(1) Ziua Elizei – sala de petrecere

O să încep povestirile despre ziua Elizei (vor fi mai multe ca să nu mă lungesc într-o singură postare) cu un articol dedicat locului/sălii unde am făcut petrecerea, pentru că a fost o alegere extrem de inspirată, pe care o recomand cu toată sinceritatea pentru petreceri de copii mai măricei (5-8 ani).

colaj (5)

Cel mai mare avantaj al clubului Sarida Kids este spaţiul foarte mare din sala de la demisol, cea pentru petrecerile dedicate celor mari (mai există o sală, mai mică, la etaj, care beneficiază de avantajul incontestabil al luminii naturale, dar care nu are atâtea atracţii pentru copiii mari). Am avut 15 copii la petrecere care au reuşit, cu toţii, să-şi găsească ceva de făcut: fie la trambulină, la gonflabile, la mesele de fotbal, ping-pong sau hockey, la distracţie pe scenă, la tobogan şi, dacă aş fi avut copii şi mai mari, probabil şi la Wii. Spaţiul este extrem de permisiv, se pot organiza tot felul de petreceri aici, nu numai aniversare, ci şi serbări şcolare sau diverse evenimente corporate.

12087597_1620558238208380_57011583_n

Lângă sala în care stau, efectiv, copiii, mai există o sală, foarte luminoasă (în mod normal sala de sport a copiilor de la afterschool), unde se amenajează mese pentru părinţi. Mi-au plăcut foarte mult pereţii din sala asta, au reprezentat un fundal perfect pentru poze. Fiind o sală atât de luminoasă (cu lumină artificială), cu oglinzi mari (e şi sală de balet), cred că ar ieşi nişte mini-şedinţe foto remarcabile, dacă sărbătoritul sau invitaţii ar avea răbdare şi chef să stea la poze (nu prea a fost cazul la noi).

Un alt lucru pe care l-am apreciat enorm a fost amabilitatea tuturor oamenilor de la Sarida cu care am intrat în contact. Mi-au răspuns prompt la toate cererile, chiar şi la cele trimise târziu, din motive de ameţeală organizatorică. În ciuda listelor pe care le făcusem anterior, tot uitasem de cuţit şi linguriţe pentru tort, şi domnişoara care a fost prezentă la petrecere a reuşit să salveze situaţia. Deşi, în mod normal, sala se închiriază pentru trei ore, din motive de întârziere cu pizza şi altele, am fost nevoită să întârzii cu jumătate de oră peste ora la care trebuia să eliberăm şi nu m-am simţit nicio clipă forţată sau stresată că trebuie să strâng repede şi să plec. Acesta e un lucru pentru care îi mulţumesc foarte mult domnişoarei care a stat cu noi, sunt sigură că, lucrând duminica, poate voia să ajungă mai repede acasă, dar nicio clipă n-a dat de înţeles asta. Am apreciat enorm acest lucru, mai ales că eram deja suficient de stresată cu altele.

12091411_444363842417760_4263389535888122665_o

Un mare plus la Sarida e faptul că în suma pe care o plăteşti pentru închirierea sălii, intră şi decoraţiunile (baloane, coifuri, ţiuitoare, bannere), maşina care face baloane de săpun, jocul de lumini-laser şi un animator (personaj la alegere). Noi am solicitat o Elsa şi am primit o fiinţă mignonă, copilăroasă, cu ochi foarte frumoşi şi o veselie debordantă, în ciuda faptului că petrecuse o groază în trafic din cauza maratonului. Dacă se înfuriase sau se stresase vreun pic, nu s-a văzut deloc, a intrat imediat în pielea personajului. A reuşit să capteze atenţia şi interesul mai tuturor copiilor şi a fost o surpriză frumoasă pentru sărbătorită (Eliza nu ştia că va avea şi animatoare).

12086861_1620201464910724_1155507696_n

Clubul se află în sectorul 4, la 10-15 minute de mers pe jos de metrou Brâncoveanu (zona Orăşelul Copiilor). Este o vilă mare, cu o curte spaţioasă şi deţine două locuri pentru petreceri, pe lângă after-school şi grădiniţă.

4 Replies to “(1) Ziua Elizei – sala de petrecere”

  1. Is it just me sau animatoarea Elsa chiar aduce la fizionomie cu personajul Elsa? Thumbs up!

    1. Laura Frunză says: Reply

      Sa stii ca chiar aduce putin. Nu stiu cum au gasit-o.

  2. Buna Laura, ai pastrat cumva datele de contact ale animatoarei? Am avut-o si noi la ziua fetitei mele, insa din pacate nu am retinut datele ei si am dori sa o invitam si anul acesta. Multumesc!

    1. Laura Frunză says: Reply

      Nu, din păcate nu am datele ei, noi am avut-o ca parte din pachetul oferit de Sarida. Poate te ajută ei?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.