9 luni cu zero alcool

Ursus Breweries lansează campania 9 luni cu zero alcool, prin care vor să transmită mesajul că nu e ok să consumi deloc alcool în timpul sarcinii. Ei au fost primii care au inscripţionat pe sticlele de bere Redds (teoretic adresată femeilor) îndemnul să nu consume alcool pe durata sarcinii şi tot ei sunt primii care fac campanie directă de conştientizare cu privire la efectele adverse pe care le are alcoolul asupra fătului.

Campania este realizată în parteneriat cu Asociaţia Mame pentru Mame şi a fost lansată pe 9 septembrie, adică de de Ziua Internațională a Conștientizării Problematicii Spectrului Tulburărilor Alcoolice Fetale (nici nu ştiam că există o asemenea zi).

Zero-Alcool-in-timpul-Sarcinii-page-001

Mai multe informaţii despre ce se întâmplă cu fătul dacă beţi alcool în timpul sarcinii găsiţi pe site-ul www.desprealcool.ro.

Ştiu că se spune că un pahar acolo n-are ce rău să facă, dar poate că e mai bine să vă abţineţi sau să consumaţi variante de bere fără alcool, ca să fiţi sigure că aţi făcut tot ce stătea în puterea voastră ca bebeluşul să aibă cea mai bună viaţă intrauterină posibilă.

Între mărcile grupului Ursus Breweries se găsesc mai multe beri, nu doar Ursus. Ei produc şi Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft și St. Stefanus.

În social media, hashtagul pentru această campanie este #9cu0 iar promotoarea campaniei este actriţa Dana Rogoz.

1 Comment

  1. Deloc. Am trait ca un mormon 9 luni de sarcina si vreo 16 de alaptare.

Leave a Reply