#OameniiSuntMagia

Sub acest hasthtag se va desfășura în online o campanie foarte frumoasă la care am avut și eu bucuria de a lua parte. Am ales să anunț acest lucru tocmai azi pentru că este Ziua Internațională a Prematurității și tocmai pentru prematuritate luptăm și noi și prin noi mă refer la subsemnata, bloggerițele Miruna Mărgărit și Ana Nicolescu, actrița Tily Niculae, omul de radio Monica Popescu (Itsy Bitsy) și Diana Gămulescu, vicepreședintele asociației Unu și Unu, “prima și singura Asociaţie de părinţi care apără drepturile copiilor din sarcini multiple şi/sau prematuri şi ale familiei acestora şi oferă sprijin pe perioada spitalizării şi dupa externare.” (sursa: site Unu şi Unu)

Ce am făcut noi mai exact: am scris şi înregistrat împreună o poveste al cărei nume e secret deocamdată, poveste care va putea fi descărcată, contra cost, de pe site-ul Smartbox Family, iar toate fondurile adunate în urma acestei acţiuni vor merge către Asociaţia Unu şi Unu. Deocamdată vă las cu teaser-ul campaniei şi voi reveni curând cu mai multe detalii.

Campanie iniţiată de Smartbox Family şi Parenting PR cu sprijinul Itsy Bitsy, pentru copiii prematuri – Asociaţia Unu şi Unu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.