(5) Ziua Elizei – activităţi

Am avut doar două activităţi organizate, în rest a fost joacă liberă: desenează-l pe Olaf urmând paşii şi decorează un fursec cu vafe comestibile imprimate cu scene şi personaje din Frozen/Regatul de gheaţă.

Desenează-l pe Olaf

Materiale: carton A5, creioane obişnuite şi portocalii, perforator cu fulg, hârtie albastră (sau argintie dacă aveţi de unde lua), sclipici (noi am avut tuburi cu sclipici lichid, gen acrilic sclipicios), pensule, perforator, rafie/panglică/sfoară pentru agăţat. În plus, un model imprimat pe hârtie A3 şi înrămat pentru ca toţi copiii să se poată inspira.

colaj (2)

Decorează un fursec

Materiale: fursecuri cu unt (simple, rotunde), vafă imprimată cu personaje şi scene din Frozen (model aici – vafă comestibilă, culori alimentare comestibile – se fac la cofetării sau la cei care fac torturi acasă şi au imprimantă specială, mie mi le-a făcut Ana de la Zâne), creioane cu glazură de la dr Oetker. Vafele se decupează pentru a se potrivi pe fursec, se lipesc cu glazură, iar pe margini se fac diverse modele. Eu am avut, în plus, şi punguţe pentru luat fursecurile acasă, dar nu prea au avut ce să ia acasă. Copiii le-au mâncat instantaneu! Comandaţi cel puţin dublu faţă de cât vă gândiţi iniţial, eu comandasem 20 pentru 15 copii şi cu greu au ajuns 40 😀

colaj (3)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.