Concurs – 2 locuri la workshopul Antrenorul Părinţilor

Mirela Retegan, pe care o ştiţi cu toţii ca Tanti Prezentatoarea de la Gaşca Zurli, s-a decis să ducă munca ei de a distra copiii în altă direcţie. Sau mai exact şi în altă direcţie, deoarece spectacolele Găştii Zurli vor continua (momentan sunt în turneu cu noul spectacol, Vreau pupic de noapte bună). De data aceasta, Mirela se adresează părinţilor, şi nu copiilor, prin intermediul conceptului “Antrenorul părinţilor”. “Sunt Mirela Retegan. Antrenez părinţii pentru joacă. Pentru că joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii” aşa se prezintă Mirela în introducerea de pe site-ul mirelaretegan.ro la secţiunea Despre antrenorul părinţilor. Dacă şi voi consideraţi că joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii şi aveţi nevoie să vă înveţe cineva cum stă treaba cu joaca, vă invit să mergeţi la primul workshop Antrenorul părinţilor, care va avea loc vineri, 9 octombrie, de la ora 18.00 la hotel Caro din Bucureşti (în vecinătatea staţiei de metrou Aurel Vlaicu).

fotoantrenor

Mai multe despre workshop puteţi citi aici. Şi pentru că sunt sigură că tot mai mulţi părinţi au nevoie să se joace cu copiii lor, am acceptat să găzduiesc acest concurs: doi cititori vor putea participa la workshopul de vineri seara pentru a învăţa la ce fel de jocuri să apeleze atunci când simt că situaţia le scapă de sub control. Ce îşi propune să abordeze Mirela la workshop: jocuri de jucat în casă, jocuri de jucat în trafic, jocuri de jucat la cumpărături şi idei pentru organizarea unei petreceri (asta mi-ar fi trebuit mie săptămâna trecută, nu acum 😀 ). Pentru a participa, lăsaţi un comentariu în care să ne povestiţi cum aţi dezamorsat o situaţie cu potenţial “lacrimogen” sau “exploziv” apelând la un joc, la un zâmbet, la o glumă, la ceva care să dezumfle balonul de tensiune acumulată. Mirela va alege cele mai inspirate sau mai amuzante două comentarii şi le va premia cu un bilet de acces la workshop. Concursul durează de azi până miercuri iar joi vom anunţa câştigătorii printr-un comentariu la această postare. Participaţi doar dacă ştiţi sigur că veţi putea ajunge vineri, dacă aveţi dubii sau nu sunteţi siguri, lăsaţi pe altcineva mai bine. Ar fi păcat să câştigaţi şi să nu mergeţi, în detrimentul cuiva care chiar ar fi putut ajunge.

Mult succes!

4 Comment

 1. Roxana says: Reply

  Buna Laura,
  Am avut si noi mai multe situatii triste sau incordate. O sa o povestesc pe ultima…eram in parc cu Irina si a tot incercat sa isi faca prietene de joaca. Din pacate nu a reusit. Toate fetitele aveau alte prietene sau pur si simplu nu voiau sa se joace cu ea. Eu stateam linistita pe banca si deodata ma trezesc cu ea langa mine,plangand ca “pe ea nu o place nimeni,si nimeni nu vrea o prietena ca ea”…precizez ca ea nu se catara,alearga mai incet…Asa e ea…foarte prudenta. Cand am auzit-o mi s-a rupt sufletul,asa ca I-am spus sa aleaga ea un joc pe care sa il jucam impreuna. Asa ca ne-am jucat de-a “pisicutele ” ,ne-am alergat si ne-am distrat impreuna. In drum spre casa mi-a spus ca a fost trista ,dar ca eu sunt cea mai buna prietena a ei si ca impreuna ne putem juca mereu.😊

 2. Anca I says: Reply

  Eu am noroc de o fetita foarte cuminte si intelegatoare, asa ca situatiile lacrimogene si de criza sunt destul de rare. Insa, atunci cand apar, e jale mare…Ex. – in weekend am fost la tara, la bunici, unde mai exista una bucata nepotel nazdravan de 2 ani, David. Acuma, puiul meu de om, bland cum este, nu prea intelegea vanzoleala lui ala micu – David trage pisica de coada, David a bagat pisica in casa, in pat, a pus pasta de zahar pe prag si manca din ea ca un catel,Davidma trage de codite s.a.m.d. Si plansete, si toate alea. Atunci i-am propus sa fie ea sora mai mare a lui David si sa-l invete ce stie ea (Miruna are 5 ani), adica sa lase pisica in pace, sa-l invete un cantecel si o poezioara de la gradinita, sacoloreze, sa pape frumos. Si a functionat de minune, conflictul a fost aplanat, iar David a avut parte de o zi cu activitati educative, sub atenta indrumare a noii sale surori/educatoare Miruna.

 3. Rodica says: Reply

  De obicei atunci cand juniorul e iritat si nervos, incerc sa ii oglindesc atitudinea, mimand cat mai haios, copilaros, prostesc mod posibil. De multe ori isi da seama de faptul ca joc chiar rolul sau si incepe sa rada si sa de destinda.

 4. Laura Frunză says: Reply

  Doamnelor, toate trei aţi câştigat câte o invitaţie la Antrenorul Părinţilor. Felicitări şi sper să vă fie util. Nu uitaţi să reveniţi pe blog după workshop să-mi spuneţi cum vi s-a părut!

Leave a Reply