Regatul de gheaţă. Poveste muzicală

Am găsit cartea Regatul de gheaţă. Poveste muzicală la Gaudeamus la standul editurii Litera şi m-am gândit să v-o arăt astăzi ca să o cumpăraţi, fie de pe elefant unde are o reducere destul de mare, fie de la târg (unde e, de asemenea, redusă). Şi cum imaginile vorbesc cel mai bine, am lăsat-o pe Eliza să vă prezinte această carte, care i-a plăcut foarte mult (şi mie la fel, mai ales că muzica e foarte plăcută). Prin urmare, ta-daaaam, iat-o pe Eliza, vloggeriţa 🙂

Pont: eu am smuls mini cd-playerul de pe carte dar am făcut o greşeală. Pentru a-l scoate, alunecaţi-l uşor în sus şi va ieşi de pe suport. Are baterii incluse, trebuie doar să scoateţi folia de plastic de protecţie.

Recomand cartea pe post de cadou de Moş Nicolae sau Crăciun, preţul poate părea mare, dar gândiţi-vă că o jucărie ca amuleta Sofiei (care anul trecut era 99 de lei şi anul ăsta e 129) face mai puţine de atât şi e mult mai scumpă. Cartea e foarte impresionantă ca aspect şi e perfectă pentru orice fetiţă pasionată de Frozen. În afară de varianta cu Regatul de gheaţă, mai găsiţi una cu prinţese şi una cu Sofia.

3 Replies to “Regatul de gheaţă. Poveste muzicală”

  1. Ce draguta e vocea Elizei 🙂

  2. Fetita mea a revazut de 3-4 ori videoclipul. Felicitari, Eliza! Este foarte talentata!

  3. Personajul preferat al fetitei mele este Elsa. Inovativa ideea cu ascultatul melodiilor in timpul lecturii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.