(P) Imaginează-ţi un oraş mai vesel!

Kinder este marca noastră preferată atunci când vine vorba de dulciuri. Fie că sunt micile batoane de ciocolată, ouăle, bomboanele sau feliile de lapte, atât eu cât şi Eliza suntem mari fane (nici nu ştiţi ce bună e ciocolata Kinder proaspăt scoasă de la frigider sau câte kilograme de figurine din ouă Kinder avem acasă!). Iată că marca noastră preferată are acum o nouă provocare simpatică: imaginează-ţi un oraş mai vesel în aplicaţia lor şi desenul făcut poate ajunge pe ambalajul noilor ciocolăţele Kinder.

Cum se procedează: intri în aplicaţia Oraşul Vesel, îţi faci un cont, rogi copilul să deseneze o imagine urbană aşa cum şi-o închipui el, apoi o înscrii la concurs (folosind şi un cod de pe ambalajele de Kinder Chocolate de 100 de grame) sau o descarci ca s-o tipăreşti să i-o pui în ramă.

Desenul nostru reprezintă un parc, în spatele „blocurilor gri” (întocmai cum e al nostru), cu bănci multe pe care stau părinţii, cu pomi şi flori. Copiii se joacă în armonie câte un joc frumos, pe cer e şi un curcubeu (evident, elementul preferat al Elizei), şi bineînţeles există şi un căţel (mai mulţi aş fi spus eu, pentru că la noi e plin parcul de căţei cu stăpâni).

Kinder

Sfat:

Desenaţi folosind touchpadul dacă aveţi laptop, e mai uşor decât cu mouse-ul. Testaţi mai multe variante de creion/pensulă iar dacă nu vă place, apăsaţi butonul „anulează acţiunea”. Noi am folosit multe stickere, nu cred să existe copil căruia să nu-i placă stickerele, dar şi mai frumos ar fi dacă aţi încerca să faceţi un desen doar din „ creion”.

În afară de faptul că desenul poate ajunge pe ambalajul Kinder Chocolate, ceea ce ar fi nemaipomenit, mai există şi alte premii ispititoare: Kinder îţi poate colora camera în culorile tale preferate dacă înscrii cât mai multe desene, poţi primi unul dintre cele 8 şevalete de pictat (dacă înscrii minim 8 desene) sau poţi câştiga stickere vesele pentru pereţi dacă înscrii codurile promoţionale de pe produse.

Intraţi şi voi în aplicaţia Oraşul Vesel, deschideţi şevaletul virtual şi lăsaţi-l să-şi pună în valoare imaginaţia. Iar data viitoare când veţi cumpăra o ciocolată Kinder, cine ştie? Poate chiar desenul lui va fi acolo. Să vă văd eu atunci dacă mai aruncaţi vreun ambalaj 🙂

2 Replies to “(P) Imaginează-ţi un oraş mai vesel!”

  1. Cand se termina concursul? Am fost sunata- vineri- il cautau pe “domnul Ioan” , dar el a fost indispoinibil atunci. Au zis ca revin intr-o ora, dar nu ne-am potrivit. O fi fost un fel de verificare,nu? Nu cred sa fi castigat ceva, Ioan a facut un singur desen, niste avioane si pasarele, deci altul tre sa fie motivul.
    Mai aveam cateva apeluri de la nr respectiv :d. Telefonul meu functioneaza mai mult in modul tacere, iar nr-ul de pe care au sunat nu poate fi apelat.

  2. Gata, m-am dumirit. Pe 30 oct. Or fi sunat ca sa ne spuna ca desenul nu are legatura cu orasul vesel :)), dar pt Ioan asta inseamna veselie :cursa de avioane si pasarele ciripind :)). Sau o fi castigat vreun sticker? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.