Coafură rapidă pentru fetiţe

Am descoperit coafura asta sărind din link în link pe Pinterest. Mi se pare super uşoară şi de mare efect pentru orice fetiţă, Eliza deja s-a îndrăgostit de ea şi abia aşteaptă să meargă mâine la şcoală s-o etaleze.

Şi variantă noastră, a ieşit impecabil, fără pieptene şi din prima încercare:

Gibson updo

Evident că prima oară am testat pe mine coafura, şi mi-a ieşit foarte bine. De acum nu mai îmi fac rapid o banală coadă, ci o să fac acest coc care arată mult mai frumos şi mai elegant la birou. În limba engleză se cheamă “Gibson tuck”, în caz că vreţi să căutaţi mai multe modele pe net.

Cu ocazia asta am la ce folosi şi clămiţele acelea de păr care nu-i stăteau niciodată Elizei cum trebuie. Dacă le pui în partea de sus a cocului, se vor sprijini pe păr, vor acoperi gaura aferentă şi nu vor cădea. Suplimentar puteţi folosi şi agrafe simple (bobby pins) pentru a o susţine, dacă părul este foarte greu.

5 Replies to “Coafură rapidă pentru fetiţe”

  1. Ce frumos, ia sa incerc si eu! singurul coc care-mi iese e ala tip nod, sau cel la care ma folosesc de bureteii de par

    1. Si mie imi iese cel cu buretei, doar ca nu-mi place cum imi sta. Cele nod nu ies nicicum, am parul prea moale pentru asta.

  2. Ah, minunat! Am incercat si eu cocul chiar aseara si mi-a placut mult ce a iesit. E rapid si rezultatul elegant. Chiar nu mai stiam ce sa fac cu parul meu, care a ajuns sa ma plictiseasca. Intr-una din seri, am incercat in joaca o coafura ‘ruseasca’. 2 codite impletite si apoi impreunate in varful capului. Daca ascunzi discret varfurile iti iese o coafura a la Yulia Tymoshenko. 🙂 Si toata lumea la birou a fost impresionata. 🙂

    1. Eu nu ma pot impleti singura, parca am doua maini stangi 😀

  3. Nici eu, imi ies doua cozi care arata destul de rau. Secretul e ca … nu conteaza cum sunt cozile. Atat timp cat le impreunezi peste cap, va fi bine. Ansamblul conteaza si e de efect. Incearca pe Eliza, eventual prinde-i cateva flori rosii ca un fel de ‘diadema’ in crestet, dar in spatele impletiturii. Mie mi se pare o coafura spectaculoasa.
    P.S. Am incercat aseara sa imi fac coada spic, si dupa doua impletituri am renuntat, ma dureau mainile ingrozitor. Deci stiu ce inseamna neindemanarea la codite. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.