(6) Ziua Elizei – cântecul personalizat

Ştiţi reclamele acelea care vă apar uneori în newsfeed pe Facebook? Uneori sunt interesante, alteori sunt nişte prostii, iar alteori sunt de-a dreptul folositoare. Aşa am păţit eu cu o reclamă la Copilul Verde. Prima oară am văzut acum câteva luni o reclamă la cartea Poftă de poveşti. Am căutat-o atunci pe elefant, am găsit-o mai ieftină şi am comandat-o. Elefantul, neserios cum e, nu mi-a mai livrat-o până la urmă, în ciuda unui şir foarte lung de emailuri schimbat cu ei. Apoi am uitat şi de carte şi de copilul verde.

Dăm pe repede înainte şi acum trei săptămâni mi-a apărut iar în feed o reclamă de la Copilul Verde, de data asta una la un cântec aniversar personalizat. În ciuda reclamei cam ca de teleshopping, am ascultat mostra de pe site, am rămas impresionată şi am comandat. Am zis că nu am ce pierde dacă e nasol, doar 50 de lei, care, la o adică, nu-s o avere. Din fericire, nu a fost cazul să consider aceşti bani pierduţi, ba din contră, îi consider cea mai faină investiţie pe care am făcut-o într-un cadou de ziua Elizei: cântecul este deosebit, emoţionant şi mă face lăcrimez de fiecare dată când îl ascult. În plus, l-am folosit pe post de coloană sonoră la un clip cu poze şi filmuleţ pe care l-am făcut despre ziua Elizei, pentru cei dragi.

Eliza iubeşte mult acest cântec, pe care îl vom pune în fiecare an de ziua ei. Practic, este un cadou pe viaţă şi cred că ştiu ce vor primi, de acum, înainte mai toţi copiii prietenelor mele de zilele lor de naştere 😀

Şi un fragment din cântecul Elizei:

One Reply to “(6) Ziua Elizei – cântecul personalizat”

  1. Doar cand a auzit melodia, Alex mi-a zis : asta-i cantecul pentru Eliza ! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.