insoteasca si o felicitare, dar nu e tarziu.
  Succes in noul an scolar tuturor prichindeilor si tuturor parintilor!

  1. Laura Frunză says: Reply

   Ce carti ai ales, Andreea? 🙂 Sunt curioasa ce au mai ales si alti parinti.

   1. Andreea says: Reply

    Primul meu dictionar ilustrat, Prima zi de scoala – ghid de buna purtare si Pe strada suntem mereu atenti
    Cezara a fost incantata, le-a gasit pe birou dupa cateva zile petrecute la tara, la bunica. Deja stie sa caute cuvinte in dictionar.

 2. Carmen says: Reply

  Ne-am luat si noi Jurnalul primilor ani de scoala,Pe strada suntem mereu atenti si multe,multe alte carti pe care le-am considerat utile.Multumim pentru idei,felicitarea o sa o incercam si noi.

Leave a Reply